Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Tájékoztató a Biztonság Plusz eszközalap bezárásáról

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2017. október 18-án a Biztonság Plusz eszközalapot bezárjuk, amely jelenleg a 010 jelű Galaxis, 011 jelű Perpetuum, 118 és 718 jelű Visio, 158 és 758 jelű Motiva elnevezésű életbiztosításainkhoz érhető el.

Ha Önnek van a megszűnő eszközalapban nem adójóváírásból keletkezett befektetése, akkor azt 2017. október 18. 16:30-ig átválthatja más eszközalapokba. Ehhez  szerződésenként egy ingyenes átváltási lehetőséget biztosítunk. (Ez az átváltás akkor is ingyenes, ha az ingyenes átváltási lehetőségek már korábban kihasználásra kerültek és az NN Direkt emiatt költséggel terhelt átváltásként jelezné.)

Ha Ön 2017. október 18. 16:30-ig nem rendelkezik, a megszűnő eszközalapban lévő egységei a zárást követő második munkanapon automatikusan és díjmentesen átkerülnek az ún. kijelölt eszközalapba. Kijelölt eszközalapként a megszűnő eszközalaphoz hasonló befektetési politikával rendelkező Magyar Pénzpiaci eszközalapot jelöltünk meg, mely egyben az eszközalap kínálatban a legalacsonyabb kockázati szintet képviselő eszközalap.

Ha a rendszeres vagy az eseti díjak befektetésére olyan rendelkezése van érvényben, amelyben a megszűnő eszközalap szerepel és Ön másként nem rendelkezik, akkor a beérkező új díjak megszűnt eszközalapra vonatkozó részét 2017. október 18. 16:30 időpontot követően a kijelölt eszközalapba fektetjük.

Kérjük, vegye mindezt figyelembe a szerződésével kapcsolatban adott rendelkezéseinél!

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN