Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Sikerrel zártuk a jubileumi, tizedik NN Ultrabalatont

Május utolsó hétvégéjén közel 8000 futó állt rajthoz csapatban vagy egyéniben a jubileumi, tízedik NN Ultrabalatonon. A rendezvény idén második éve viseli az NN nevét, mutatva a cégcsoport elkötelezettségét a futás és az egészséges életmód iránt. 

A Balatonhoz mindenkit köt emlék

"A helyszínen azt láttam, hogy a résztvevők elképesztően elszántak és igazi presztízs részt venni ezen az eseményen" - mondta el Csanda Gergely, az NN Biztosító kommunikációs vezetője. - Talán azért is ennyire népszerű a verseny, mert a legtöbb futóversennyel ellentétben nem a városban van, az indulók nem a jól ismert szakaszokat futják be, hanem olyan tájakon róják a kilométereket, amelyen még nem jártak korábban, a Balaton közelsége, és a gyönyörű táj pedig tovább fokozza a futók által előszeretettel emlegetett flow érzést. Ráadásul a Balatonhoz szinte mindenkit köt valamilyen emlék, a körök közben pedig felidézhetjük azokat, s talán a tóhoz kapcsolódó érzések is megrohanják a sportolókat?

Az NN Biztosító 4 csapattal és 2 egyéni futóval állt rajthoz, az egyéni futók közül a hölgyek között Kisháziné Zombory Erika a hatodik helyen teljesítette a kört. A hétvége nem csak a sport szempontjából volt érdekes, hiszen egyre több olyan cég van, ami csapatépítőként is gondol hazánk egyik legnépszerűbb futó rendezvényére. "A kollégák a hétköznapitól eltérő környezetben találkoznak, egymásért is felelősséggel tartoznak, s egy láb bekötése, vagy a másik biztatása sokat segíthet a jobb légkör kialakításában. Az összetartozást is lehet érezni, hiszen 15-20 kilométert mindenkinek illik vállalnia a csapatában" - tette hozzá Csanda Gergely.

A verseny alatt az NN Biztosító hivatalos Facebook oldalán lehetett követni, mi történik a Balaton körül, számos fotóval és helyszíni videós beszámolóval készültek - utóbbiak a cég hivatalos YouTube csatornáján nézhetők meg.

Készülünk a következőre: NN Family Run szeptember 3-án a Városligetben

A versenyt szervező Maratonman csapatával nem csak az NN Ultrabalaton esetében működik együtt az NN Biztosító, együtt futnak neki ugyanis ebben az évben is az NN Family Run családi futónapnak és futóestnek. Szeptember 3-án a Városligetben lehet rajthoz állni különböző távokon, sőt olyan rendhagyó futamok is szerepelnek a tervezett programtáblán, mint a babakocsis futás, vagy a gazdi-kutya futam. A versenyre a nevezést a napokban nyitják meg, addig az nn.hu/nnfamilyrun oldalon lehet megtalálni a legfontosabb információkat.


 
Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN