Életút Program - hero

Egészségbiztosítási védelem igény szerint

  • Tudja, hová forduljon segítségért az egészségügy útvesztőiben?
  • Fontosnak tartja, hogy a legjobb esélyekkel indulhasson egy komoly betegség elleni küzdelemben?
  • Kezdjünk el beszélgetni: online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Életút Program életbiztosítás

Életút program

Az életben fel kell készülnünk a nem várt helyzetekre, legyen szó akár egy váratlan betegségről vagy hirtelen műtétről. Az Életút program egy kockázati életbiztosítási paletta, amely pénzbeli, és bizonyos esetekben orvosi asszisztencia-szolgáltatásokat nyújthat.

Biztosítási védelem - Életút

Pénzügyi segítség

Az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni - sajnos kellemetlent is. A megelőzés mellett fontos a váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés is, legyen szó akár balesetről, vagy betegségről.

Ön mellett állunk, mikor a leginkább szüksége van rá!

Fontos, hogy olyan partnert válasszon egészsége és élete biztosításához, amely betartja ígéreteit és kézzelfogható támogatást nyújt, amikor arra a leginkább szükség van.

Az NN valóban ügyfelei mellett áll a nehéz helyzetekben, így 2010 óta közel 53 milliárd forintot fizettünk ki számukra baleset, betegség vagy súlyos tragédia bekövetkezését követően.

A betegség esetén felmerülő költségek több millió forintra is rúghatnak!

Egy váratlan betegség felborítja az életünket: a nyilvánvaló fizikai kihívásokon túl lelki és anyagi terhet is jelent. Míg az előbbiekre nem tudunk, az utóbbira érdemes felkészülnünk.

Biztosítási védelem igény szerint

Rugalmas termékünk és változatos védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy Ön igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasson össze és azt akár élethelyzetének változásával módosíthassa is.  
Biztosításaink ellensúlyozzák a jövedelem kiesés hatását és fedezetet nyújtanak a felmerülő költségekre. Ezen felül az orvosi asszisztencia-szolgáltatások kézzel fogható segítséget is nyújtanak, hogy Ön támogatást kapjon a gyógyuláshoz vezető úton.

Mit tartalmaz mellrák elleni védelmi csomag?
Mellrák gyanúja esetén 10 munkanapon belül diagnosztikai vizsgálatot szervezünk Önnek. Mellrák diagnózis megállapításakor egyösszegű kifizetéshez juthat, hogy a gyógyulásnak ne legyen anyagi gátja.

Mit tartalmaz a rák elleni védelmi csomag?
Fedezetet nyújt valamennyi rákos megbetegedésre, így a nőknél gyakori méhnyak rákra és a férfiaknál kritikus prosztatarákra is. Lehetővé teszi a diagnózis mihamarabbi felállítását és fedezi a vizsgálat költségét.
Gyanú beigazolódása esetén készpénzkifizetéssel támogatjuk felépülését, hogy a nehéz időszakban arra tudjon figyelni, ami igazán fontos Önnek.

Mit tartalmaz a súlyos betegségek elleni védelmi csomag?
Biztosítás, amely 32 meghatározott betegség, műtét és egészségügyi állapot (pl. rák, szívinfarktus, agyvérzés) bekövetkezése esetén akár többszöri egyösszegű kifizetést nyújthat, hogy segítsen Önnek orvosi költségei fedezésében, ezen felül támogatja Önt a felépüléshez vezető úton.

Mit tartalmaz a Jövedelempótló kiegészítő biztosítás?
Amennyiben keresőképtelenség vagy munkanélküliség esetén szeretné a kieső jövedelmét pótolni, Jövedelempótló kiegészítő biztosításunk meghatározott feltételek mellett bármely okú, balesetből vagy betegségből eredő 30 napot meghaladó keresőképtelenség, illetve várakozási időt követő 30 napot meghaladó munkanélküliség esetén a szerződésben meghatározott biztosítási összeg kifizetésével szolgáltatási hónaponként szolgáltatást nyújt a Biztosított részére. 

Hogyan állítsa össze saját védelmi csomagját?


1.    Válasszon védelmi csomagjaink közül felelősen!
A védelmi csomag kiválasztásakor gondolja át, melyek az Ön számára jelentős kockázatok és válassza azt a védelmet, amely leginkább lefedi azokat. Az NN mellrák, rák, illetve a 32 súlyos betegség elleni biztosításai egyre bővülő védelmi csomagokat jelentenek, vagyis a nagyobb csomag szélesebb körű védelmet biztosít.

2.    Gondolja át, mekkora fedezetre van szüksége!
A biztosítási csomaghoz járó orvosi asszisztencia szolgáltatások körét a biztosítási összeg határozza meg, ezért fontos, hogy átgondolja, milyen biztosítási és orvosi asszisztencia szolgáltatásokra lehet szüksége betegség esetén.

Biztosítási összeg Orvosi asszisztencia szolgáltatás
2 000 000 Ft alatt 7/24 orvosi call center
2 000 000 Ft - 5 000 000 Ft 7/24 orvosi call center
Hazai második orvosi vélemény
Képalkotó diagnosztikai vizsgálatok korlátlan megszervezése
5 000 000 Ft felett 7/24 orvosi call center
Hazai második orvosi vélemény
Képalkotó diagnosztikai vizsgálatok korlátlan megszervezése
Külföldi második orvosi vélemény, és külföldi ellátás megszervezése

3.    Tegye védelmét teljes körűvé kiegészítőkkel!
A kiválasztott szolgáltatások körét további elemekkel bővítheti, például kórházi, baleseti, illetve rokkantsági kiegészítőkkel, hogy védelme valóban teljes körű legyen.
Számunkra fontos, hogy ügyfeleinket a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk, ezért minél sokrétűbb biztosítási csomagot állít össze, annál nagyobb díjkedvezményt nyújtunk.

Életút Állítsa össze védelmi csomagját cím

Állítsa össze védelmi csomagját!

Téma megjelenítő

Jövedelemkiesés

Miben nyújt segítséget?

Jövedelempótló kiegészítő biztosítással a 30 napot meghaladó, balesetből vagy betegségből eredő keresőképtelenség vagy a várakozási időt követő 30 napot meghaladó munkanélküliség miatti jövedelemkiesés esetén is megőrizheti anyagi biztonságát.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a '930 Jövedelempótló kiegészítő biztosítás'-ra keresve.

Mellrák elleni védelem

Miben nyújt segítséget?

Mellrák gyanúja esetén maximum 10 munkanapon belül diagnosztikai vizsgálatot szervezünk Önnek. Mellrákdiagnózis megállapításakor egyösszegű kifizetéshez juthat, hogy a gyógyulásnak ne legyen anyagi gátja.

> További információkat a Dokumentumtárban  olvashat, a Terméknév mezőben a 937 Mellrák kiegészítő biztosításra keresve.

Rák elleni védelem

Miben nyújt segítséget?

Fedezetet nyújt valamennyi rákos megbetegedésre, így a nőknél gyakori méhnyakrákra és a férfiaknál kritikus prosztatarákra is. Lehetővé teszi a diagnózis mihamarabbi felállítását és fedezi a vizsgálat költségét. Gyanú beigazolódása esetén készpénzkifizetéssel támogatjuk felépülését, hogy a nehéz időszakban arra tudjon figyelni, ami igazán fontos Önnek.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 936 Rosszindulatú daganatos betegségek kiegészítő biztosításra keresve.

32 súlyos betegség elleni védelem

Miben nyújt segítséget?

Biztosítás, amely 32 meghatározott betegség, műtét és egészségügyi állapot (pl. rák, szívinfarktus, agyvérzés) bekövetkezése esetén akár többszöri egyösszegű kifizetést nyújthat, hogy segítsen Önnek orvosi költségei fedezésében, ezen felül támogatja Önt a felépüléshez vezető úton.

