Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Elindult az NN Direkt és a Trendőr

Elindult az NN Biztosító új úgyfélportálja, az NN Direkt, mely az eddig működő személyes oldalakat váltja fel, és egyben új funkciókat tesz elérhetővé az NN ügyfelei számára. Az NN Direkt segítségével az NN Biztosító regisztrált ügyfelei kényelmesen hozzáférhetnek a szerződéseikkel kapcsolatos naprakész információkhoz.

Az NN Direkt felváltja a közel 20 éve működő, befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződéssel rendelkező ügyfeleink részére működtetett Személyes oldalt. Az NN Direkten elérhetőek a Személyes oldalon már megszokott szolgáltatások (pl. átváltás, átirányítás), sőt ezek további lehetőségekkel is bővültek, hiszen az NN Direkt hozzáférést biztosít a kockázati és hagyományos megtakarítási típusú életbiztosítási szerződések adataihoz is. Az oldal elérhető a www.nn.hu/direkt linken át, vagy a www.nn.hu menüjében a Belépés gombra kattintva.

Milyen előnyei vannak az NN Direktnek?

  • Átlátható, könnyen értelmezhető és felhasználóbarát.

  • Az Interneten keresztül napi 24 órában elérhetőek a személyre szabott információk.

  • Az NN Direkt részeként elérhető a Dokumentumtár is, ahol a szerződésekre vonatkozó legfontosabb dokumentumok találhatók.

  • Az Ügyintézés menüpontra kattintva időrendben és ügyek szerint csoportosítva láthatók a szerződésekkel kapcsolatos események.

  • Az NN Biztosító kiemelten fontosnak tartja a személyes találkozásokat, éppen ezért kifejlesztettük a Tanácsadói profil menüpontot is, ahol ügyfeleink felvehetik a kapcsolatot biztosítási tanácsadójukkal úgy, hogy közvetlen email-t küldhet a számára, vagy a közzétett telefonszámon elérheti őt.

Az NN Direkt gyorsan és egyszerűen megismerhető videós bemutatónk segítségével.

Az NN Direkttel párhuzamosan indult a Trendőr, az NN Biztosító ingyenes hozamfigyelő szolgáltatása, mely a www.nn.hu/trendor oldalon érhető el. Ugyanezen az oldalon a szolgáltatás műkődése is részletesen megismerhető. A Trendőr felváltja a megszűnő Őrangyal alkalmazást.

A Trendőr ingyenes szolgáltatás, melynek használatához nem szükséges papír alapú felhasználói szerződés, a felhasználási feltételek online elfogadhatók. Az összes befektetési egységekhez kötött életbiztosítás esetében használható; a kiválasztott eszközalapra vonatkozóan küld értesítést. Négy féle mozgóátlag trenden alapul, és ha a trendben változás történik, arról értesítést küld.


 
Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN