Agilis víziónk - content

Az Agilis víziónk

Nekünk fontos, hogy az NN-nél mindenki büszke legyen arra, hogy ide tartozik. Arra törekszünk, hogy megtapasztald: jó dolog nálunk lenni és menő az NN életérzés.

Mire vagyunk büszkék?

  • Arra, hogy az ügyfeleinknek olyan termékeket és szolgáltatásokat adunk, melyek nem csak relevánsak, de etikusak is.
  • Arra, hogy a termékeink tényleg segítik az ügyfeleinket anyagi biztonságuk megteremtésében.
  • Arra, hogy még többet törődünk ügyfeleinkkel: ott vagyunk, amikor szükségük van ránk, közben proaktívan dolgozunk azon, hogy az NN még jobb hely legyen.
  • Arra, hogy az ügyfeleink megbíznak bennünk és minket választanak versenytársaink helyett.
  • És arra, hogy mindezt igazi csapatként csináljuk, ahol mindenki hozzátesz a munkához és együtt dolgozik közös céljaink elérésében.

Hogy néz ez ki a valóságban?

Kiszámíthatónak és átláthatónak kell lennünk. Harmonizáljuk a tervezést, az erőforrásainkat, és erős kapcsolatot építünk ki közöttük. Meg kell győződnünk arról, hogy a kitűzött céljaink egységesek, és a folyamataink és szabályaink egyszerűek. Így gyorsan hozhatunk döntéseket, és azokat gyorsan kommunikálhatjuk.

Azonnal válaszolunk az ügyfeleinknek, a termékeinket és szolgáltatásainkat pedig rövid idő alatt visszük piacra. Hiszünk a tesztelésben, a tanulásban és az igények valós megértésében. És persze biztosra megyünk! A segítségnyújtásra, a bizalomra, a teljesítményre és a felelősségvállalásra épülő kultúránkkal szerethető munkahelyet teremtünk.

Hogyan segít az Agilis módszer?

Ha agilisen dolgozunk, elérhetjük ezeket a célokat. Pontosan tudjuk mérni a teljesítményünket, tisztán látjuk a prioritásainkat, így azon dolgozhatunk, ami a legfontosabb. Ez a módszer segít összeegyeztetni az erőforrásainkat a tervezéssel. Területeken átívelő csapatokkal dolgozunk, amikben egy-egy feladatért és annak teljes elvégzéséért vagyunk felelősek.

A csapatok megkapják a támogatást, hogy saját döntéseiket hozzák meg. Továbbá segítséget kapunk a Coach-októl, akik folyamatos visszajelzésekkel támogatják, hogy gyorsabb legyen a munkánk, jobb döntéseket hozzunk, és hatékonyabban hasítsunk.

Hogyan dolgozunk?

Rövid Sprintekben dolgozunk, hogy gyorsan megoldjuk feladatainkat, és olyan termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk, amelyek ügyfeleinket szolgálják. Folyamatosan tesztelünk és tanulunk. Az ötletek üzleti értékét mérjük, hogy mindig tudjuk, hogy hol tartunk. Vezetőségünk bizalomra és segítségnyújtásra épít, következetesen vezeti a vállalatot és mindenkit a teljesítménye alapján értékel. Az Agilis segít közelebb kerülnünk kitűzött céljainkhoz, hogy büszkék legyünk a cégre és menő legyen NN-esnek lenni!

Like - karrier


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is