> További információkat a Dokumentumtárban  olvashat, a Terméknév mezőben a 935 32 súlyos betegség kiegészítő biztosításra keresve. 

Műtétek és kisebb sebészeti beavatkozások térítése

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri egyösszegű kifizetés a biztosított műtétje vagy őt érintő kisebb sebészeti beavatkozás esetén. A szolgáltatás egymást követően többször is elérhető az "A" jelű Műtéti és kisebb sebészeti beavatkozások listában szereplő térített beavatkozások esetében, mely egy éven belül maximum a biztosítási összeg ötszöröséig terjedhet.

Amennyiben a műtétre balesetből fakadóan kerül sor, akkor a szolgáltatás a biztosítás megkötését követő naptól elérhető, míg betegségből eredő műtét esetén abban az esetben, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 927 Műtétek és sebészeti beavatkozások kiegészítő biztosításra keresve. 

Kórházi ápolás

Milyen segítséget nyújt?

Napi pénzbeli térítést fizet 24 órát meghaladó kórházi ellátás esetén, maximum 180 napig. Amennyiben betegség miatt van szükség kórházi ápolásra, abban az esetben térítünk, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki. A szolgáltatás gyermek születése esetén is igénybe vehető, de csak abban az esetben, ha a biztosítás megkötése legalább 360 nappal a szülés előtt történik.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 918 Kórházi napi térítés kiegészítő biztosításra keresve. 

Rokkantság

Milyen segítséget nyújt?

A biztosított rokkantsága esetén a biztosító átvállalja a biztosítás díjait, így a biztosítási védelem továbbra is megmarad.
Ezen felül a biztosító havi járadékot is fizethet, ami hosszabb távon nyújt rendszeres anyagi segítséget.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 926 Rokkantsági járadék kiegészítő biztosításra keresve. 

Baleseti felépülés biztosítás

Miben nyújt segítséget?

Öt csomagunk mindegyike tartalmaz fedezetet baleset következtében bekövetkező halál és egészségkárosodás, baleseti műtéti térítés és kórházi napi térítés esetén.  Ezen felül csomagjaink baleset esetén nyújtott fedezetek számában, típusában, és a készpénzben nyújtott kifizetés mértékében térnek el egymástól.

XS balesetbiztosítási csomag

Alapszintű védelem baleset esetén. A csomag a balesetből eredő négy legsúlyosabb következmény (baleseti maradandó egészségkárosodás, baleseti halál, baleseti eredetű műtét és kórházi napi térítés) esetére nyújt fedezetet.  Megnyugvást jelenthet, hogy a biztosítási összeg segítséget nyújt Önnek és a családjának enyhíteni a váratlan események okozta anyagi terheket. A kapcsolódó baleseti asszisztencia-szolgáltatással a nap 24 órájában, a hét 7 napján rendelkezésére álló call centerben orvosok várják hívását és adnak tanácsot egészségügyi témájú kérdésekben.

S balesetbiztosítási csomag

Az S csomag az Ön választásától függően (az XS csomag fedezetein túlmenően) a balesetből eredő csonttörésre vagy a baleset következtében keletkező jövedelemkiesés ellensúlyozására ad megoldást, de akár mindkettő is választható. A balesetbiztosítási csomaghoz kapcsolódó baleseti asszisztencia-szolgáltatások segítséget nyújtanak a Budapesten elérhető baleseti járóbeteg-szakellátás és a baleseti okból szükségessé váló országosan elérhető gyógytorna megszervezésében. A baleseti járóbeteg szakellátás illetve gyógytorna igénybevétele esetén annak költségeit Önnek kell fizetni, de ebben segítségére lehet a biztosítási szolgáltatásból származó összeg.

