karrier_img_profil_heredihenrietta.png

Herédi Henrietta

HR generalista

Jelenleg HR generalistaként dolgozom, aki a beléptetéstől kezdve a munkaügyi feladatokon át a rendezvényszervezésig minden humánerőforrás feladatot ellát. 2006-ban egy gyakornoki program keretében csatlakoztam az NN-hez és ma már egy négy fős csapat tagjaként senior munkatársként dolgozom. Azt szeretem, amikor emberekhez kapcsolódó feladataim vannak, de persze számos olyan részfeladatot is ellátok, amelyek nem annyira emberorientáltak. A szervezetben mindenkivel kapcsolatban vagyok, és bevallom, hogy a jelenleg 370 fős központi állományból, ha meglátok valakit, akkor tudom a keresztnevét, tudom, hogy mi van a hátterében, az évek alatt megismertem a kollégákat.

Az NN-nél elég stabil gárdával dolgozunk, nem nagy a fluktuáció, a létszámunk 1200 főre tehető. A munkavállalói állomány átlagban 10-15 éve dolgozik itt, de több olyan munkatársunk is van, aki 20-23 éve erősítik a biztosítót. Az NN mindig számít minden munkatársára és különösen odafigyelünk arra, hogy a 10, 15, 20 éve itt dolgozókat évente megünnepeljük, megajándékozzuk.

A kollégák folyamatos oktatására, fejlődésére is odafigyelünk, tréningeket szervezünk, legyen ez akár konfliktuskezelő vagy időgazdálkodási tréning, de ha valaki makrót szeretne tanulni vagy bármilyen Excel képzésen szeretne részt venni, akkor ezeket is meg szoktuk oldani.

Szeretem, hogy az NN-nél a több száz fős létszám ellenére is családias a hangulat. A kollégák odafigyelnek egymásra, a csapat miatt ide minden nap nagyon jó bejönni. A családias légkörben sokat lehet tanulni, hiszen számos olyan projekt van, amely folyamatosan érdekessé teszi a munkánkat. Nem hiszem, hogy sokan elmondhatják magukról azt, hogy egy cégnél 8 év után is vannak olyan faladatai, amelyek újak, amik miatt újra és újra tanulni kell. Szeretem, hogy belevethetem magam az újdonságokba, így időről-időre ugyanolyan lelkes tudok lenni mint a kezdeti évek alatt.

Naponta annyi az érdekes feladat, hogy általában elszállnak az órák és meglepődve tapasztalom, hogy 6 óra van és haza kéne menni, hiszen fontos, hogy a munka és a magánélet közötti egyensúly megtartására is törekedjünk. De az az igazság, hogy a HR csapatra inkább az jellemző - és tudom, hogy ugyanez minden kollégánkról elmondható -, hogy minket haza kell küldeni.

Az NN Biztosító az itt töltött évek alatt nagyon sokat változott, egy konzervatív vállalatból - ahol például kötelező volt a nőknek a szoknya és a harisnya -, egy sokkal lazább, barátságosabb, fiatalos céggé vált. Mindez nagyon számít, hiszen biztos vagyok benne, hogy ügyfeleink is észreveszik azt, hogy mennyire elkötelezettek és vidámak vagyunk.

Kapcsolódó állásajánlatok

Nincs eredmény.

Kíváncsi vagy mit mondtak a többiek?

karrier_img_list_sparklab.jpg

Sparklab

Az NN Biztosító elindítja a magyar biztosítási piac első innovációs laborját

A Sparklab azokat a startupokat, illetve ötlettel rendelkező, innovatív szabadúszókat várja, akik olyan megoldás fejlesztésén dolgoznak, amely hozzájárulhat az emberek életminőségének növeléséhez.

Elolvasom
karrier_img_list_ballaeva.png

Balla Éva

Biztosítási tanácsadó

Ügyfeleim attól elégedettek, hogy személyes figyelmet kapnak tőlem.

Elolvasom