karrier_img_profil_kanizsainemaraziibolya.png

Kanizsainé Marázi Ibolya

Kiemelt értékesítés szervező

1996-ban csatlakoztam a tanácsadói hálózathoz, a kezdetektől keményen dolgoztam és hamarosan az ország hatodik legsikeresebb értékesítés szervezője lettem. Jelenleg a budaörsi igazgatóságunk kiemelt értékesítés szervezőjeként már negyedik éve irányítom 75 értékesítési tanácsadónk munkáját és képzését.

Mérhetetlenül büszke vagyok a csapatomra és az elért eredményeinkre: négy év alatt négyszer nyertük el a biztosítónk Arany oklevelét, legutóbb 2016 februárjában. Ez a díj az ország legsikeresebb igazgatóságát hivatott díjazni a csapat éves teljesítménye és a csapatmunka minősége alapján. Minden csapatot meghatároz a vezetője, én azt tartom a legfontosabbnak, hogy az értékesítők nyugodt, kiszámítható légkörben dolgozzanak. Az igazgatóságon mindig jó a hangulat és őszinték a mosolyok. Képesek vagyunk csapatban is hosszú távon gondolkodni, ami meghozza a sikert.

Büszke vagyok arra, hogy sikerül olyan tanult, jó képességekkel rendelkező szerződött partner jelölteket kiválasztanunk, akikkel később tudatosan együtt építjük a karrierjüket. Emberileg és szakmailag is biztonságot nyújtunk a számukra, legyenek akár pályakezdők vagy pályamódosítók. A színvonalas központi szakmai és gyakorlati képzések mellett hetente kétszer műhelymunkán is részt vesznek a jelöltek. Hogy kellő önbizalmat szerezzenek, időnként előadásokat tarthatnak népesebb közönség előtt is, de olyan technikákat is megtanítunk nekik, mint a vizuális kommunikáció, amikor a mondanivalójukat rajzokkal, ábrákkal kísérik, hiszen ez segíti a magyarázatot, az ügyfeleknek pedig a gyorsabb megértést.

Ahhoz, hogy hosszú távon is sikeresek legyünk, elengedhetetlen, hogy a megszerzett tudást hatékonyan örökítsük tovább. Éppen ezért a tapasztaltabb értékesítők mentorként támogatják az újakat. Az erősségeikre építkezve átadjuk nekik a kellő szakmai tudást és a vállalat értékeit és addig fogjuk a kezüket, amíg csak igénylik. Segítünk az ügyfelekkel való első találkozáskor, az igény-felmérésben, az első szerződéskötéskor is.

A sikerünket a szakmában elhivatott és a vállalat iránt elkötelezett szerződött partnereknek köszönhetjük, akik mindig nyitottan és empatikusan fordulnak az ügyfeleink felé. A teljes kiszámíthatóságra törekszünk, ezért az ügyfeleink számára mindent átláthatóvá teszünk. Lényeges számunkra, hogy ugyanolyan profizmussal, hitelesen és teljes körűen kell kiszolgálnunk minden ügyfelet, legyen az négygyerekes családanya vagy nyugdíj előtt álló professzor. Bizalmi munka a miénk, hiszen az ügyfeleinket az egész életükön végig kísérjük, felelősséggel tartozunk azért, hogy a nap végén ők is, mi is nyugodtan hajthassuk álomra a fejünket, tudva, hogy a pénzügyeik rendben vannak.

Kíváncsi arra, hogy mit mondtak a többiek?

karrier_img_list_ballaeva.png

Balla Éva

Biztosítási tanácsadó

Ügyfeleim attól elégedettek, hogy személyes figyelmet kapnak tőlem.

Elolvasom
karrier_img_list_doboscsilla.png

Dobos Csilla

Szerződéskezelés és szolgáltatási vezető

Az NN-nél az ügyfeleink személyes asszisztenciát kapnak. Minden eset egyedi, nem egy gépezetbe kerülnek be.

Elolvasom

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN