Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Tájékoztatás az Aktív hozamfigyelő vegyes eszközalap - D és a Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap - D eszközalapok alapkezelési díjának csökkentéséről

A befektetési egységekhez kötött 017 jelű életbiztosítás, 027 jelű Euro Alap, 077 jelű életbiztosítás, 727 jelű egyszeri díjas Euro Alap életbiztosítási szerződésekhez választható Aktív hozamfigyelő vegyes eszközalap - D és a Kiegyensúlyozott vegyes eszközalap - D eszközalapok alapkezelési díja 2019. július 1-től 1,5%-ra csökkent.

A változtatás nem érinti az eszközalapok befektetési politikáját, befektetési célkitűzését, referenciaindexét és kockázati besorolását. A változással kapcsolatban nincs teendője, ha az eszközalap továbbra is megfelel önnek.

Hol talál további információt az eszközalapról?

Az eszközalapok múltbéli teljesítményéről a Eszközalap árfolyamok és hozamszámoló oldalunkon tájékozódhat, az eszközalapok befektetési politikájáról és a kockázatokról pedig a D jelű Eszközalap-tájékoztatóban olvashat részletesen, amit a Dokumentumtárban talál.

Kérjük, tájékozódjon a befektetési politikákról, az eszközalapok kockázatairól, és ennek ismeretében döntsön befektetési portfóliójának összetételéről.

Az NN Biztosító online ügyfélszolgálati portálján, az NN Direkten tájékozódhat a befektetésének aktuális értékéről és biztosítási szerződésének aktuális szolgáltatásáról.

További információért keressen minket elérhetőségeinken.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN