Magadra van biztosításod?

Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy minél kevesebb van valamiből, annál értékesebb. Egy ritka autó, egy festmény, egy könyv. Mégis elfelejtjük, hogy az életünkből, belőlünk csak egy van!

Egészségünk vagy akár életünk mindennél értékesebb, és nem csak saját magunk szempontjából. Szeretteink életére is hatással van, ha velünk valami történik. Ebben segíthet egy életbiztosítás.

Beszélgessünk

Anyagi segítség a bajban

Az NN különféle életbiztosításai, a hozzájuk választható kiegészítő biztosításokkal együtt valós anyagi segítséget nyújthatnak neked vagy szeretteidnek azokban a kritikus élethelyzetekben, amelyekre lehetetlen előre felkészülni, így például:

kórházi ápolás,

váratlan műtét,

súlyos betegség diagnosztizálása esetén (például rosszindulatú daganatos betegség, szívinfarktus, agyvérzés),

rokkantság vagy

haláleset bekövetkezte.


Bármire felhasználható

A biztosítás összegét fordíthatod az orvosi ellátás és a gyógyulás költségeire, de az átmenetileg csökkenő vagy kieső kereset pótlására is szolgálhat. Tragédia esetén szeretteid örökösödési illetékmentesen juthatnak a biztosítási szolgáltatáshoz.

Kinek lehet szüksége életbiztosításra?

Neked is, ha

gyermekeid vannak vagy épp gyermeket vársz,

nagy összegű hitele van a családnak,

a Te kereseted nélkül a család anyagi biztonsága megrendülne,

rendszeresen és sokat vezetsz vagy fizikai munkát végzel,

egyedülállóként csak magadra számíthatsz.


Kezdjünk el beszélgetni!

Add meg elérhetőséged, és kollégánk - munkaidőben 2 órán belül - felveszi Veled telefonon a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek egy online vagy személyes beszélgetésre. A telefonszám, amelyről keresni fogunk: +36-1-998-0123.

Mobiltelefonszám
+36

Életbiztosítás havi 4 500 Ft-ért!

Már kevesebb, mint 4 500 Ft havi díjjal felkészülhetsz olyan váratlan helyzetekre életbiztosításunkkal, mint például egy baleset miatt bekövetkező kórházi ápolás, váratlan műtét, rokkantság vagy haláleset.

 

Ez is érdekelhet!

Kockázati életbiztosítás: a kiszámítható jövőért

Mi is az a kockázati életbiztosítás? Milyen tévhitek élnek bennünk ezzel kapcsolatban, és milyen lépéseket kell tennünk, ha a biztosítás mellett döntünk?

Részletek

Négy tévhit az életbiztosításokról

Elgondolkodtál már az életbiztosításokon, de nem tudod merre indulj? Egyáltalán milyen helyzetekben jönne jól ez a védelem?

Részletek

Kinek ajánljuk az életbiztosítást?

Életbiztosításra mindenkinek szüksége lehet. De mi alapján érdemes választani? Milyen élethelyzetekben jön jól ez a megoldás?

Részletek