Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Telefonos menüpont változása az NN Telecenterben

Tájékoztatjuk kedves Ügyfeleinket, hogy 2019. június 26-tól a telefonos ügyfélszolgáltunk menüpontjában változás történik. A tervezett változtatás a "befektetésekhez kötött életbiztosításokkal" kapcsolatos bizonyos rendelkezéseket érinti.

2019. június 26-tól az NN Telecenter menüpontjában változás történik. A tervezett változtatás #2-es menüpontot érinti, amelyben Ügyfeleink a befektetésekhez kötött életbiztosításokkal kapcsolatos bizonyos funkciókról rendelkezhetnek. A menüpontból lekapcsolásra kerülnek az alábbiak:

  • 2/1. menüpont: Befektetési egységek árfolyamai
  • 2/2. menüpont: Szerződésével kapcsolatos információk
  • 2/3. menüpont: Rendelkezések
  • 2/4. menüpont: Egyedi azonosító kóddal kapcsolatos rendelkezések

Fontos: A fenti funkciók 2019. június 26-tól nem lesznek elérhetők a Telecenteren keresztül! A pénzmosási ismételt ügyfél-azonosítást sikeresen elvégzett ügyfeleink a jövőben továbbra is zavartalanul intézhetik az NN Direkten keresztül a befektetési egységek átcsoportosítását az egyes eszközalapok között, illetve új eseti befizetések eszközalapok közötti megosztását. Valamint továbbra is zavartalanul tájékozódhatnak a befektetési egységek aktuális árfolyamáról az Eszközalap árfolyamok és hozamszámláló oldalunkon.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN