karrier_img_profil_kondacsandras.png

Kondacs András

Biztosítási tanácsadó

1997 óta vagyok szerződött partner a Békés megyei igazgatóságon, majd kimagasló teljesítményemmel elértem a kiemelt elnöki szakértő címet is.

Több mint ezer ügyfelem van, ez annak is köszönhető, hogy korábban fociztam, illetve vendéglátósként dolgoztam, így már a kezdetekben is jelentős ismeretségi köröm volt. Nagyon sokat dolgozom, amilyen korán csak lehet, elindulok otthonról, este pedig nem ritka, hogy éjszakába nyúlik egy-egy tárgyalás. Ezt nem teherként élem meg, imádom ezt csinálni! Azt szeretem a munkámban, hogy nincs kötött munkaidőm, magamnak osztom be a napjaimat, úgy dolgozom, ahogy az ügyfeleim ráérnek, hozzájuk alkalmazkodom.  Feltölt és új lendületet ad, hogy állandóan megyek, régi és új emberekkel találkozom, akik elismerésükkel megerősítenek abban, hogy megéri a befektetett energia.

Könnyen teremtek kapcsolatot, így rövid idő alatt elfogadnak az ügyfelek, akik később saját ismeretségi körükben, családjukban is engem ajánlanak. Számomra ez elismerés és érték, így minden megteszek azért, hogy a lehető legjobb megoldásokat találjam meg ügyfeleimnek.

Természetesen az NN Biztosító minden termékét értékesítem, de legjobban az egészségbiztosításban hiszek. Sok Medicina egészségbiztosítás szerződésem van, darabszámban országos szinten én közvetítettem a legtöbb ilyen típusú szerződést. Az új egészségbiztosítási termék, az Életút program kialakításában több tanácsadóval együtt vettem részt, hiszen a biztosító munkatársai kikérték a véleményünket, a javaslatainkat pedig beépítették a termékbe.

Amikor elkezdtem az NN-nél dolgozni, nem volt egyszerű belevágni ebbe a szakmába, de ha most kéne nulláról kezdenem, akkor is ezt csinálnám, elkötelezetten hiszek ebben a területben.

Mindenkit arra bíztatok, hogy ha van érzéke ehhez a szakmához, jöjjön és próbálja ki magát. Az NN Biztosító hálózatában minden lehetőséget megkap ahhoz, hogy elérje kitűzött céljait, ez idő alatt pedig támogató és nyitott környezetben tanulhat és képezheti magát.

Kíváncsi arra, hogy mit mondtak a többiek?

Maksa Zsolt

Maksa Zsolt

Portfolió menedzser

Az élő kapcsolatokban, a folyamatos információáramlásban hiszek.

Elolvasom
karrier_img_list_kanizsainemaraziibolya.png

Kanizsainé Marázi Ibolya

Kiemelt értékesítés szervező

Képesek vagyunk csapatban hosszú távon gondolkodni. Biztos vagyok benne, hogy sokáig a csúcson leszünk.

Elolvasom

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN