Protect.me - hero

Egy időre most elköszönünk

 • Felhívjuk a figyelmedet, hogy 2020. június 17. 24 órától felfüggesztettük a protect.me alkalmazásunkat (iOS és Android egyaránt) és kivettük az applikációs áruházakból, és
 • a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítás a vonatkozó biztosítási feltételben meghatározottak szerint 2020. június 17. napján 24:00 órakor megszűnt.
Védelem Kérdések és válaszok

protect.me biztosítás

protect.me biztosítás

A protect.me egy ki-be kapcsolható csoportos élet- és balesetbiztosítás, amely 2018. június 18. napjától 2020. június 17. napjáig volt érvényben.
A biztosítási konstrukció szerint a biztosított eldönthette, hogy milyen aktivitásra szeretett volna biztosítási csomagot bekapcsolni a protect.me mobilapplikációban akár néhány órára is, és csak ezért kellett fizetnie.

Az NN Biztosító 2018-ban indította el a protect.me alkalmazást, mely lehetővé tette a protect.me csoportos élet és balesetbiztosítási szerződéshez történő csatlakozást, és a biztosítási csomagok mögötti biztosítási fedezetek ki-be kapcsolhatóságát. Ezalatt számos alkalommal tudtuk biztosítani az önfeledt élményeket és az aktív kikapcsolódást a biztosítottaknak. De eljött az ideje, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján továbbfejlesszük az alkalmazást, és egy még jobb megoldással térhessünk vissza hozzátok.

protect.me - védelem anchor

protect.me felfüggesztés

protect me - csomagok

Milyen biztosítási csomagok voltak a protect.me biztosítás keretein belül?

Téma megjelenítő

Chill csomag

 • Szeretsz komolyan sportolni, mi pedig azért vagyunk, hogy komoly és költséghatékony biztosítási csomagot adjuk neked.
 • Aktivitások, amikre biztosítási fedezetet nyújt ez a csomag: jiu-jitsu, kajak-kenu, kajak-szlalom, kalapácsvetés, kanadai futball, karate, kempo, kendo és még 46 sport
 • Óradíj: 79 Ft
 • Napidíj: 474 Ft
Biztosítási Fedezetek Chill kiegészítő biztosítási csomag
Bármely okú halál (alapbiztosítási fedezet) 100 000 Ft
Baleseti halál 1 000 000 Ft
Baleseti maradandó egészségkárosodás 2 000 000 Ft
Baleseti műtéti térítés 75 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés 5 000 Ft
Baleseti csonttörés, csontrepedés 10 000 Ft
 • Alapbiztosítási fedezet: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított biztosítás tartamán belül bekövetkező halála esetén a kedvezményezettnek. A jelen alapbiztosítási fedezet attól függetlenül él, hogy bekapcsolod-e valamelyik aktivitáshoz kapcsolódó biztosítási csomagot.
 • Baleseti halál: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított balesetből eredő halála esetén a kedvezményezettnek. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a halálnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti egészségkárosodás: A biztosító akkor nyújt szolgáltatást, ha balesetből eredően a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 21.3 pontja szerinti Táblázatban meghatározott súlyos és maradandó egészségkárosodást szenvedsz. Ebben az esetben a biztosító a feltételekben jelzett súlyos és maradandó egészségkárosodások esetén szolgáltat, és a szolgáltatás alapja a Táblázatban meghatározott százalék. A kifizetés egy balesetből kifolyólag nem haladhatja meg a 100%-ot. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a kockázatviselés kezdetét megelőzően bármely okból már károsodott, beteg, sérült vagy csonkolt testrész vagy szerv, baleset által okozott állapotromlására. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a súlyos és maradandó egészségkárosodásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti műtéti térítés: A biztosító egyösszegű kifizetést nyújt műtéted esetén, ha az balesetből kifolyólag vált szükségessé. A kockázatviselésből kizárt műtéteket a protect.me baleseti biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 23.4 pontja tartalmazza. A biztosító egy balesetből kifolyólag egy műtétre nyújt szolgáltatást. A szolgáltatás tartama alatt a baleseti műtéti térítésre szóló kifizetés adott biztosított vonatkozásában nem haladhatja meg a biztosítási összeg kétszeresét. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a műtétnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti kórházi napi térítés: A biztosító napi pénzbeli térítést fizet, ha balesetből kifolyólag kórházi kezelésed, ápolásod vált szükségessé. A biztosító a kórházi kezelés minden napjára nyújt szolgáltatást, de egy balesetből kifolyólag maximum 90 napig. A kockázatviselésből kizárt kockázatokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 24.4. pontja tartalmazza. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a kórházi ápolásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti csonttörés, csontrepedés: A biztosító baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés esetén szolgáltat. A biztosítás szempontjából nem minősül biztosítási eseménynek: a patológiás törés, a fogrepedés, a fogtörés, illetve a fogak és fogpótlások sérülése. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a szolgáltatási fedezet kockázatviselésének kezdetét megelőzően bekövetkezett balesetekből eredő szolgáltatás iránti igény teljesítésére. A biztosító egy balesetből eredően egyszeri kifizetést teljesít a Kedvezményezettnek. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a csonttörésnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.

A biztosító kockázatviselése a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül nem terjed ki arra az eseményre, amely okozati összefüggésben áll: a veled született betegséggel, valamint a kockázatviselés kezdete előtt fennálló betegséggel, kóros állapottal, és ezek következményeivel, és ezen állapotokkal összefüggésben a kockázatviselés kezdetét megelőző 2 (két) éven belül, vagy a kockázatviselés kezdetétől számított 2 (két) éven belül kezeltek, kontrolláltak vagy ezen állapotokkal okozati összefüggésben álló betegséged ezen időszak alatt diagnosztizálták, továbbá erről tudomással bírtál, vagy azt ismerted.

A baleset és a többi itt használt fogalom meghatározását, a biztosítási fedezetekre és a biztosító szolgáltatására, a kizárásokra és a mentesülésekre vonatkozó részletes szabályokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei tartalmazzák.

Go! csomag

 • A megtett út fontosabb, mint a cél? A gurulás a városban, vagy egész napos bringatúra? Ezzel a típussal a leggyakoribb két- és többkerekű közlekedési formákra biztosíthatod magad.
 • Aktivitások, amikre biztosítási fedezetet nyújt ez a csomag: biciklis közlekedés, autózás, tömegközlekedés, vonatozás, buszozás
 • Óradíj: 99 Ft
 • Napidíj: 594 Ft
Biztosítási fedezetek Go! kiegészítő biztosítási csomag
Bármely okú halál (alapbiztosítási fedezet) 100 000 Ft
Közlekedési baleseti halál 2 000 000 Ft
Közlekedési baleseti maradandó egészségkárosodás 3 000 000 Ft
Baleseti műtéti térítés 150 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés 5 000 Ft
 • Alapbiztosítási fedezet: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított biztosítás tartamán belül bekövetkező halála esetén a kedvezményezettnek. A jelen alapbiztosítási fedezet attól függetlenül él, hogy bekapcsolod-e valamelyik aktivitáshoz kapcsolódó biztosítási csomagot.
 • Közlekedési baleseti halál: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított közlekedési balesetből eredő halála esetén a kedvezményezettnek. A közlekedési balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a halálnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Közlekedési baleseti egészségkárosodás: A biztosító akkor nyújt szolgáltatást, ha a közlekedési balesetből eredően a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 21.3 pontja szerinti Táblázatban meghatározott súlyos és maradandó egészségkárosodást szenvedsz. Ebben az esetben a biztosító a Táblázatban felsorolt súlyos és maradandó egészségkárosodások esetén szolgáltat, és a szolgáltatás alapja a Táblázatban meghatározott százalék. A kifizetés egy balesetből kifolyólag nem haladhatja meg a 100%-ot. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a kockázatviselés kezdetét megelőzően bármely okból már károsodott, beteg, sérült vagy csonkolt testrész vagy szerv, baleset által okozott állapotromlására. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a súlyos és maradandó egészségkárosodásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti műtéti térítés: A biztosító egyösszegű kifizetést nyújt műtéted esetén, ha az balesetből kifolyólag vált szükségessé. A kockázatviselésből kizárt műtéteket a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 23.4 pontja tartalmazza. A biztosító egy balesetből kifolyólag egy műtétre nyújt szolgáltatást. A szolgáltatás tartama alatt a baleseti műtéti térítésre szóló kifizetés adott biztosított vonatkozásában nem haladhatja meg a biztosítási összeg kétszeresét. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg az műtétnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti kórházi napi térítés: A biztosító napi pénzbeli térítést fizet, ha balesetből kifolyólag kórházi kezelésed, ápolásod vált szükségessé.  A biztosító a kórházi kezelés minden napjára nyújt szolgáltatást, de egy balesetből kifolyólag maximum 90 napig. A kockázatviselésből kizárt kockázatokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 24.4. pontja tartalmazza. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a kórházi ápolásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.

