Protect.me - hero

Egy időre most elköszönünk

  • Felhívjuk a figyelmedet, hogy 2020. június 17. 24 órától felfüggesztettük a protect.me alkalmazásunkat (iOS és Android egyaránt) és kivettük az applikációs áruházakból, és
  • a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítás a vonatkozó biztosítási feltételben meghatározottak szerint 2020. június 17. napján 24:00 órakor megszűnt.
Védelem Kérdések és válaszok

protect.me biztosítás

protect.me biztosítás

A protect.me egy ki-be kapcsolható csoportos élet- és balesetbiztosítás, amely 2018. június 18. napjától 2020. június 17. napjáig volt érvényben.
A biztosítási konstrukció szerint a biztosított eldönthette, hogy milyen aktivitásra szeretett volna biztosítási csomagot bekapcsolni a protect.me mobilapplikációban akár néhány órára is, és csak ezért kellett fizetnie.

Az NN Biztosító 2018-ban indította el a protect.me alkalmazást, mely lehetővé tette a protect.me csoportos élet és balesetbiztosítási szerződéshez történő csatlakozást, és a biztosítási csomagok mögötti biztosítási fedezetek ki-be kapcsolhatóságát. Ezalatt számos alkalommal tudtuk biztosítani az önfeledt élményeket és az aktív kikapcsolódást a biztosítottaknak. De eljött az ideje, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján továbbfejlesszük az alkalmazást, és egy még jobb megoldással térhessünk vissza hozzátok.

protect.me felfüggesztés

Téma megjelenítő

Mi ez a protect.me?

A protect.me egy használatalapú csoportos élet- és balesetbiztosítás. Egy olyan mobilon keresztül elérhető biztosítás, ami akkor kínál neked biztosítási fedezetet, amikor szükséged van rá. Ha használni szeretnéd, akkor első lépésként csatlakozz a csoportos élet- és balesetbiztosításhoz. Ez után sportolás vagy túrázás előtt kiválaszthatod a neked megfelelő aktivitást és be is kapcsolhatod a hozzá rendelt biztosítási csomagot. A biztosítási fedezet szempontjából a protect.me olyan, mint egy klasszikus élet-és balesetbiztosítás, annyi a különbség, hogy nem szükséges évekre elköteleződnöd, elég csak arra az időszakra bekapcsolnod, amikor valóban szükséged van rá. 

Milyen biztosítási csomagok érhetők el és milyen eseményekre nyújt fedezetet a protect.me biztosítás?

A protect.me alkalmazásban a megadott aktivitáshoz rendelt kiegészítő biztosítási csomagok az alábbiak. A kiegészítő biztosítási fedezetek illetve azok biztosítási összegei nem változtathatóak.

Biztosítási fedezetek Chill kiegészítő biztosítási csomag Go! kiegészítő biztosítási csomag Cool kiegészítő biztosítási csomag Beast kiegészítő biztosítási csomag
Bármely okú halál 100 000 Ft 100 000 Ft 100 000 Ft 100 000 Ft
Baleseti halál 1 000 000 Ft - - 2 000 000 Ft
Baleseti maradandó egészségkárosodás 2 000 000 Ft - 2 000 000 Ft 3 000 000 Ft
Közlekedési baleseti halál - 2 000 000 Ft - -
Közlekedési baleseti maradandó egészségkárosodás - 3 000 000 Ft - -
Baleseti műtéti térítés 75 000 Ft 150 000 Ft 100 000 Ft 50 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés 5 000 Ft 5 000 Ft 3 000 Ft 5 000 Ft
Baleseti csonttörés, csontrepedés 10 000 Ft - 15 000 Ft 20 000 Ft
TB finanszírozás számla alapján Magyarországon - - - 2 000 000 Ft
Baleseti járóbeteg szakellátás szervezése és finanszírozása (Budapest) - - 50 000 Ft -

A biztosítási eseményekre, kizárásokra, mentesülésekre, a biztosító szolgáltatására, az elévülési időre a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei az irányadóak, amely itt érhető el.

Mit kell tennem, ha balesetem van?

Legfontosabb, hogy azonnal hívd a mentőket és kérj segítséget. 24 órán belül mindenképp keress fel egy orvost! Őrizd meg az orvosi papírokat, mert a szolgáltatási igény bejelentéséhez szükséged lesz ezekre. A baleset bejelentésével kapcsolatban további információt a Kapcsolat menüpontban találsz.

Ha balesetem van, hogyan fizet a biztosító?

A baleset bejelentése után bekérjük tőled a szükséges dokumentumokat és elbíráljuk az igényedet. A szolgáltatás iránti igény elbírálásához szükséges, hogy a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 12. pontjában meghatározott valamennyi dokumentum beérkezzen. Ezt követően 30 napon belül történik a biztosítási szolgáltatás kifizetése, az elbírálást követően.

Mi történik, ha úgy balesetezek, hogy nincs bekapcsolva a biztosítás?

A protect.me alapbiztosítási fedezete a csatlakozást követően a biztosítási jogviszonyod tartama alatt végig fennáll, és fizetned sem kell érte. Ez azonban csak halál esetén téríthet. Az aktivitásokhoz rendelt kiegészítő biztosítási csomagokra vonatkozó biztosítási fedezet csak a bekapcsolás és a kikapcsolás közötti tartamban áll fenn, csak ezért kell fizetned. Ezért arra bíztatunk, kapcsold be minden olyan alkalommal, amikor szükséged lehet a biztosítási védelemre!

Hogyan tudok kapcsolatba lépni az NN Biztosítóval?