Protect.me - hero

Egy időre most elköszönünk

  • Felhívjuk a figyelmedet, hogy 2020. június 17. 24 órától felfüggesztettük a protect.me alkalmazásunkat (iOS és Android egyaránt) és kivettük az applikációs áruházakból, és
  • a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítás a vonatkozó biztosítási feltételben meghatározottak szerint 2020. június 17. napján 24:00 órakor megszűnt.
Védelem Kérdések és válaszok

protect.me biztosítás

protect.me biztosítás

A protect.me egy ki-be kapcsolható csoportos élet- és balesetbiztosítás, amely 2018. június 18. napjától 2020. június 17. napjáig volt érvényben.
A biztosítási konstrukció szerint a biztosított eldönthette, hogy milyen aktivitásra szeretett volna biztosítási csomagot bekapcsolni a protect.me mobilapplikációban akár néhány órára is, és csak ezért kellett fizetnie.

Az NN Biztosító 2018-ban indította el a protect.me alkalmazást, mely lehetővé tette a protect.me csoportos élet és balesetbiztosítási szerződéshez történő csatlakozást, és a biztosítási csomagok mögötti biztosítási fedezetek ki-be kapcsolhatóságát. Ezalatt számos alkalommal tudtuk biztosítani az önfeledt élményeket és az aktív kikapcsolódást a biztosítottaknak. De eljött az ideje, hogy az elmúlt évek tapasztalatai alapján továbbfejlesszük az alkalmazást, és egy még jobb megoldással térhessünk vissza hozzátok.

protect.me felfüggesztés

protect.me - miért éri meg önnek

Rugalmasság-ChTtiNjs.png

Védelem személyre szabva?

Ha valami mégsem úgy alakul, mint ahogy te szeretted volna, akkor segíthetünk az anyagi terhek csökkentésében. Biztosításunk már csonttörés esetén is anyagi segítséget nyújt.

30 napon belüli haláleseti kifizetés-EZPR5l3J.png

Segítség ott és akkor, amikor kell

A protect.me-t bárhol, bármikor bekapcsolhatod, nem kell nyitvatartási időhöz igazodnod, vagy bemenned egy irodába - akár a sípálya tetején, a léccel a lábadon, vagy ugrásra készen a medence szélén is ráérsz a biztosítási csomag bekapcsolásával foglalkozni.

Biztosítási garancia-wviSxdG2.png

Csak akkor kell fizetned, amikor használod

A biztosítási csomagokat csak akkor kell bekapcsolnod, amikor sportolsz, és csak a megkezdett órákért kell fizetned. Nincs éves- vagy havi alapdíj, így amikor éppen nem kapcsolod be a biztosítási csomagot, egyáltalán nem kell fizetned érte.

egyszeruseg.png

Egyszerűen, a mobilodról

A protect.me mobilapplikációban bármikor azonnal be- és ki tudod kapcsolni a biztosítási csomagot. Így a protect.me biztosítás mindig kéznél van.

protect.me - használat 3 egyszerű lépésben

Az igénybevétel, használat 3 egyszerű lépésben

1. Töltsd le az applikációt és csatlakozz a protect.me csoportos biztosításhoz 

Az első használat árát mi álljuk 500 Ft-ig. A biztosítottnak az első biztosítási csomag bekapcsolása esetén 500 Ft-ig nem kell díjat fizetnie. Azonban, ha az első használat biztosítási díja meghaladja az 500 Ft-ot, az azon felüli összeget a biztosítottnak kell fizetnie a protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételeiben foglaltak szerint.

   

2. Amikor szükséged van rá, válaszd ki, hogy mit fogsz csinálni és indítsd el a biztosítási csomagod

3. Amint végeztél kikapcsolhatod

protect me - hogyan tudom hasznalni

Erre az oldalra összegyűjtöttük neked a tudnivalókat és a dokumentumokat, melyekre szükséged lehet a protect.me ki-be kapcsolható biztosítás kapcsán.