A biztosító kockázatviselése a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül nem terjed ki arra az eseményre, amely okozati összefüggésben áll: a veled született betegséggel, valamint a kockázatviselés kezdete előtt fennálló betegséggel, kóros állapottal, és ezek következményeivel, és ezen állapotokkal összefüggésben a kockázatviselés kezdetét megelőző 2 (két) éven belül, vagy a kockázatviselés kezdetétől számított 2 (két) éven belül kezeltek, kontrolláltak vagy ezen állapotokkal okozati összefüggésben álló betegséged ezen időszak alatt diagnosztizálták, továbbá erről tudomással bírtál, vagy azt ismerted.

A baleset és a többi itt használt fogalom meghatározását, a biztosítási fedezetekre és a biztosító szolgáltatására, a kizárásokra és a mentesülésekre vonatkozó részletes szabályokat a protect.me kiegészítő baleseti biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei tartalmazzák.

Cool csomag

 • Te aztán nem félted a tested, ha sportolásról van szó. Helyes, ezt a biztosítási csomagot épp az olyan edzésekre terveztük, amibe mindjárt belevágsz!
 • Aktivitások, amikre biztosítási fedezetet nyújt ez a csomag: vívás, paintball, röplabda, atlétika, squash, tájfutás, vívás, fitness, futás és még 42 sport
 • Óradíj: 119 Ft
 • Napidíj: 714 Ft
Biztosítási fedezetek Cool kiegészítő biztosítási csomag
Bármely okú halál (alapbiztosítási fedezet) 100 000 Ft
Baleseti maradandó egészségkárosodás 2 000 000 Ft
Baleseti műtéti térítés 100 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés 3 000 Ft
Baleseti csonttörés, csontrepedés 15 000 Ft
Baleseti járóbeteg szakellátás szervezése és finanszírozása (Budapest) 50 000 Ft
 • Alapbiztosítási fedezet: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított biztosítás tartamán belül bekövetkező halála esetén a kedvezményezettnek. A jelen alapbiztosítási fedezet attól függetlenül él, hogy bekapcsolod-e valamelyik aktivitáshoz kapcsolódó biztosítási csomagot.
 • Baleseti maradandó egészségkárosodás: A biztosító akkor nyújt szolgáltatást, ha balesetből eredően a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 21.3 pontja szerinti Táblázatban meghatározott súlyos és maradandó egészségkárosodást szenvedsz. Ebben az esetben a biztosító a feltételekben jelzett súlyos és maradandó egészségkárosodások esetén szolgáltat, és a szolgáltatás alapja a Táblázatban meghatározott százalék. A kifizetés egy balesetből kifolyólag nem haladhatja meg a 100%-ot. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a kockázatviselés kezdetét megelőzően bármely okból már károsodott, beteg, sérült vagy csonkolt testrész vagy szerv, baleset által okozott állapotromlására. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a súlyos és maradandó egészségkárosodásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti műtéti térítés: A biztosító egyösszegű kifizetést nyújt műtéted esetén, ha az balesetből kifolyólag vált szükségessé. A kockázatviselésből kizárt műtéteket a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 23.4 pontja tartalmazza. A biztosító egy balesetből kifolyólag egy műtétre nyújt szolgáltatást. A szolgáltatás tartama alatt a baleseti műtéti térítésre szóló kifizetés adott biztosított vonatkozásában nem haladhatja meg a biztosítási összeg kétszeresét. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a műtétnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti kórházi napi térítés: A biztosító napi pénzbeli térítést fizet, ha balesetből kifolyólag kórházi kezelésed, ápolásod vált szükségessé. A biztosító a kórházi kezelés minden napjára nyújt szolgáltatást, de egy balesetből kifolyólag maximum 90 napig. A kockázatviselésből kizárt kockázatokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 24.4. pontja tartalmazza. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a kórházi ápolásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti csonttörés, csontrepedés: A biztosító baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés esetén szolgáltat. A biztosítás szempontjából nem minősül biztosítási eseménynek: a patológiás törés, a fogrepedés, a fogtörés, illetve a fogak és fogpótlások sérülése. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a szolgáltatási fedezet kockázatviselésének kezdetét megelőzően bekövetkezett balesetekből eredő szolgáltatás iránti igény teljesítésére. A biztosító egy balesetből eredően egyszeri kifizetést teljesít a Kedvezményezettnek. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a csonttörésnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti járóbeteg-szakellátás megszervezése és finanszírozása: A biztosító finanszírozza a szolgáltatás tartama alatt bekövetkező alábbiakban részletezett baleseti sérülések miatt szükségessé vált járóbeteg szakellátásodat, a szolgáltatás szervező partnere (Advance Medical Hungary Kft.) pedig megszervezi azt. A szolgáltatás az ellátás megszervezését, illetve költségeinek finanszírozását tartalmazza a szerződés tartama alatt egyszer, legfeljebb 50 000 Ft értékben. A biztosító által nyújtott szolgáltatás kizárólag Budapesten, a biztosító Szolgáltatás szervező partnerével szerződésben álló egészségügyi szolgáltatónál vehető igénybe, függetlenül attól, hogy a baleset hol következett be. A biztosító kizárólag a következő baleseti eredetű sérülések esetén nyújt szolgáltatást: zárt törések, ficam, megemelés, rándulás, húzódás, bőrsérülés. Amennyiben a biztosított által igényelt Baleseti járóbeteg szakellátás költsége meghaladja a biztosító által meghatározott, 50.000.- Ft maximális összköltséget, a biztosított közvetlenül köteles a különbözetet megtéríteni az ellátás nyújtásakor az ellátást nyújtó egészségügyi szolgáltatónak. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki azokra az esetekre, ha a baleseti járóbeteg szakellátás iránti igény alapját képező baleset a jelen biztosítási fedezet kockázatviselési kezdete előtt következett be.  A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt kell bekövetkeznie.

A biztosító kockázatviselése a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül nem terjed ki arra az eseményre, amely okozati összefüggésben áll: a veled született betegséggel, valamint a kockázatviselés kezdete előtt fennálló betegséggel, kóros állapottal, és ezek következményeivel, és ezen állapotokkal összefüggésben a kockázatviselés kezdetét megelőző 2 (két) éven belül, vagy a kockázatviselés kezdetétől számított 2 (két) éven belül kezeltek, kontrolláltak vagy ezen állapotokkal okozati összefüggésben álló betegséged ezen időszak alatt diagnosztizálták, továbbá erről tudomással bírtál, vagy azt ismerted.

A baleset és a többi itt használt fogalom meghatározását, a biztosítási fedezetekre és a biztosító szolgáltatására, a kizárásokra és a mentesülésekre vonatkozó részletes szabályokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei tartalmazzák.

 

Beast csomag

 • Látjuk, hogy jó barátod az adrenalin. Mi pedig biztosítjuk, hogy az maradhasson a továbbiakban is!
 • Aktivitások, amikre biztosítási fedezetet nyújt ez a csomag: hegymászás, sziklamászás, kite, motorozás, rafting, siklórepülés, vitorlázás, barlangászat, búvárkodás, ejtőernyőzés és még 10 sport
 • Óradíj: 339 Ft
 • Napidíj: 2394 Ft
Biztosítási fedezetek Beast kiegészítő biztosítási csomag
Bármely okú halál (alapbiztosítási fedezet) 100 000 Ft
Baleseti halál 2 000 000 Ft
Baleseti maradandó egészségkárosodás 3 000 000 Ft
Baleseti műtéti térítés 50 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés 5 000 Ft
Baleseti csonttörés, csontrepedés 20 000 Ft
TB finanszírozás számla alapján Magyarországon 2 000 000 Ft
 • Alapbiztosítási fedezet: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított biztosítás tartamán belül bekövetkező halála esetén a kedvezményezettnek. A jelen alapbiztosítási fedezet attól függetlenül él, hogy bekapcsolod-e valamelyik aktivitáshoz kapcsolódó biztosítási csomagot.
 • Baleseti halál: A biztosító egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított balesetből eredő halála esetén a kedvezményezettnek. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a halálnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti egészségkárosodás: A biztosító akkor nyújt szolgáltatást, ha balesetből eredően a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 21.3 pontja szerinti Táblázatban meghatározott súlyos és maradandó egészségkárosodást szenvedsz. Ebben az esetben a biztosító a feltételekben jelzett súlyos és maradandó egészségkárosodások esetén szolgáltat, és a szolgáltatás alapja a Táblázatban meghatározott százalék. A kifizetés egy balesetből kifolyólag nem haladhatja meg a 100%-ot. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a kockázatviselés kezdetét megelőzően bármely okból már károsodott, beteg, sérült vagy csonkolt testrész vagy szerv, baleset által okozott állapotromlására. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a súlyos és maradandó egészségkárosodásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti műtéti térítés: A biztosító egyösszegű kifizetést nyújt műtéted esetén, ha az balesetből kifolyólag vált szükségessé. A kockázatviselésből kizárt műtéteket a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 23.4 pontja tartalmazza. A biztosító egy balesetből kifolyólag egy műtétre nyújt szolgáltatást. A szolgáltatás tartama alatt a baleseti műtéti térítésre szóló kifizetés adott biztosított vonatkozásában nem haladhatja meg a biztosítási összeg kétszeresét. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a műtétnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti csonttörés, csontrepedés: A biztosító baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés esetén szolgáltat. A biztosítás szempontjából nem minősül biztosítási eseménynek: a patológiás törés, a fogrepedés, a fogtörés, illetve a fogak és fogpótlások sérülése. A biztosító kockázatviselése nem terjed ki a szolgáltatási fedezet kockázatviselésének kezdetét megelőzően bekövetkezett balesetekből eredő szolgáltatás iránti igény teljesítésére. A biztosító egy balesetből eredően egyszeri kifizetést teljesít a Kedvezményezettnek. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a csonttörésnek a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • Baleseti kórházi napi térítés: A biztosító napi pénzbeli térítést fizet, ha balesetből kifolyólag kórházi kezelésed, ápolásod vált szükségessé. A biztosító a kórházi kezelés minden napjára nyújt szolgáltatást, de egy balesetből kifolyólag maximum 90 napig. A kockázatviselésből kizárt kockázatokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 24.4. pontja tartalmazza. A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg a kórházi ápolásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.
 • TB finanszírozás számla alapján Magyarországon: A biztosító akkor nyújt szolgáltatást, ha a szolgáltatás tartama alatt extrém sport végzése közben ért balesetből eredően magyarországi közfinanszírozott egészségügyi ellátásod szükséges, melynek költségét a magyar társadalombiztosítás az extrém sportolásra való hivatkozással rád hárítja. A biztosító a térítést számla alapján nyújtja, de maximum a biztosítási összeg erejéig. A biztosítási szolgáltatást csak azon személy veheti igénybe, aki a kötelező egészségbiztosítás (TB) rendszerében biztosított.  A balesetnek a bekapcsolt biztosítási csomag tartama alatt, míg az egészségügyi ellátásnak a balesettől számított 1 éven belül kell bekövetkeznie.

A biztosító kockázatviselése a kockázatviselés kezdetétől számított két éven belül nem terjed ki arra az eseményre, amely okozati összefüggésben áll: a veled született betegséggel, valamint a kockázatviselés kezdete előtt fennálló betegséggel, kóros állapottal, és ezek következményeivel, és ezen állapotokkal összefüggésben a kockázatviselés kezdetét megelőző 2 (két) éven belül, vagy a kockázatviselés kezdetétől számított 2 (két) éven belül kezeltek, kontrolláltak vagy ezen állapotokkal okozati összefüggésben álló betegséged ezen időszak alatt diagnosztizálták, továbbá erről tudomással bírtál, vagy azt ismerted.

A baleset és a többi itt használt fogalom meghatározását, a biztosítási fedezetekre és a biztosító szolgáltatására, a kizárásokra és a mentesülésekre vonatkozó részletes szabályokat a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei tartalmazzák.

protect me - asszisztencia csomag content

Asszisztencia csomag

Az asszisztenciánál arra gondolunk, amikor nem pénzügyileg segítünk, hanem kézzel fogható segítséget nyújtunk neked. Ilyen lehet például az éjjel nappal elérhető 7/24 orvosi call center vagy a telefonos edzői konzultáció.

De pillanatnyilag, az applikáció szüneteltetése és a protect.me csoportos élet-és balesetbiztosítás megszűnése miatt nem tudod igénybe venni az asszisztencia-szolgáltatást.

Az asszisztencia szolgáltatást a Teledoc Hungary Kft nyújtotta.

Téma megjelenítő

7/24 orvosi call center szolgáltatás

Ez a szolgáltatás a Teladoc Hungary Kft. által nyújtott éjjel-nappal elérhető telefonos orvosi tanácsadás. Te vagy a veled egy háztartásban élő házastársad, egyenes ágbeli rokonod, testvéred, valamint élettársad az év minden napján, a nap bármely órájában gyakorló orvossal beszélhettek, gyakorló orvostól kérhettek tanácsot, az alábbi témák bármelyikében: betegséggel, gyógykezeléssel, egészségmegőrzéssel kapcsolatos kérdésekről; gyógyszerek összetételéről, alkalmazhatóságáról, mellékhatásáról, helyettesíthetőségéről, áráról; orvosi, gyermekorvosi, fogorvosi ügyeletekről; ügyeletes gyógyszertárakról; egészségügyi intézmények elérhetőségéről.

Baleseti szakorvosi ellátás szervezése

Ha egy balesetet követően valamely egészségügyi probléma kapcsán traumatológiai vagy ortopédiai szakorvosi ellátásra van szükséged, partnerünk, az Advance Medical Hungary Kft. megszervezi számodra. A megszervezett szakorvosi ellátás díját a biztosított fizeti. Az ellátás megszervezése a bejelentést követő 5 munkanapon belül megtörténik

Baleseti eredetű gyógytorna

Ha egy balesetet követően valamely mozgásszervi bántalom kapcsán egyéni gyógytornára van szükséged, az Advance Medical Hungary Kft. megszervezi számodra. A megszervezett gyógytorna kezelés díját a biztosított fizeti. A gyógytorna megszervezése a bejelentést követő 5 munkanapon belül megtörténik.

Edzői telefonos konzultáció

Szeretnél fejlődni a sportban vagy esetleg egy versenyre készülsz? Segítségedre lehet az edzői telefonos konzultáció, melynek keretében szakemberrel konzultálhatsz arról, hogy milyen edzéstervvel érdemes dolgoznod. Akkor is hasznos a szolgáltatás, ha baleset után szeretnél visszatérni a sporthoz: a szakképzett edző a baleset utáni egészségügyi állapotod alapján meg tudja mondani, hogy milyen ütemben térhetsz vissza a megszokott sporttevékenységéhez. A szolgáltatás iránti igény bejelentését követő egy (1) munkanapon belül az Advance Medical Hungary Kft. szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező partnere a biztosítottat visszahívja. 

protect me - asszisztencia csomag content 2

Az asszisztencia szolgáltatásokra vonatkozó részletes rendelkezéseket a protect.me asszisztencia igénybevételére vonatkozó szabályok tartalmazzák.

protect me - csomagok 2