karrier_img_profil_hollosibernadett

Hollósi Bernadett

Ügyfélszolgálati csoportvezető

Az NN Biztosító az első munkahelyem, ahol 1997-ben kezdtem értékesítő szervező asszisztensként dolgozni. 2004-től az ügyfélszolgálaton szerződés-nyilvántartással foglalkoztam, 2009 óta pedig a contact centerben vagyok csoportvezető.

Munkámban az ügyfelek teljes körű kiszolgálását egy új informatikai megoldás is segíti. Ha kapunk egy megkeresést, akkor az adott ügyfélhez kapcsolódó minden interakciót látunk a monitoron: a "360 fokos" információnak köszönhetően tudjuk azt, ki, mikor, miről és kivel beszélt vagy levelezett, vagyis pillanatok alatt átláthatjuk az ügyfél NN történetét. Így sokkal jobban értjük az ügyfél aktuális kérdését. Ennek köszönhetően számos pozitív visszajelzést kapunk, hiszen gyorsan, pontosan tudunk reagálni. Nekem is jó érzés, hogy egy ideje már nem kell türelmet kérnem, hanem kapásból tudok válaszolni a kérdések döntő többségére.

Az ügyfélszolgálaton dolgozó kollégák munkája természetesen stresszes is tud lenni. Alap, hogy mindig empatikus és kedves vagyok, de ami igazán számít, hogy megértsem, átérezzem a hozzánk fordulók kérdéseit és ezekre teljes körűen válaszoljak. A feladataim része, hogy a feszültebb hangulatú ügyfeleket is - hiszen erre is akad példa - tudjam kezelni. Az az igazi sikerélmény, amikor egy elégedetlen ügyfél 10 perc beszélgetés után kedvesen és mosolyogva köszön el. Akkor tudom, hogy jól végzem a munkámat.

Az NN-nek fontos, hogy a kollégáimmal együtt mindig nyugodtak és kiegyensúlyozottak tudjunk maradni, ezért kommunikációs és konfliktuskezelési tréningeken képezzük magunkat. Emellett külön szerencse, hogy nagyon jó a csapat, odafigyelünk egymásra, segítjük egymást mindenben.

Biztosítónk ügyfelei tőlünk a folyamatos kapcsolattartást, odafigyelést várják el, ami érthető is, hiszen a jövőjük anyagi biztonságát bízták ránk. Ennek az elvárásnak az NN ügyfélszolgálatos csapata minden nap próbál megfelelni, hiszen mi több száz NN kolléga profi munkáját is képviseljük az ügyfelek felé.

 

Kíváncsi arra, hogy mit mondtak a többiek?

karrier_img_list_kondacsandras.png

Kondacs András

Biztosítási tanácsadó

Az ügyfeleinknek az a fontos, hogy odafigyeljünk rájuk, és mindig azt kapják meg, amit ígérünk nekik.

Elolvasom
Maksa Zsolt

Maksa Zsolt

Portfolió menedzser

Az élő kapcsolatokban, a folyamatos információáramlásban hiszek.

Elolvasom

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN