HR - kontent

HR


Toborzás-kiválasztás csapatunkban klasszikus kereséssel és kiválasztással foglalkozunk, alternatív csatornákat és módszereket kutatunk. Célunk a jelölt és vezetői élmény fokozása, ezért fejlesztjük agilis recruitment folyamatainkat. Ezek mellett utánkövetjük az újonnan csatlakozó kollégák útját a szervezetben és aktív kapcsolatot tartunk a hiring managerekkel. Kitartóan dolgozunk gyakornoki programunk bevezetésén és működtetésén, valamint diák és nyugdíjas munkavállalók bevonásának népszerűsítésén.

A jövedelemgazdálkodási és munkavállalói kapcsolatok csapatban végig kísérjük a kollégák életútját a felvételtől a kilépésig, beleértve a felvételi adminisztrációt, a bér és TB számfejtést, a teljesítményértékelést, wellbeing programok szervezését. Folyamatosan monitorozzuk a munkaerőpiacot a bér és juttatások területén, karbantartjuk és fejlesztjük HR rendszereinket, elkészítjük a vállalat bérköltségvetését és kimutatásokkal segítjük a döntéshozatalt.

A képzés és fejlesztés terület kreatív, sokszínű és nyitott csapatában azon dolgozunk, hogy fejlődési lehetőségeket teremtsünk és kínáljunk cégünk munkavállalói és az értékesítési hálózatban dolgozó kollégák számára. Új módszertanokkal, kreatív tananyagokkal, folyamatosan megújuló e-learning keretrendszerrel támogatjuk kollégáink ismereteinek, kompetenciáinak, tudásának fejlesztését, valamint a jogszabályi megfelelésben is segítjük a szervezetet.

Employer branding csapatunk célja, hogy cégünk még jobb munkahellyé váljon és megmutassuk, milyen az NN Életérzés! Közösséget építünk, inspirációs programokat szervezünk, nagyköveteinkkel forgatunk - minden nap más izgalmas téma van az asztalunkon. Külső és belső kommunikációs feladataink mellett feltérképezzük a szervezetben felmerülő fejlesztési igényeket és megoldásokat dolgozunk ki azok megvalósítására, hogy munkatársaink napról napra jobban érezzék magukat az NN-nél.

Webtartalom-megjelenítő [Webtown]

karrier ajánlatok - vissza gomb