Eurós megtakarítással céljaidért

Megtakarított pénzünk értékállóságának megóvása egyre fontosabb igényünk. Eurós megtakarításunkkal hosszú távon, rendszeresen tehetsz félre, jövőbeli céljaidért.

Szeretnék megtakarítani

Euróban takaríthatsz meg

Pénzed euróban tartjuk nyilván és fizetjük ki. Megoldásunk nem csak akkor lehet érdekes, ha jövedelmed euróban kapod, akkor is, ha forintban. Ez esetben érdemes az átváltás költségével és az árfolyamváltozásból eredő díjváltozással, valamint az árfolyamkockázattal is kalkulálnod.

Tőkegaranciával

Pénzed az általad választott eszközalapokba fektetjük, melyek hozama növelheti megtakarításod értékét. Kedvezőtlen piaci körülmények esetén pedig tőkegarancia biztosítja, hogy a lejárati és a haláleseti összeg ne legyen kevesebb, mint az alapbiztosításra befizetett rendszeres díjak összege.

Életbiztosítási védelemmel

Céljaid elérését kiegészítő biztosítási védelemmel is támogathatod: átmeneti munkanélküliség, váratlan műtét vagy akár egy komolyabb, kritikus betegség esetén anyagi segítséget nyújthatnak választható kiegészítő biztosításaink is.

Havi 90 eurótól

Havi 90 euró összegtől elindíthatod Kronosz garantált, befektetési egységekhez kötött életbiztosításod, minimum 15 éves időtávra.

Hogyan számoltunk?

A Kronosz rendszeres díjas, garantált, befektetési egységekhez kötött életbiztosítás esetében a rendszeres díj minimum összege 90 euró/hó 15 évre.

A garanciának díja van, amit a biztosító automatikusan érvényesít.

A díjfizetés gyakoriságát és a biztosítási díj nagyságát a minimumérték figyelembevételével, Te választod meg, céljaid és megtakarítási lehetőségeid függvényében.

A biztosítási díj a szerződési feltételekben foglaltak szerint változhat a tartam során.

A szerződéskötésre, a szolgáltatásra, valamint a mentesülésekre és kizárásokra, a díj- és biztosítási összeg módosulásra vonatkozó szabályokat az NN Biztosító Zrt. Általános Életbiztosítási Szabályzata és a 037 jelű Kronosz rendszeres díjas, garantált befektetési egységekhez kötött életbiztosításának Különös Feltételei, Mellékletei, illetve a vonatkozó Kiemelt információkat tartalmazó dokumentum, valamint az Adózási tájékoztató tartalmazzák. Ezekről az NN Biztosító ügyfélszolgálatán kívül a Dokumentumtárban is tájékozódhatsz.

A jelen oldalon található információ a tájékoztatás célját szolgálja, mely nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a biztosítási termékek részletes ismertetésének, és nem helyettesíti a szerződési feltételekben leírtakat. A befektetési és az árfolyamkockázatot a Szerződő viseli. Kérjük, hogy a Kronosz rendszeres díjas, garantált befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződés megkötése előtt a termékekhez kapcsolódó dokumentumokat alaposan olvasd át, és csak ezek ismeretében, és megértése esetén kösd meg az életbiztosítási szerződést!

További részletek

Eurós megtakarítási lehetőségünkkel, a Kronosz rendszeres díjas, garantált befektetési egységekhez kötött életbiztosítással kapcsolatos további részleteket, a Kapcsolódó dokumentumokban, valamint a Kronosz rendszeres díjas, garantált befektetési egységekhez kötött életbiztosítás termékismertető oldalunkon olvashatsz.

Kezdjünk el beszélgetni!

Add meg elérhetőséged, és biztosítási tanácsadónk telefonon felveszi Veled a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, mely során kiválaszthatod, hogy online tanácsadás vagy inkább egy személyes találkozó kertében szeretnél tájékoztatást kapni!

Google sign-in

Mobiltelefonszám
+36

-

 • +36

  -

 • +36

  20

 • +36

  30

 • +36

  31

 • +36

  50

 • +36

  70

Számíthatsz ránk!

 • Nemzetközi háttér: a 175 éves múltú holland NN Csoport tagja
 • Hazai tapasztalat: több, mint 30 éve Magyarországon
 • Szakszerű segítség: biztosítási tanácsadóink segítenek a megfelelő megoldás kiválasztásában

Biztosítsd a jövőd!

Megéri tudatosabbnak lennünk, és minél változatosabb formában tennünk saját anyagi biztonságunkért.

Szeretnék megtakarítani

5 kérdés, ha eurós megtakarításban gondolkozol

Vajon jobban járnánk, ha euróban tartanánk a megtakarításainkat? Érdemes több tényezőt is figyelembe vennünk a döntéshez.

Részletek

Mit tehetünk ma a holnap biztonságáért?

Mi lehet a legjobb válasz, amikor a külső feltételek kiszámíthatatlanabbá válnak? Hogyan gondolkozzunk a pénzügyeinkről válság idején?

Részletek