Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

Június 18-tól továbbfejlesztés miatt szünetel a protect.me

Lassan 2 éve indítottuk el a protect.me alkalmazást, mely lehetővé tette a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítási szerződéshez történő csatlakozást, továbbá a biztosítási csomagok mögötti biztosítási fedezetek ki-be kapcsolhatóságát. Ez idő alatt számos alkalommal tudtuk biztosítani az önfeledt élményeket, az aktív kikapcsolódást a biztosítottaknak. De eljött az ideje, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján továbbfejlesszük az alkalmazást és a biztosítási konstrukciót, hogy egy még jobb megoldással térhessünk vissza ügyfeleinkhez.

Ezért 2020. június 18. napjától a tervezett frissítések és fejlesztések elvégzéséig átmeneti időre szünetel a protect.me alkalmazás elérhetősége.

A vonatkozó biztosítási feltételben meghatározottak szerint a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítás 2020. június 17. napján, 24:00 órakor megszűnik.

A fejlesztés ideje alatt a felhasználók nem fogják tudni elérni az alkalmazást és az abban szereplő biztosítási fedezeteket, illetve új regisztrációra sem lesz mód.

A magyar biztosítási piacon egyedülálló protect.me alkalmazás fejlesztéseivel az a célunk, hogy új és izgalmas megoldásokkal támogathassuk az aktív életmód szerelmeseit, és hogy ezeknek köszönhetően továbbra is kellő biztosítási fedezet mellett űzhessék kedvenc aktivitásaikat.

Az alkalmazás felhasználóit természetesen külön tájékoztattuk a fentiekről, az alkalmazás újraindításáról pedig szintén külön beszámolunk a fejlesztések elvégzését követően.

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN