Egy időre most elköszönünk

 • Felhívjuk a figyelmedet, hogy 2020. június 17. 24 órától felfüggesztettük a protect.me alkalmazásunkat (iOS és Android egyaránt) és kivettük az applikációs áruházakból, és
 • a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítás a vonatkozó biztosítási feltételben meghatározottak szerint 2020. június 17. napján 24:00 órakor megszűnt.
Védelem Kérdések és válaszok

protect.me biztosítás

A protect.me egy ki-be kapcsolható csoportos élet- és balesetbiztosítás, amely 2018. június 18. napjától 2020. június 17. napjáig volt érvényben.
A biztosítási konstrukció szerint a biztosított eldönthette, hogy milyen aktivitásra szeretett volna biztosítási csomagot bekapcsolni a protect.me mobilapplikációban akár néhány órára is, és csak ezért kellett fizetnie.

Az NN Biztosító 2018-ban indította el a protect.me alkalmazást, mely lehetővé tette a protect.me csoportos élet és balesetbiztosítási szerződéshez történő csatlakozást, és a biztosítási csomagok mögötti biztosítási fedezetek ki-be kapcsolhatóságát. Ezalatt számos alkalommal tudtuk biztosítani az önfeledt élményeket és az aktív kikapcsolódást a biztosítottaknak. De eljött az ideje, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján továbbfejlesszük az alkalmazást, és egy még jobb megoldással térhessünk vissza hozzátok.

Milyen biztosítási csomagok voltak a protect.me biztosítás keretein belül?

Chill csomag

 • Szeretsz komolyan sportolni, mi pedig azért vagyunk, hogy komoly és költséghatékony biztosítási csomagot adjuk neked.
 • Aktivitások, amikre biztosítási fedezetet nyújt ez a csomag: jiu-jitsu, kajak-kenu, kajak-szlalom, kalapácsvetés, kanadai futball, karate, kempo, kendo és még 46 sport
 • Óradíj: 79 Ft
 • Napidíj: 474 Ft
Biztosítási Fedezetek Chill kiegészítő biztosítási csomag
Bármely okú halál (alapbiztosítási fedezet) 100 000 Ft
Baleseti halál 1 000 000 Ft
Baleseti maradandó egészségkárosodás 2 000 000 Ft
Baleseti műtéti térítés 75 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés 5 000 Ft
Baleseti csonttörés, csontrepedés 10 000 Ft
 • Alapbiztosítási fedezet: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított biztosítás tartamán belül bekövetkező halála esetén a kedvezményezettnek. A jelen alapbiztosítási fedezet attól függetlenül él, hogy bekapcsolod-e valamelyik aktivitáshoz kapcsolódó biztosítási csomagot.
 • Baleseti halál: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított balesetből eredő halála esetén a kedvezményezettnek. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a halálnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti egészségkárosodás: A biztosító akkor nyújt szolgáltatást, ha balesetből eredően a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 21.3 pontja szerinti Táblázatban meghatározott súlyos és maradandó egészségkárosodást szenvedsz. Ebben az esetben a biztosító a feltételekben jelzett súlyos és maradandó egészségkárosodások esetén szolgáltat, és a szolgáltatás alapja a Táblázatban meghatározott százalék. A kifizetés egy balesetből kifolyólag nem haladhatja meg a 100%-ot. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a kockázatviselés kezdetét megelőzően bármely okból már károsodott, beteg, sérült vagy csonkolt testrész vagy szerv, baleset által okozott állapotromlására. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a súlyos és maradandó egészségkárosodásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti műtéti térítés: A biztosító egyösszegű kifizetést nyújt műtéted esetén, ha az balesetből kifolyólag vált szükségessé. A kockázatviselésből kizárt műtéteket a protect.me baleseti biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 23.4 pontja tartalmazza. A biztosító egy balesetből kifolyólag egy műtétre nyújt szolgáltatást. A szolgáltatás tartama alatt a baleseti műtéti térítésre szóló kifizetés adott biztosított vonatkozásában nem haladhatja meg a biztosítási összeg kétszeresét. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a műtétnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti kórházi napi térítés: A biztosító napi pénzbeli térítést fizet, ha balesetből kifolyólag kórházi kezelésed, ápolásod vált szükségessé. A biztosító a kórházi kezelés minden napjára nyújt szolgáltatást, de egy balesetből kifolyólag maximum 90 napig. A kockázatviselésből kizárt kockázatokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 24.4. pontja tartalmazza. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a kórházi ápolásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti csonttörés, csontrepedés: A biztosító baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés esetén szolgáltat. A biztosítás szempontjából nem minősül biztosítási eseménynek: a patológiás törés, a fogrepedés, a fogtörés, illetve a fogak és fogpótlások sérülése. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a szolgáltatási fedezet kockázatviselésének kezdetét megelőzően bekövetkezett balesetekből eredő szolgáltatás iránti igény teljesítésére. A biztosító egy balesetből eredően egyszeri kifizetést teljesít a Kedvezményezettnek. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a csonttörésnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.

A biztosító kockázatviselése a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül nem terjed ki arra az eseményre, amely okozati összefüggésben áll: a veled született betegséggel, valamint a kockázatviselés kezdete előtt fennálló betegséggel, kóros állapottal, és ezek következményeivel, és ezen állapotokkal összefüggésben a kockázatviselés kezdetét megelőző 2 (két) éven belül, vagy a kockázatviselés kezdetétől számított 2 (két) éven belül kezeltek, kontrolláltak vagy ezen állapotokkal okozati összefüggésben álló betegséged ezen időszak alatt diagnosztizálták, továbbá erről tudomással bírtál, vagy azt ismerted.

A baleset és a többi itt használt fogalom meghatározását, a biztosítási fedezetekre és a biztosító szolgáltatására, a kizárásokra és a mentesülésekre vonatkozó részletes szabályokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei tartalmazzák.

Go! csomag

 • A megtett út fontosabb, mint a cél? A gurulás a városban, vagy egész napos bringatúra? Ezzel a típussal a leggyakoribb két- és többkerekű közlekedési formákra biztosíthatod magad.
 • Aktivitások, amikre biztosítási fedezetet nyújt ez a csomag: biciklis közlekedés, autózás, tömegközlekedés, vonatozás, buszozás
 • Óradíj: 99 Ft
 • Napidíj: 594 Ft
Biztosítási fedezetek Go! kiegészítő biztosítási csomag
Bármely okú halál (alapbiztosítási fedezet) 100 000 Ft
Közlekedési baleseti halál 2 000 000 Ft
Közlekedési baleseti maradandó egészségkárosodás 3 000 000 Ft
Baleseti műtéti térítés 150 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés 5 000 Ft
 • Alapbiztosítási fedezet: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított biztosítás tartamán belül bekövetkező halála esetén a kedvezményezettnek. A jelen alapbiztosítási fedezet attól függetlenül él, hogy bekapcsolod-e valamelyik aktivitáshoz kapcsolódó biztosítási csomagot.
 • Közlekedési baleseti halál: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított közlekedési balesetből eredő halála esetén a kedvezményezettnek. A közlekedési balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a halálnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Közlekedési baleseti egészségkárosodás: A biztosító akkor nyújt szolgáltatást, ha a közlekedési balesetből eredően a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 21.3 pontja szerinti Táblázatban meghatározott súlyos és maradandó egészségkárosodást szenvedsz. Ebben az esetben a biztosító a Táblázatban felsorolt súlyos és maradandó egészségkárosodások esetén szolgáltat, és a szolgáltatás alapja a Táblázatban meghatározott százalék. A kifizetés egy balesetből kifolyólag nem haladhatja meg a 100%-ot. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a kockázatviselés kezdetét megelőzően bármely okból már károsodott, beteg, sérült vagy csonkolt testrész vagy szerv, baleset által okozott állapotromlására. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a súlyos és maradandó egészségkárosodásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti műtéti térítés: A biztosító egyösszegű kifizetést nyújt műtéted esetén, ha az balesetből kifolyólag vált szükségessé. A kockázatviselésből kizárt műtéteket a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 23.4 pontja tartalmazza. A biztosító egy balesetből kifolyólag egy műtétre nyújt szolgáltatást. A szolgáltatás tartama alatt a baleseti műtéti térítésre szóló kifizetés adott biztosított vonatkozásában nem haladhatja meg a biztosítási összeg kétszeresét. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg az műtétnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti kórházi napi térítés: A biztosító napi pénzbeli térítést fizet, ha balesetből kifolyólag kórházi kezelésed, ápolásod vált szükségessé.  A biztosító a kórházi kezelés minden napjára nyújt szolgáltatást, de egy balesetből kifolyólag maximum 90 napig. A kockázatviselésből kizárt kockázatokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 24.4. pontja tartalmazza. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a kórházi ápolásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.

A biztosító kockázatviselése a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül nem terjed ki arra az eseményre, amely okozati összefüggésben áll: a veled született betegséggel, valamint a kockázatviselés kezdete előtt fennálló betegséggel, kóros állapottal, és ezek következményeivel, és ezen állapotokkal összefüggésben a kockázatviselés kezdetét megelőző 2 (két) éven belül, vagy a kockázatviselés kezdetétől számított 2 (két) éven belül kezeltek, kontrolláltak vagy ezen állapotokkal okozati összefüggésben álló betegséged ezen időszak alatt diagnosztizálták, továbbá erről tudomással bírtál, vagy azt ismerted.

A baleset és a többi itt használt fogalom meghatározását, a biztosítási fedezetekre és a biztosító szolgáltatására, a kizárásokra és a mentesülésekre vonatkozó részletes szabályokat a protect.me kiegészítő baleseti biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei tartalmazzák.

Cool csomag

 • Te aztán nem félted a tested, ha sportolásról van szó. Helyes, ezt a biztosítási csomagot épp az olyan edzésekre terveztük, amibe mindjárt belevágsz!
 • Aktivitások, amikre biztosítási fedezetet nyújt ez a csomag: vívás, paintball, röplabda, atlétika, squash, tájfutás, vívás, fitness, futás és még 42 sport
 • Óradíj: 119 Ft
 • Napidíj: 714 Ft
Biztosítási fedezetek Cool kiegészítő biztosítási csomag
Bármely okú halál (alapbiztosítási fedezet) 100 000 Ft
Baleseti maradandó egészségkárosodás 2 000 000 Ft
Baleseti műtéti térítés 100 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés 3 000 Ft
Baleseti csonttörés, csontrepedés 15 000 Ft
Baleseti járóbeteg szakellátás szervezése és finanszírozása (Budapest) 50 000 Ft
 • Alapbiztosítási fedezet: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított biztosítás tartamán belül bekövetkező halála esetén a kedvezményezettnek. A jelen alapbiztosítási fedezet attól függetlenül él, hogy bekapcsolod-e valamelyik aktivitáshoz kapcsolódó biztosítási csomagot.
 • Baleseti maradandó egészségkárosodás: A biztosító akkor nyújt szolgáltatást, ha balesetből eredően a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 21.3 pontja szerinti Táblázatban meghatározott súlyos és maradandó egészségkárosodást szenvedsz. Ebben az esetben a biztosító a feltételekben jelzett súlyos és maradandó egészségkárosodások esetén szolgáltat, és a szolgáltatás alapja a Táblázatban meghatározott százalék. A kifizetés egy balesetből kifolyólag nem haladhatja meg a 100%-ot. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a kockázatviselés kezdetét megelőzően bármely okból már károsodott, beteg, sérült vagy csonkolt testrész vagy szerv, baleset által okozott állapotromlására. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a súlyos és maradandó egészségkárosodásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti műtéti térítés: A biztosító egyösszegű kifizetést nyújt műtéted esetén, ha az balesetből kifolyólag vált szükségessé. A kockázatviselésből kizárt műtéteket a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 23.4 pontja tartalmazza. A biztosító egy balesetből kifolyólag egy műtétre nyújt szolgáltatást. A szolgáltatás tartama alatt a baleseti műtéti térítésre szóló kifizetés adott biztosított vonatkozásában nem haladhatja meg a biztosítási összeg kétszeresét. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a műtétnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti kórházi napi térítés: A biztosító napi pénzbeli térítést fizet, ha balesetből kifolyólag kórházi kezelésed, ápolásod vált szükségessé. A biztosító a kórházi kezelés minden napjára nyújt szolgáltatást, de egy balesetből kifolyólag maximum 90 napig. A kockázatviselésből kizárt kockázatokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 24.4. pontja tartalmazza. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a kórházi ápolásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti csonttörés, csontrepedés: A biztosító baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés esetén szolgáltat. A biztosítás szempontjából nem minősül biztosítási eseménynek: a patológiás törés, a fogrepedés, a fogtörés, illetve a fogak és fogpótlások sérülése. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a szolgáltatási fedezet kockázatviselésének kezdetét megelőzően bekövetkezett balesetekből eredő szolgáltatás iránti igény teljesítésére. A biztosító egy balesetből eredően egyszeri kifizetést teljesít a Kedvezményezettnek. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a csonttörésnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti járóbeteg-szakellátás megszervezése és finanszírozása: A biztosító finanszírozza a szolgáltatás tartama alatt bekövetkező alábbiakban részletezett baleseti sérülések miatt szükségessé vált járóbeteg szakellátásodat, a szolgáltatás szervező partnere (Advance Medical Hungary Kft.) pedig megszervezi azt. A szolgáltatás az ellátás megszervezését, illetve költségeinek finanszírozását tartalmazza a szerződés tartama alatt egyszer, legfeljebb 50 000 Ft értékben. A biztosító által nyújtott szolgáltatás kizárólag Budapesten, a biztosító Szolgáltatás szervező partnerével szerződésben álló egészségügyi szolgáltatónál vehető igénybe, függetlenül attól, hogy a baleset hol következett be. A biztosító kizárólag a következő baleseti eredetű sérülések esetén nyújt szolgáltatást: zárt törések, ficam, megemelés, rándulás, húzódás, bőrsérülés. Amennyiben a biztosított által igényelt Baleseti járóbeteg szakellátás költsége meghaladja a biztosító által meghatározott, 50.000.- Ft maximális összköltséget, a biztosított közvetlenül köteles a különbözetet megtéríteni az ellátás nyújtásakor az ellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatónak. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki azokra az esetekre, ha a baleseti járóbeteg szakellátás iránti igény alapját képező baleset a jelen biztosítási fedezet kockázatviselési kezdete előtt következett be.  A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt kell bekövetkeznie.

A biztosító kockázatviselése a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül nem terjed ki arra az eseményre, amely okozati összefüggésben áll: a veled született betegséggel, valamint a kockázatviselés kezdete előtt fennálló betegséggel, kóros állapottal, és ezek következményeivel, és ezen állapotokkal összefüggésben a kockázatviselés kezdetét megelőző 2 (két) éven belül, vagy a kockázatviselés kezdetétől számított 2 (két) éven belül kezeltek, kontrolláltak vagy ezen állapotokkal okozati összefüggésben álló betegséged ezen időszak alatt diagnosztizálták, továbbá erről tudomással bírtál, vagy azt ismerted.

A baleset és a többi itt használt fogalom meghatározását, a biztosítási fedezetekre és a biztosító szolgáltatására, a kizárásokra és a mentesülésekre vonatkozó részletes szabályokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei tartalmazzák.

 

Beast csomag

 • Látjuk, hogy jó barátod az adrenalin. Mi pedig biztosítjuk, hogy az maradhasson a továbbiakban is!
 • Aktivitások, amikre biztosítási fedezetet nyújt ez a csomag: hegymászás, sziklamászás, kite, motorozás, rafting, siklórepülés, vitorlázás, barlangászat, búvárkodás, ejtőernyőzés és még 10 sport
 • Óradíj: 339 Ft
 • Napidíj: 2394 Ft
Biztosítási fedezetek Beast kiegészítő biztosítási csomag
Bármely okú halál (alapbiztosítási fedezet) 100 000 Ft
Baleseti halál 2 000 000 Ft
Baleseti maradandó egészségkárosodás 3 000 000 Ft
Baleseti műtéti térítés 50 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés 5 000 Ft
Baleseti csonttörés, csontrepedés 20 000 Ft
TB finanszírozás számla alapján Magyarországon 2 000 000 Ft
 • Alapbiztosítási fedezet: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított biztosítás tartamán belül bekövetkező halála esetén a kedvezményezettnek. A jelen alapbiztosítási fedezet attól függetlenül él, hogy bekapcsolod-e valamelyik aktivitáshoz kapcsolódó biztosítási csomagot.
 • Baleseti halál: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított balesetből eredő halála esetén a kedvezményezettnek. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a halálnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti egészségkárosodás: A biztosító akkor nyújt szolgáltatást, ha balesetből eredően a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 21.3 pontja szerinti Táblázatban meghatározott súlyos és maradandó egészségkárosodást szenvedsz. Ebben az esetben a biztosító a feltételekben jelzett súlyos és maradandó egészségkárosodások esetén szolgáltat, és a szolgáltatás alapja a Táblázatban meghatározott százalék. A kifizetés egy balesetből kifolyólag nem haladhatja meg a 100%-ot. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a kockázatviselés kezdetét megelőzően bármely okból már károsodott, beteg, sérült vagy csonkolt testrész vagy szerv, baleset által okozott állapotromlására. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a súlyos és maradandó egészségkárosodásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti műtéti térítés: A biztosító egyösszegű kifizetést nyújt műtéted esetén, ha az balesetből kifolyólag vált szükségessé. A kockázatviselésből kizárt műtéteket a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 23.4 pontja tartalmazza. A biztosító egy balesetből kifolyólag egy műtétre nyújt szolgáltatást. A szolgáltatás tartama alatt a baleseti műtéti térítésre szóló kifizetés adott biztosított vonatkozásában nem haladhatja meg a biztosítási összeg kétszeresét. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a műtétnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti csonttörés, csontrepedés: A biztosító baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés esetén szolgáltat. A biztosítás szempontjából nem minősül biztosítási eseménynek: a patológiás törés, a fogrepedés, a fogtörés, illetve a fogak és fogpótlások sérülése. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a szolgáltatási fedezet kockázatviselésének kezdetét megelőzően bekövetkezett balesetekből eredő szolgáltatás iránti igény teljesítésére. A biztosító egy balesetből eredően egyszeri kifizetést teljesít a Kedvezményezettnek. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a csonttörésnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti kórházi napi térítés: A biztosító napi pénzbeli térítést fizet, ha balesetből kifolyólag kórházi kezelésed, ápolásod vált szükségessé. A biztosító a kórházi kezelés minden napjára nyújt szolgáltatást, de egy balesetből kifolyólag maximum 90 napig. A kockázatviselésből kizárt kockázatokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 24.4. pontja tartalmazza. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a kórházi ápolásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • TB finanszírozás számla alapján Magyarországon: A biztosító akkor nyújt szolgáltatást, ha a szolgáltatás tartama alatt extrém sport végzése közben ért balesetből eredően magyarországi közfinanszírozott egészségügyi ellátásod szükséges, melynek költségét a magyar társadalombiztosítás az extrém sportolásra való hivatkozással rád hárítja. A biztosító a térítést számla alapján nyújtja, de maximum a biztosítási összeg erejéig. A biztosítási szolgáltatást csak azon személy veheti igénybe, aki a kötelező egészségbiztosítás (TB) rendszerében biztosított.  A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg az egészségügyi ellátásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.

A biztosító kockázatviselése a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül nem terjed ki arra az eseményre, amely okozati összefüggésben áll: a veled született betegséggel, valamint a kockázatviselés kezdete előtt fennálló betegséggel, kóros állapottal, és ezek következményeivel, és ezen állapotokkal összefüggésben a kockázatviselés kezdetét megelőző 2 (két) éven belül, vagy a kockázatviselés kezdetétől számított 2 (két) éven belül kezeltek, kontrolláltak vagy ezen állapotokkal okozati összefüggésben álló betegséged ezen időszak alatt diagnosztizálták, továbbá erről tudomással bírtál, vagy azt ismerted.

A baleset és a többi itt használt fogalom meghatározását, a biztosítási fedezetekre és a biztosító szolgáltatására, a kizárásokra és a mentesülésekre vonatkozó részletes szabályokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei tartalmazzák.

Asszisztencia csomag

Az asszisztenciánál arra gondolunk, amikor nem pénzügyileg segítünk, hanem kézzel fogható segítséget nyújtunk neked. Ilyen lehet például az éjjel nappal elérhető 7/24 orvosi call center vagy a telefonos edzői konzultáció.

De pillanatnyilag, az applikáció szüneteltetése és a protect.me csoportos élet-és balesetbiztosítás megszűnése miatt nem tudod igénybe venni az asszisztencia-szolgáltatást.

Az asszisztencia szolgáltatást a Teledoc Hungary Kft nyújtotta.

7/24 orvosi call center szolgáltatás

Ez a szolgáltatás a Teladoc Hungary Kft. által nyújtott éjjel-nappal elérhető telefonos orvosi tanácsadás. Te vagy a veled egy háztartásban élő házastársad, egyenes ágbeli rokonod, testvéred, valamint élettársad az év minden napján, a nap bármely órájában gyakorló orvossal beszélhettek, gyakorló orvostól kérhettek tanácsot, az alábbi témák bármelyikében: betegséggel, gyógykezeléssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdésekről; gyógyszerek összetételéről, alkalmazhatóságáról, mellékhatásáról, helyettesíthetőségéről, áráról; orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről; ügyeletes gyógyszertárakról; egészségügyi intézmények elérhetőségéről.

Baleseti szakorvosi ellátás szervezése

Ha egy balesetet követően valamely egészségügyi probléma kapcsán traumatológiai vagy ortopédiai szakorvosi ellátásra van szükséged, partnerünk, az Advance Medical Hungary Kft. megszervezi számodra. A megszervezett szakorvosi ellátás díját a biztosított fizeti. Az ellátás megszervezése a bejelentést követő 5 munkanapon belül megtörténik

Baleseti eredetű gyógytorna

Ha egy balesetet követően valamely mozgásszervi bántalom kapcsán egyéni gyógytornára van szükséged, az Advance Medical Hungary Kft. megszervezi számodra. A megszervezett gyógytorna kezelés díját a biztosított fizeti. A gyógytorna megszervezése a bejelentést követő 5 munkanapon belül megtörténik.

Edzői telefonos konzultáció

Szeretnél fejlődni a sportban vagy esetleg egy versenyre készülsz? Segítségedre lehet az edzői telefonos konzultáció, melynek keretében szakemberrel konzultálhatsz arról, hogy milyen edzéstervvel érdemes dolgoznod. Akkor is hasznos a szolgáltatás, ha baleset után szeretnél visszatérni a sporthoz: a szakképzett edző a baleset utáni egészségügyi állapotod alapján meg tudja mondani, hogy milyen ütemben térhetsz vissza a megszokott sporttevékenységéhez. A szolgáltatás iránti igény bejelentését követő egy (1) munkanapon belül az Advance Medical Hungary Kft. szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező partnere a biztosítottat visszahívja. 
Az asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó részletes rendelkezéseket a protect.me asszisztencia igénybevételére vonatkozó szabályok tartalmazzák.