Heti tőkepiaci kitekintő

Összefoglaljuk azokat a nagyobb, tőkepiacokat befolyásoló eseményeket, változásokat, amelyek hatással lehetnek megtakarításai értékének alakulására.

NN Biztosító Heti tőkepiaci kitekintő

A hét végére érkezett az emelkedés, azonban ez nem volt elég a veszteség ledolgozásához

A hét elején történelmi pillanat következett be az olaj piacán, negatív árat jegyeztek az amerikai WTI olaj májusi határidős árfolyamára, az ebből fakadó feszültség az USA és Szaúd-Arábia között kihatott a piaci hangulatra, így eséssel indult a hét első fele. A hét végére érkezett az emelkedés, azonban ez nem volt elég a veszteség ledolgozásához.

Részletek

Hosszú távú megtakarítási lehetőséget keres és korszerű eszközalapokba fektetne?

Kérjen visszahívást tanácsadóinktól
Kérjen visszahívást, és tanácsadónkkal átbeszélhetik a pontos pénzügyi igényeit.
Felveszem a kapcsolatot

Kockázatfeltáró tájékoztatás a heti piaci kitekintőkkel kapcsolatban

A Heti piaci kitekintőnk nem tekinthető befektetési elemzésnek és nem minősül befektetési tanácsadásnak sem, és nem tekinthető befektetési szolgáltatásnak vagy azt kiegészítő szolgáltatásnak sem, nem minősül értékpapír-befektetésre vagy eladásra vagy értékpapír befektetési stratégiában való részvételre vonatkozó ajánlatnak vagy felhívásnak. A Heti piaci kitekintőben megadott információk egyike sem tekinthető az NN Biztosító Zrt. általi értékpapír vagy egyéb pénzügyi eszköz eladására vagy vételére való ajánlásának, kérelemnek vagy ajánlatnak. Az NN Biztosító Zrt. minden ésszerű intézkedést megtesz annak érdekében, hogy a Heti piaci kitekintőben megadott információk a közlés időpontjában pontosak legyenek, és a Heti Összefoglaló közzététele során az NN Biztosító Zrt. jóhiszeműen jár el. Ennek ellenére előfordulhat, hogy a Heti piaci kitekintőben található információk tévesek vagy pontatlanok. Erre tekintettel a Heti piaci kitekintő tartalmának pontosságáért, helyességéért, teljességéért, a - kifejezett vagy vélelmezhető - tartalmáért felelősséget sem az NN Biztosító Zrt. sem az NN Csoporthoz tartozó egyéb társaság vagy egység, sem azok bármely tisztségviselője, igazgatója, vagy alkalmazottja semmilyen jogcímen nem vállal. A Heti Összefoglalóban  információk kizárólag a felhasználó kockázatára használhatók fel, ezen információk alapján meghozott bármely döntésért kizárólag a felhasználó felel. Az NN Biztosító Zrt. nem vállal semmilyen garanciát sem közvetlenül, sem közvetve - így különösen, de nem kizárólagosan ?  a Heti piaci kitekintő adott célnak való megfeleléséért vagy bármely információért.

Eszközalapok

Információink a befektetési egységekhez kötött életbiztosításainkhoz kapcsolódó eszközalapokkal kapcsolatban

Eszközalap hírlevél

Havi hírlevelünkben megtalálja a kapcsolódó eszközalapok nettó árfolyamait, nettó visszatekintő hozamait, nettó eszközértékeit, annak havi változásait és a befektetési eszközök részletes bemutatását.

Részletek

Eszközalap árfolyamok és hozamszámláló

A befektetési egységekhez kötött életbiztosításainkhoz kapcsolódó eszközalapjainak árfolyamait, mozgóátlag árfolyamait, azok múltbéli teljesítményét folyamatosan nyomon követheti ezen oldalunkon.

Részletek

Trendőr

A Trendőr célja, hogy segítséget nyújtson befektetési döntéseink meghozatalában. Szeretné jobban ismerni a piaci trendeket? Esetleg váltani szeretne egy másik eszközalapra, de nem tudja, mikor?

Részletek