M balesetbiztosítási csomag

Ha az S balesetbiztosítási csomag elnyerte a tetszését, de a Budapesten elérhető baleseti járóbeteg-szakellátás megszervezésén túl annak biztosító általi finanszírozása is fontos Önnek, akkor az M balesetbiztosítási csomag felel meg az Ön igényeinek.Ez az S csomagokban megtalálható fedezeten és baleseti asszisztencia-szolgáltatásokon túl, tartalmazza az otthoni segítségnyújtás megszervezését is.

Az otthoni segítségnyújtás megkönnyíti a mindennapi feladatok elvégzését: a bevásárlást, a takarítást, a szükséges gyógyszerek, kötszerek beszerzését, hogy Ön kizárólag a gyógyulására tudjon koncentrálni, és hozzátartozóinak feladatai se szaporodjanak az Ön betegsége alatt . Az otthoni segítségnyújtás baleseti asszisztencia-szolgáltatás igénybevétele esetén annak költségeit Önnek kell fizetnie, de ebben segítségére lehet a biztosítási szolgáltatásból származó összeg.

L balesetbiztosítási csomag

Az L balesetbiztosítási csomag esetén szintén választhat a balesetből eredő csonttörésre vagy a baleset következtében keletkező jövedelemkiesés ellensúlyozására szolgáló megoldások közül. Az M balesetbiztosítási csomagokban megtalálható fedezeten és baleseti asszisztencia-szolgáltatásokon túl nemcsak a gyógytorna megszervezését, hanem a biztosító általi finanszírozását, valamint baleseti asszisztencia-elemként az otthonátépítés megszervezését is tartalmazza, amely felbecsülhetetlen segítséget nyújthat Önnek és családjának abban az esetben, ha egy baleset következtében maradandó egészségkárosodást szenved és otthona akadálymentesítésére kényszerül.  Az otthonátépítés megszervezése szolgáltatás során igénybe vett műszaki ellenőr, illetve szakemberek díját, valamint az átépítés költségeit Önnek kell fizetnie, de ebben segítségére lehet a biztosítási szolgáltatásból származó összeg.

XL balesetbiztosítási csomag

Ha szenvedélyesen éli az életét és szeret sportolni, akkor ez az Önnek szóló csomag. Már önmagában is elég elkeserítő egy olyan sérülés, amely megakadályozza a sportolásban, de a balesetnek lehetnek komolyabb következményei is, kórházi ápolás vagy műtét. Az XL balesetbiztosítási csomag tartalmazza a kisebb csomagokban megtalálható valamennyi fedezetet, és ebben a csomagban érhető el a felgyógyulást segítő legtöbb baleseti asszisztencia-szolgáltatás is. Sőt, a terheléses vizsgálat, és az ortopédiai vizsgálat megszervezése segít megelőzni egy újabb egészségügyi problémát. Az edzői telefonos konzultáció segíti Önt abban, hogy mielőbb visszatérhessen a rendszeres sporthoz. Az XL balesetbiztosítási csomag a sportot kedvelőknek szól, illetve azoknak, akik módfelett óvatosak, és biztosak akarnak lenni afelől, hogy egy váratlan baleset esetén széleskörű segítséget kapnak.

További információkért kattintson ide!

Haláleset

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított halála esetén, ami pénzügyi segítséget biztosít a hátramaradottaknak. Célszerű olyan összegre kötni, ami legalább a biztosított három-ötévi jövedelmének felel meg. Az életbiztosítás a megjelölt kedvezményezett részére számos előnnyel rendelkezik a bankszámlán tartott pénzhez vagy értékpapírban tartott befektetéshez képest haláleset bekövetkezésekor:

  • A kifizetés nem képezi a hagyaték részét.
  • A megjelölt kedvezményezett gyorsan hozzájut a pénzhez.
  • Nem kell hónapokig várni a kifizetésre, a halotti bizonyítvány benyújtását követően akár két héten belül kifizetésre kerül a biztosítási összeg.
  • A biztosító által kifizetett összeg illeték- és adómentes.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 951 Halálesetre szóló kiegészítő biztosításra keresve

Életút Program - lead