Életút - Biztosítsd magad!

Életbiztosítás váratlan élethelyzetekre

Mind szeretnénk biztonságban tudni kemény munkával megszerzett javainkat, családunk anyagi stabilitását és szeretteink jövőjét. Még akkor is, ha az élet váratlan fordulatot vesz. Ebben segíthet egy életbiztosítás.

Beszélgessünk

 

Anyagi segítség a bajban

Az NN Biztosító életbiztosításai akár jelentős anyagi segítséget nyújthatnak neked vagy szeretteidnek azokban a kritikus élethelyzetekben, amelyekre lehetetlen előre felkészülni. Például egy baleset miatt bekövetkező

kórházi ápolás,

váratlan műtét,

rokkantság vagy

haláleset.

Kevesebb, mint 4 000 Ft havonta

Már kevesebb, mint 4 000 Ft havi díjjal felkészülhetsz a váratlan helyzetekre. Ha komoly sérülés érne egy baleset során, akkor a gyógyulást, rehabilitációt az alábbi szolgáltatások támogathatják:

  • max. 750 000 Ft-ig műtét esetén,
  • 15 000 Ft/nap értékben kórházban töltött napok után,
  • max. 5 000 000 Ft-ig egészségkárosodás esetén.

Nem baleseti eredetű tragédia esetén több, mint 1 800 000 Ft anyagi szolgáltatást, egy balesetből bekövetkező haláleset esetén pedig összesen 10 000 000 Ft-ot kaphatnak szeretteid.

Hogyan kalkuláltunk?

A termékkombináció alapján amennyiben bekövetkezik a biztosított halála a tartam alatt, a kedvezményezett(ek) összesen 1 801 055 Ft-ot kaphat(nak). Amennyiben a haláleset önhibán kívüli balesetből következik be, a szolgáltatási összeg további 8 198 945 Ft-tal nőhet. Közlekedési baleset esetén pedig további 2 049 736 Ft-tal. Balesetből eredő műtét esetén a kedvezményezett(ek) 150 000 – 750 000 Ft közti összeget műtéti kategóriától függően, míg balesetből eredő kórházi ápolás esetén 15 000 (az intenzív osztályon töltött napokra 30 000) Ft  napi összeget, balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén 50 000 – 5 000 000 Ft, közlekedési balesetből eredő maradandó egészségkárosodás esetén pedig 62 500 - 6 250 000 Ft közti összeget kaphatnak a tételesen meghatározott maradandó egészségkárosodáshoz rendelt, a szolgáltatás alapját képező százalékos értéktől függően. A bemutatott 3 996 Ft havidíj azon szerződő esetére vonatkozik, aki 2023-ben tölti be 40. életévét és 10 éves garanciatartamot választ a szerződéskötéskor. A havidíj a szerződési feltételekben foglaltak szerint változik a tartam során. A szerződéskötésre, a szolgáltatásra, valamint a mentesülésekre és kizárásokra, a díj- és biztosítási összeg módosulásra vonatkozó szabályokat az NN Biztosító Zrt. általános életbiztosítási szabályzata, valamint a 441 jelű kockázati életbiztosítás különös feltételei, továbbá a 945 jelű Baleseti halál kiegészítő biztosításának különös feltételei, a 947 jelű Baleseti műtéti térítésére szóló kiegészítő biztosításának különös feltételei, a 948 jelű Baleseti kórházi napi térítésre szóló kiegészítő biztosításának különös feltételei és a 946 jelű Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodásra szóló kiegészítő biztosításának különös feltételei tartalmazzák.

A jelen oldalon található információ a tájékoztatás célját szolgálja, mely nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a biztosítási termékek részletes ismertetésének, és nem helyettesíti a szerződési feltételekben leírtakat. Kérjük, az életbiztosítási szerződés megkötése előtt a termékekhez kapcsolódó dokumentumokat alaposan olvasd át, és csak ezek ismeretében, és megértése esetén kösd meg az életbiztosítási szerződést. 

Ezekről az NN Biztosító ügyfélszolgálatán kívül a Dokumentumtárban is tájékozódhatsz.

Kezdjünk el beszélgetni!

Add meg elérhetőséged, és kollégánk - munkaidőben 2 órán belül - felveszi Veled telefonon a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessetek egy online vagy személyes beszélgetésre. A telefonszám, amelyről keresni fogunk: +36-1-998-0123.

Mobiltelefonszám
+36

Kinek való az életbiztosítás?

Vannak olyan személyek körülötted, akiknek az életszínvonala csökkenhet, ha veled valamilyen komolyabb baleset vagy súlyos tragédia történne? Esetleg egyedül élsz és a fizetésed mellett nincsen jelentős anyagi tartalékod? Neked való az életbiztosítás, ha 

  • gyermekeid vannak vagy épp gyermeket vársz
  • nagy összegű hitele van a családnak
  • a családfő keresete nélkül a család anyagi biztonsága megrendülne
  • rendszeresen és sokat vezetsz vagy fizikai munkát végzel
  • csak magadra számíthatsz.

Bármire felhasználható

A biztosítás összegét fordíthatod az orvosi ellátás és a gyógyulás költségeire, de az átmenetileg csökkenő vagy kieső kereset pótlására is szolgálhat. Tragédia esetén szeretteid örökösödési illetékmentesen juthatnak a biztosítási szolgáltatáshoz.

Hogyan lehet életbiztosításom?

Add meg adataid, hogy felvehessük veled a kapcsolatot.

2 órán belül visszahívunk és időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online tanácsadásra.

Miután közösen feltérképeztük, hogy milyen típusú és nagyságú életbiztosítási védelemre van szükséged, személyesen vagy egy online találkozó keretében is megkötheted biztosítási szerződésed.

Légy felkészült!

Biztosítsd be magad, hogy Te és családtagjaid könnyebben átvészelhessék a váratlan helyzetek okozta nehézségeket!

 

Beszélgessünk

 

 

Ez is érdekelhet!

Életbiztosítások

Baleset, súlyos megbetegedés vagy tragédia sajnos minden családban előfordulhat. Az NN életbiztosításai akár jelentős anyagi segítséget nyújthatnak a nehéz időkben!

Részletek

5 kérdés és válasz az életbiztosítással kapcsolatban

Védje családját a váratlan helyzetekben is. Gondoljon rájuk és döntsön felelősségteljesen.

Részletek

Kockázati életbiztosítás: a kiszámítható jövőért

Mi is az a kockázati életbiztosítás? Milyen tévhitek élnek bennünk ezzel kapcsolatban, és milyen lépéseket kell tennünk, ha a biztosítás mellett döntünk?

Részletek

NN Biztosító Zrt. | 1139 Budapest, Fiastyúk utca 4-8.