Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Változás az Afrika és Közel-Kelet részvény eszközalapban

Az Afrika és Közel-Kelet részvény eszközalapunk mögöttes alapja az ING (L) Invest Middle East and North Africa (ING (L) Közel-Kelet és Észak-Afrika Részvényalap).

Kérjük, engedje meg, hogy ezúton tájékoztassuk a mögöttes alap alapkezelőjének, az ING Investment Management Luxembourg S.A. 2014. február 3-án kiadott döntéséről, amely szerint az ING Investment Management (Middle East) Ltd. megszünteti portfólió kezelési tevékenységét és ennek következtében az általa kezelt ING (L) Invest Middle East & North Africa befektetési alap portfólió kezelését is. A tájékoztatás szerint a mögöttes befektetési alap nem fogad be új befektetési jegy vásárlására vonatkozó rendelkezéseket, viszont a befektetési jegyek eladására továbbra is lehetőség van. A befektetési alap (így az eszközalap eszközeinek) értékelése változatlanul megtörténik.

Ez azt jelenti, hogy az eszközalapba ugyan továbbra is lehetőség van befizetésre, de a fent ismertetett, rajtunk kívül álló ok miatt az eszközalapba a befektetési alap befektetési jegyeit nem tudjuk megvásárolni. Ennek következtében az eszközalapba befolyó befizetéseket, illetve átváltásokból befolyó összegeket csak az eszközalap bankszámláján tudjuk tartani, emiatt azonban a befektetési politikában vállalt maximum 5%-os készpénz aránynak való megfelelést nem tudjuk garantálni.
Mindez azt is jelenti, hogy az eszközalap teljesítménye a mögöttes befektetési alap teljesítményétől akár jelentősen is eltérhet.

A befektetési alap portfólió kezelésére vonatkozóan az ING Investment Management (Middle East) Ltd. különböző megoldási lehetőségeket vizsgál, beleértve a befektetési alap megszüntetését is.

Ebben a tőlünk függetlenül kialakult helyzetben ügyfeleink érdekeinek védelmében kívánunk eljárni, és olyan megoldásokat keresünk, hogy a körülményekhez képest a legjobban megőrizzük az érintett eszközalapba befektető ügyfeleink befektetéseinek értékét. Kérjük, rendszeresen kövesse nyomon az eszközalappal kapcsolatos aktuális híreket a honlapunkon.

A fentieket figyelembe véve, kérjük, vizsgálja meg befektetései összetételét, amennyiben az Afrika és Közel-Kelet részvény eszközalapban befektetéssel rendelkezik és fontolja meg, hogy ezen eszközalap vonatkozásában milyen befektetési döntéseket célszerű meghoznia!

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN