Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Tekintse meg leveleinket az NN Direkten

Az NN Direkt ügyfélportált azért hoztuk létre, hogy ügyfeleink kényelmesen hozzáférhessenek a szerződéseikkel kapcsolatos naprakész adatokhoz. Folyamatosan fejlesztjük, bővítjük az elérhető szolgáltatásokat, legújabb fejlesztésünknek köszönhetően a hivatalos leveleinket az NN Direkt "Üzenetek" menüpontjában olvashatja el a jövőben.

 

A jelszóval titkosított pdf csatolmánnyal küldött e-mailek helyett egy e-mailes értesítőt fogunk küldeni Önnek az elektronikus kommunikációs nyilatkozaton megadott e-mail címére, ha egy új levelünk elérhető az NN Direkten.

 

Ha Ön még nem regisztrált, a regisztrációját bármikor aktiválhatja az NN Direkt főoldalán található 'Regisztrálok' gombra kattintva e-mail címe, vagy ügyfélszáma megadásával. 

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a továbbiakban az NN Direkt Pénzügyi értesítőit (Árfolyamokról szóló információ, Információ befektetésének aktuális értékéről, Díjfizetésre vonatkozó információ) nem áll módunkban e-mailben megküldeni.

  • Az árfolyamokról kapcsolatos információkat a www.nn.hu/hozamszamlalo oldalunkon talál, ahol feliratkozhat eszközalap hírlevélre,
  • vagy a Trendőr szolgáltatásra, ahol az eszközalapok trendjeiben történő változások esetén kaphat e-mail értesítőket.
  • A befektetésének aktuális értékét, illetve díjfizetési információkról aktuális és naprakész adatokat az NN Direkten követheti nyomon.
Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN