Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Nemzetközi elismerést nyert a protect.me

A legjobb appoknak járó "Best New Mobile App" Arany fokozatát nyerte az NN Biztosító protect.me applikációja. A verseny azokat az innovatív alkalmazásokat díjazza, amelyek felhasználóbarát és egyedi módon segítik a felhasználókat az élet legkülönfélébb területein.

A "Best New Mobile App" verseny legfrissebb körében három, az elmúlt évben elindított alkalmazást díjazott a zsűri, köztük az NN Biztosító úttörő megoldását, a protect.me-t is, amely arany fokozatú elismerésben részesült. Az applikáció-fejlesztőkből, designerekből és tervezőkből álló zsűri a nevezett alkalmazások egyediségét, funkcionalitását, designját és innovációs hatását is figyelembe vette a díj odaítélésekor. A rangos díjat a korábbiakban olyan impozáns cégek is elnyerték, mint a Reuters, a Warner Bros, vagy éppen a Hilton. 

A protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítás "on-demand" elven működik, azaz a felhasználó számára releváns biztosítási csomagot elég arra az időszakra aktiválni, amikor ténylegesen szükség van rá, és fizetni is csak az aktív időszakra kell mobil bankkártyás fizetéssel. Az applikáción keresztül a biztosítási védelmet egyszerűen és gyorsan be lehet kapcsolni, és pár percen belül alacsony díjért biztosítottá válhat a felhasználó. Az ügyfelek szempontjából a protect.me biztosítás egyik legnagyobb előnye a gyors csatlakozás mellett a kedvező ár, egy óra díja ugyanis 79 forinttól 399 forintig terjedhet a biztosítási csomagtól függően, ráadásul az első használat díját 500 forintig az NN Biztosító állja*.

Részletek a www.nn.hu/protectme oldalon.

*A biztosítottnak az első biztosítási csomag bekapcsolása esetén 500 Ft-ig nem kell díjat fizetnie. Azonban, ha az első használat biztosítási díja meghaladja az 500 Ft-ot, az azon felüli összeget a biztosítottnak kell fizetnie a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételeiben foglaltak szerint.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN