Az élet kiszámíthatatlan...

...tartja a mondás, és nap mint nap be is igazolódik. Mai rohanó világunkban minden nap számos új kihívással szembesülünk az élet jó néhány területén, természetes tehát, ha rengeteg kérdés merül fel a saját és szeretteink egészsége, valamint anyagi biztonsága kapcsán.

Gondoskodjon önmagáról és szeretteiről!

Bár a váratlan helyzeteket elkerülni nem lehet, mégis érdemes a lehetőségekhez mérten a legalacsonyabbra szorítani a kockázatokat, és anyagilag is felkészülni azokra.

Legyen szó egy váratlan balesetből történő felépülésről, hosszú távú tervek megvalósításáról, vagy a nyugodt nyugdíjas évek tervezéséről, az NN Biztosító életbiztosítási termékei és megoldásai segítséget nyújtanak Önnek és családjának.

Sőt, változatos biztosítási védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasson össze, és azt akár élethelyzetének változásával módosíthassa.

Élet-, baleset- és egészségbiztosítások

Lehet az egy váratlan baleset vagy betegség, termékpalettánk segíthet az emiatt felmerülő anyagi gondok enyhítésében, valamint orvosi és baleseti asszisztencia-szolgáltatásainknak köszönhetően akár kézzelfogható segítséget is nyújthat, ezzel is szolgálva a mielőbbi felépülést.

Részletek az élet-, baleset- és egészségbiztosításainkkal kapcsolatban 

Megtakarítási célú életbiztosítások

Hosszú távú céljaihoz vagy gyermeke jövőjének megalapozásához keres kedvező megtakarítási formát? Egyszeri- és rendszeres díjas megtakarítási és befektetési egységekhez kötött biztosításainkkal lehetőségeihez mérten rendszeresen kisebb vagy akár egyszeri nagyobb összeget is félretehet tetszőleges célokra.

Részletek a megtakarítási célú életbiztosításainkkal kapcsolatban

Nyugdíjbiztosítások

A nyugdíjas évek minősége a pénzügyi tervezésen múlik. A nyugdíjbiztosítás nem más, mint a megtakarítással kombinált életbiztosítás öregségi nyugdíjkorhatárig tartó formája.

Számos előnye közül az egyik, hogy az alapbiztosításra befizetett díj után 20%-os adójóváírást - legfeljebb évi 130 000 Ft - is igénybe vehet a SZJA törvény alapján, mellyel tovább gyarapíthatja megtakarítását. A részletek az Nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adózási tájékoztatóban érhetők el.

Részletek a nyugdíjbiztosításokkal kapcsolatban

Ismerje meg megoldásainkat!

Adja meg elérhetőségeit, és biztosítási tanácsadónk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, mely során kiválaszthatja, hogy egy személyes találkozó vagy inkább online tanácsadás kertében kíván tájékoztatást kérni.

Időpont egyeztetés

+36

Számíthat ránk!

Az idén 175 éves, stabil alapokon nyugvó, holland székhelyű NN Csoport tagjaként eddig is, és a jövőben is folyamatosan azon dolgozunk, hogy biztos partnerként állhassunk az emberek mellett.