Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Az NN a 33. Wizz Air Budapest Félmaraton kiemelt társszponzora

2018. szeptember 9-én először lesz az NN Biztosító a népszerű Wizz Air Budapest Félmaraton páros versenyszámának névadója, mely így az NN Páros Félmaraton nevet viseli. Kiemelt társzponzorként csatlakozunk az eseményhez, mellyel célunk, hogy az NN Ultrabalaton mellett a budapesti, városi futókhoz is elvigyük "Te számítasz" üzenetünket.

Az NN Biztosító nemcsak Magyarországon, hanem szerte a világon elkötelezett támogatója a futásnak. Ez olyan sport, amely méltán népszerű, hiszen szinte bárki elkezdheti, és hamar örömöt lelhet benne. Az egyre népesebb futóközösségben pedig a kihívások mellett új barátokra, futótársakra is találhatnak. "Hiszünk az egészséges életmód támogatásának fontosságában. Azzal, hogy minél több embert szólítunk meg üzenetünkkel, egyre többen lesznek azok, akik testi és anyagi jólétükre is kiemelt figyelmet fordítanak" - mondta el Szabó Zsuzsanna, az NN Biztosító Marketing és kommunikációs vezetője.

A rendezvények mellett 2017 tavaszán az NN Biztosító újabb formában, egy futóknak szóló applikációval is készült a sport kedvelőinek, a runaddict applikációval a futás során megtett távolság és idő alapján pontokat lehet gyűjteni, melyekkel kedvezményesen lehet sportfelszereléseket, kiegészítőket vagy sportos életmódot támogató szolgáltatásokat vásárolni. E mellett összegyűjti a legnépszerűbb futóversenyeket, így egy kattintással meg lehet kezdeni a versenyregisztrációt az alkalmazásból indítva. A felkészüléshez az NN Biztosító ajándék biztosítást nyújt futóknak szóló asszisztenciaszolgáltatásokkal. Edzői telefonos konzultáció, ortopédiai vizsgálat megszervezése és 7/24 elérhető orvosi call center segítenek abban, hogy a felhasználók arra tudjanak koncentrálni, ami igazán számít: a futásra.

A 33. Wizz Air Budapest Félmaratonról és a nevezésről további információk itt találhatók: http://www.futanet.hu/.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN