Biztosítás, amikor szükséged van rá

  • Nincs havi vagy éves díj
  • Csak akkor fizetsz, amikor valóban szükséged van a védelemre
  • Azonnal biztosítottá válhatsz
  • Alacsony díjú élet- és balesetbiztosítás, melyben előre látod, hogy mennyit kell majd fizetned
Letöltöm a mobilalkalmazást Védelem
Érdekel a protect.me biztosítás?
Letöltöm a mobilalkalmazást Védelem

protect.me biztosítás

A protect.me egy ki-be kapcsolható csoportos élet- és balesetbiztosítás. Eldöntheted, hogy milyen aktivitásra szeretnél biztosítási csomagot bekapcsolni a protect.me mobilapplikációban akár néhány órára is, és csak ezért kell fizetned.

Mi ez a protect.me?

A protect.me egy használatalapú csoportos élet- és balesetbiztosítás. Egy olyan mobilon keresztül elérhető biztosítás, ami akkor kínál neked biztosítási fedezetet, amikor szükséged van rá. Ha használni szeretnéd, akkor első lépésként csatlakozz a csoportos élet- és balesetbiztosításhoz. Ez után sportolás vagy túrázás előtt kiválaszthatod a neked megfelelő aktivitást és be is kapcsolhatod a hozzá rendelt biztosítási csomagot. A biztosítási fedezet szempontjából a protect.me olyan, mint egy klasszikus élet-és balesetbiztosítás, annyi a különbség, hogy nem szükséges évekre elköteleződnöd, elég csak arra az időszakra bekapcsolnod, amikor valóban szükséged van rá. 

Ki használhatja az applikációt, vagyis ki lehet Biztosított?

Olyan magyar állampolgár, aki a csatlakozáskor 18. életévét már betöltötte, de a 65. életévét még nem töltötte be és rendelkezik magyar állandó lakcímmel. 

Hogyan és kinek fizetem ki a biztosítási díjat?

Az első biztosítás elindításának feltétele bankkártyaadataid megadása. Erről a bankkártyáról fogjuk automatikusan levonni a biztosítási díjat csak akkor, amikor valóban használod a biztosítást. Ez azt jelenti, hogy a biztosítás használata ingyenes akkor, amikor nincs bekapcsolva. A biztosítás díját az NN Szolgáltató Zrt.-nek fizeted meg az OTP Mobile Kft. SimplePay rendszerén keresztül, miután kikapcsolt a biztosítási csomagod. Ráadásul az első használat díját mi álljuk 500 forintig!

A biztosítást ki tudom terjeszteni a barátomra/gyerekemre is?

A protect.me biztosítást egyelőre csak saját magad tudod igénybe venni.

Kerestem a sportomat a listában, de nem találtam meg. Mit tudok tenni?

Hogyha aktivitásod vagy sportod nincs a listában, akkor válaszd ki a hozzá leginkább hasonlót és indítsd el azzal a biztosítási csomagot! Emellett jelezheted nekünk a protect.me@nn.hu e-mail címen és a következő frissítéskor megnézzük, hogy bővíteni tudjuk-e az aktivitás listáját ezzel.

Külföldön is elérhető a protect.me biztosítás vagy csak Magyarországon tudom bekapcsolni még határ átlépés előtt?

A biztosítás itthon és külföldön is elérhető, nem helyhez kötött. Egyes kiegészítő biztosítási fedezetek azonban csak Magyarország vagy az EU területén belül bekövetkezett biztosítási eseményekre terjednek ki. Kérjük nézd meg a vonatkozó biztosítási feltételeket, ami itt érhető el.

Ha külföldön kapcsolom be a protect.me biztosítást, akkor az drágább lesz?

A biztosítás díja független attól, hogy itthon vagy külföldön kapcsolod be. Külföldi használat esetén azonban kérjük, számolj a mobilinternet használat díjával.

Mi történik, ha elfelejtem kikapcsolni a protect.me biztosítást?

Hogyha nem állítasz be időzítést és nem kapcsolod ki a biztosítási csomagot, akkor 24 óra elteltével automatikusan kikapcsoljuk. Ez esetben egy napi díjat vonunk le a regisztrált bankkártyádról.

Bekapcsoltam a protect.me biztosítást, de elhagytam/tönkrement a telefonom, nem tudom leállítani mobilon, hogy tudom másképp megtenni online?

Ha nem tudod kikapcsolni biztosítási csomagot, akkor 24 óra elteltével automatikusan kikapcsol a biztosításod. Ha esetleg elveszted vagy ellopják a telefonod, azt javasoljuk, hogy keresd fel az NN Szolgáltató és Tanácsadó Zrt.-t e-mailben és jelezd, hogy töröljék a fiókod a protect.me@nn.hu e-mail címen. Ebben az esetben a biztosítási jogviszonyod is megszűnik a törlési kérelem beérkezését követő munkanap 24 órakor.

Csak mobilappon elérhető vagy desktopon, tableten is el tudom indítani a protect.me biztosítást?

A protect.me élet- és balesetbiztosítás jelenleg csak a protect.me mobilapplikáción belül érhető el. 

Életkorhoz kötött, hogy ki csatlakozhat a protect.me-hez?

Igen, csak 18 és 65 év közötti természetes személyek tudnak csatlakozni a protect.me biztosításhoz.

Ha lefagy a protect.me biztosítás bekapcsolási folyamata közben a telefonom, akkor kapok arról visszaigazolást, hogy a biztosítási fedezet fennállt-e vagy sem?

Mindent megteszünk azért, hogy a protect.me alkalmazás ne fagyjon le. Ha mégis megtörténik, akkor azt javasoljuk, hogy indítsd újra és az appon belül le tudod ellenőrizni, hogy aktív-e a biztosítási csomagod. 

A protect.me biztosításhoz elég csak online csatlakozni, vagy papírozni is kell hozzá? Sok adminisztrációval jár majd?

A protect.me csoportos élet- és balesetbiztosításoz a protect.me mobil alkalmazáson keresztül lehet online csatlakozni. Nem szükséges papírmunka ahhoz, hogy biztosítási védelem alá kerülj. 

Mennyi idő a csatlakozási folyamat?

Csak a legfontosabb adatokat kérjük el tőled - akár két perc és meg is van!

Egy nap akár többször is ki-be kapcsolhatom vagy van valamilyen limit?

Nincs limit, egy napon belül annyiszor kapcsolod be és ki a biztosítási csomagokat, ahányszor csak szeretnéd. Azonban egyszerre csak egyféle aktivitáshoz kapcsolódó biztosítási csomagot használhatsz. Hogyha nem állítasz be időzítést és nem kapcsolod ki a biztosítási csomagot, akkor 24 óra elteltével automatikusan kikapcsoljuk. Ez esetben egy napi díjat vonunk le a kártyádról.

Magyar nyelven van minden vagy lehet a felhasználói felületen a nyelvet állítani?

A protect.me alkalmazás egyelőre csak magyar nyelven érhető el.

Külföldön élek, magyar állampolgár vagyok, de van magyar ideiglenes címem, akkor azzal használhatom?

Jelenleg csak akkor tudsz csatlakozni a a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosításhoz, hogyha állandó magyar lakcímmel rendelkezel.

Mennyi adatforgalmat igényel a protect.me biztosítás aktiválása?

A protect.me alkalmazást és a biztosítást úgy terveztük, hogy a biztosítás díja és a felhasznált adatforgalom se terhelje meg a pénztárcád. 

Külföldi SIM kártyával is igénybe vehető vagy magyar SIM kártya (előfizetés) szükséges hozzá?

A protect.me alkalmazás használatát nem befolyásolja, hogy magyar vagy külföldi a SIM a mobilodban.

Miért kell a protect.me csoportos élet-és balesetbiztosításhoz csatlakoznom? Csak magamra szeretnék biztosítást kötni.

A protect.me élet- és balesetbiztosítás alapja egy csoportos biztosítási szerződés, amelyet az NN Szolgáltató és Tanácsadó Zrt. az alkalmazás üzemeltetője, mint szerződő és az NN Biztosító Zrt. 2018. június 18. napján kötött meg 1 évre annak érdekében, hogy a protect.me alkalmazást letöltő és azt használó természeteses személyek, mint biztosítottak biztosítási védelemben részesülhessenek. Ahhoz, hogy csoportos biztosítási szerződés hatálya rád is kiterjedjen, biztosítottként csatlakoznod kell hozzá a vonatkozó biztosítási feltételek megismerése után, amelyek itt érhetőek el.

Miért ilyen alacsony a biztosítás díja? Veszít az értékéből a biztosítás?

A protect.me élet- és balesetbiztosítást úgy alkottuk meg, hogy csak akkor kelljen a biztosítási fedezetért fizetned, amikor valóban szükséged van rá - azaz amikor sportolsz és aktív életet élsz. Ez lehetővé teszi, hogy alacsony legyen a biztosítás díja.

Milyen biztosítási csomagok érhetők el és milyen eseményekre nyújt fedezetet a protect.me biztosítás?

A protect.me alkalmazásban a megadott aktivitáshoz rendelt kiegészítő biztosítási csomagok az alábbiak. A kiegészítő biztosítási fedezetek illetve azok biztosítási összegei nem változtathatóak.

Biztosítási fedezetek Chill kiegészítő biztosítási csomag Go! kiegészítő biztosítási csomag Cool kiegészítő biztosítási csomag Beast kiegészítő biztosítási csomag
Bármely okú halál 100 000 Ft 100 000 Ft 100 000 Ft 100 000 Ft
Baleseti halál 1 000 000 Ft - - 2 000 000 Ft
Baleseti maradandó egészségkárosodás 2 000 000 Ft - 2 000 000 Ft 3 000 000 Ft
Közlekedési baleseti halál - 2 000 000 Ft - -
Közlekedési baleseti maradandó egészségkárosodás - 3 000 000 Ft - -
Baleseti műtéti térítés 75 000 Ft 150 000 Ft 100 000 Ft 50 000 Ft
Baleseti kórházi napi térítés 5 000 Ft 5 000 Ft 3 000 Ft 5 000 Ft
Baleseti csonttörés, csontrepedés 10 000 Ft - 15 000 Ft 20 000 Ft
TB finanszírozás számla alapján Magyarországon - - - 2 000 000 Ft
Baleseti járóbeteg szakellátás szervezése és finanszírozása (Budapest) - - 50 000 Ft -

A biztosítási eseményekre, kizárásokra, mentesülésekre, a biztosító szolgáltatására, az elévülési időre a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei az irányadóak, amely itt érhető el.

Mit kell tennem, ha balesetem van?

Legfontosabb, hogy azonnal hívd a mentőket és kérj segítséget. 24 órán belül mindenképp keress fel egy orvost! Őrizd meg az orvosi papírokat, mert a szolgáltatási igény bejelentéséhez szükséged lesz ezekre. A baleset bejelentésével kapcsolatban további információt a Kapcsolat menüpontban találsz.

Ha balesetem van, hogyan fizet a biztosító?

A baleset bejelentése után bekérjük tőled a szükséges dokumentumokat és elbíráljuk az igényedet. A szolgáltatás iránti igény elbírálásához szükséges, hogy a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei 12. pontjában meghatározott valamennyi dokumentum beérkezzen. Ezt követően 30 napon belül történik a biztosítási szolgáltatás kifizetése, az elbírálást követően.

Mi történik, ha úgy balesetezek, hogy nincs bekapcsolva a biztosítás?

A protect.me alapbiztosítási fedezete a csatlakozást követően a biztosítási jogviszonyod tartama alatt végig fennáll, és fizetned sem kell érte. Ez azonban csak halál esetén téríthet. Az aktivitásokhoz rendelt kiegészítő biztosítási csomagokra vonatkozó biztosítási fedezet csak a bekapcsolás és a kikapcsolás közötti tartamban áll fenn, csak ezért kell fizetned. Ezért arra bíztatunk, kapcsold be minden olyan alkalommal, amikor szükséged lehet a biztosítási védelemre!

Hogyan tudok kapcsolatba lépni az NN Biztosítóval?