Mi a protect.me és hogyan tudom használni?

A protect.me egy ki-be kapcsolható csoportos élet- és balesetbiztosítás. Eldöntheted, hogy milyen aktivitásra szeretnél biztosítási csomagot bekapcsolni akár néhány órára is, és csak ezért kell fizetned. A csomagok különböző baleseti eredetű sérülések esetére nyújtanak fedezetet. Az aktivitásodnak megfelelő biztosítási csomagok óradíjai 79 Ft-tól 399 Ft-ig terjednek. Csak meg kell adnod néhány adatot és csatlakozhatsz a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosításhoz, melynek alapja egy folyamatosan fennálló életbiztosítási fedezet.

Emellett regisztrálnod kell a bankkártyád az OTP Mobile Kft. SimplePay rendszerén keresztül (www.simple.hu), kiválasztanod, hogy milyen sportot vagy aktivitást szeretnél űzni, és már indulhatsz is! 500 forintig pedig mi álljuk első biztosításod díját! Minden, a csoportos biztosítási szerződéshez csatlakozott biztosított az első használatkor felhasználható 500 forintnyi kedvezményt kap. Amennyiben az első használat díja meghaladja az 500 forintot, úgy az 500 forint fölé eső díjrészt a biztosítottnak meg kell fizetnie. A kedvezmény csak az első használatkor használható fel és készpénzre nem váltható.

A protect.me csoportos élet- és balesetbiztosítási szerződést az NN Szolgáltató és Tanácsadó Zrt. kötötte az NN Biztosító Zrt-vel. 2018. június 18. napján, amely 2020. június 17. napjáig tart. A biztosítási feltételeket ide kattintva találod meg. Az OTP Simple tájékoztatót pedig ide kattintva találod.

Mielőtt biztosítod magadat

Ezeket a dokumentumokat még az előtt olvasd el, hogy csatlakozol a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosításhoz.

  • Biztosítási Feltételek és Biztosítási Ügyfél-tájékoztató: Az NN Biztosító Zrt. protect.me baleseti kiegészítő biztosításokkal rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Általános és Különös Biztosítási Feltételei és Biztosítási Ügyfél-tájékoztató című dokumentumban részletesen bemutatjuk neked a protect.me biztosítást és annak feltételeit.
  • Asszisztencia szabályzat: A protect.me asszisztencia csomag igénybevételére vonatkozó szabályok c. dokumentum bemutatja neked, hogy mit tartalmaznak az asszisztencia szolgáltatások, és mikor és hogyan tudod igénybevenni.
  • A protect.me applikáció felhasználási feltételeiA Felhasználási feltételek a protect.me alkalmazáshoz c. dokumentumban tudod elolvasni az alkalmazás használati feltételeit.
  • Adatkezelési tájékoztató: A Protect.me Adatkezelési tájékoztató c. dokumentumban tudod elolvasni, hogy hogyan használja fel az Adatkezelő a biztosítási szerződés kapcsán birtokába kerülő személyes adataidat, és hogy milyen jogaid vannak az adatkezeléssel kapcsolatban. 

protect me - hogyan mukodik

Hogyan működik a protect.me biztosítás?

A protect.me egy ki-be kapcsolható csoportos élet- és balesetbiztosítás. Csak meg kell adnod néhány adatot és csatlakozhatsz a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosításhoz. E mellett regisztrálnod kell a bankkártyád az OTP Mobile Kft. SimplePay rendszerén keresztül (www.simple.hu), kiválasztanod, hogy milyen sportot vagy aktivitást szeretnél űzni, és már indulhatsz is!

A protect.me csoportos élet- és balesetbiztosításhoz akkor csatlakozhatsz, ha cselekvőképes magyar állampolgár vagy, rendelkezel magyar állandó lakcímmel, elmúltál már 18, de még nem töltötted be a 65 éves kort.

Adataid megadása után biztosítotti nyilatkozat megtételével csatlakozol a protect.me csoportos élet- és balesetbiztosításhoz.

A protect.me biztosítás alapja egy folyamatosan fennálló életbiztosítási fedezet, amely a csatlakozást követő pillanattól biztosítási védelmet nyújt a biztosítotti jogviszony megszűnéséig, de legfeljebb 2020. június 17. napjáig.

Amikor különböző aktivitásokat űzöl, akkor pedig be tudnod kapcsolni a hozzájuk rendelt biztosítási csomagokat az appon keresztül, melyek kockázatviselése a bekapcsolás pillanatától egészen a kikapcsolásig tart, amely lehet 1 óra, de akár 10 nap is. A biztosítási csomagod bekapcsolhatod azonnali, vagy akár későbbi indulási dátummal is. A biztosítási csomagod addig érvényben marad, ameddig ki nem kapcsolod, akár manuálisan, akár úgy, hogy előzetesen beállítod, hogy mikor kapcsolódjon ki. Ne aggódj, ha nem adtál meg kikapcsolási időpontot és véletlenül elfelejtetted kikapcsolni a biztosítási csomagodat: automatikusan leáll 24 óra elteltével.

Hogyan fizeted a díjat?

A protect.me alkalmazáson keresztül választott aktivitásnak megfelelő kiegészítő biztosítási csomagok vonatkozásában a biztosítási díj fizetése protect.me alkalmazáson keresztül történik online bankkártyás díjfizetéssel.

A biztosítási csomagod bekapcsolásakor megadott bankkártyaszámhoz tartozó bankszámlán az általad megadott tartamnak megfelelő, vagy ha nincs előre meghatározott tartam, akkor 1 napi biztosítási díj zárolásra kerül, amelyet jelzünk. Ha a használat díja nem éri el a teljes zárolt összeget, akkor a fennmaradt részt feloldjuk a fizetéskor. Miután kikapcsolod, vagy a tartam letelik, vagy 24 óra elteltével kikapcsol automatikusan a biztosítási csomagod, a tényleges használatnak megfelelő összeget vonjuk le a bankkártyádról.

Fontos, hogy minden megkezdett óra után díj fizetendő (óradíj). Amennyiben több napot (maximum 10) adtál meg tartamnak, vagy ha nincs előre meghatározott tartam, de a folyamatos használat tartama meghaladja az 5 órát, akkor a 6. óra megkezdésekor az óradíj helyett napi díj kerül felszámításra azzal, hogy utóbbi esetben az adott napra szóló napi díj a 6 órányi díjnak felel meg.

A biztosított által a szerződőnek történő díj fizetésére az OTP Mobile Kft. SimplePay rendszerén keresztül kerül sor, melynek feltételei itt érhetők el.

Mi történik, ha mégsem tetszik az applikáció vagy a biztosítás?

Nem kell aggódnod, bármikor töröltetheted a regisztrációdat és kiléphetsz a csoportos biztosításból, ha a felmondási igényedet elektronikusan vagy postai úton eljuttatod az NN Szolgáltató és Tanácsadó Zrt. részére a protect.me@nn.hu e-mail-címre, vagy az 1068 Budapest, Dózsa György út 84/b levélcímre. Ha a felmondást a csatlakozástól számított 30 napon belül teszed meg, akkor 2.000 Ft-os adminisztrációs költség levonásával visszafizetjük neked az addig befizetett díjaidat (ha az addig befizetett díjak nem érik el a 2.000 Ft-ot, akkor nem fogjuk levonni tőled a fennmaradó részt). A biztosító kockázatviselése csatlakozás pillanatára visszamenő hatállyal szűnik meg.

Lehetőséged van a biztosítás tartama alatt is felmondással élni, azonban a 30 napon túli felmondás esetén nincs visszafizetés. Ebben az esetben a biztosító kockázatviselése a felmondás szerződőhöz történő beérkezését követő munkanap 24:00 órakor szűnik meg.