Kiválasztás - content

Kiválasztási folyamat és onboarding

Kiválasztás

Az NN-nél fontos számunkra, hogy megismerjük a hozzánk jelentkezők erősségeit és céljait, és megtaláljuk a pályázókhoz legjobban illeszkedő nyitott pozíciónkat. Többcsatornás és rugalmas toborzás-kiválasztási folyamatunk biztosítja azt, hogy a kiválasztási folyamatot gördülékenyen, a lehető legrövidebb idő alatt, az elérhető legnagyobb hatékonysággal bonyolítsuk le.

  • A beérkezett önéletrajzok alapján a toborzás-kiválasztási csapatunk előszűri a jelentkezőket, és kiválasztja azokat a jelölteket, akik szakmai hátterük és profiljuk alapján a leginkább illeszkednének a szervezetbe.
  • Kollégánk telefonon megkeresi a kiválasztott pályázókat. A rövid, ismerkedő beszélgetéssel szeretnénk jobban megismerni a jelöltet és részletesebben bemutatni a megpályázott pozíciót.
  • Ha a telefonos interjú eredményesen zárul, egy első körös, személyes interjúra hívjuk meg a pályázót, ahol találkozhat a toborzás-kiválasztási csapatunk egyik munkatársával és a terület szakmai vezetőjével.
  • Amennyiben az adott pozíció indokolja, a folyamatban résztvevő jelöltek kompetencia tesztet töltenek ki.
  • Ezt követően második körös interjúra is sor kerülhet a szakmai területen dolgozó szakértő kollégák bevonásával

Onboarding

Az NN-nél számít, hogy új munkavállalóink minél több hasznos információhoz jussanak már NN-es karrierjük kezdetén, és ami még fontosabb, hogy ezt a sok információt izgalmasan és élvezettel tanulják meg. Annak érdekében, hogy ez megvalósulhasson, minden új belépő kollégánk számára játékosított onboarding-ot biztosítunk.

"Már rögtön az első napomon meghívást kaptam a Galaxis onboarding játékba, ahol egy bátor NN-es felfedező bőrébe bújhattam, és bolygóról bolygóra utazva ismertem meg például az NN történtét, a cég értékeit, termékeit és - ami az első napomon talán a legnagyobb segítséget adta - az irodai környezet sajátosságait (hello konyha, merre vagy?).  A játék során csillagokat kaptam a helyes válaszaimért, amiket különböző ajándékokra váltottam be. Így már az első napon egy NN-es üdvözlő ajándékcsomag büszke tulajdonosa lettem, a játék legvégén pedig beváltottam a maradék csillagjaimat - most figyelj - egy ebédre a HR vezetőnkkel!"

Kíváncsi vagy a játékra? Az alábbi videó betekintést enged az NN Onboarding Galaxis világába.

Kiválasztási folyamat - NN Onboarding

Kiválasztás - content 2

Ha pedig élőben is szívesen kipróbálnád, akkor jelentkezz hozzánk!

Teszteld magad!

Személyiséged ismerete kulcsfontosságú lehet a sikeres pályázáshoz. Ebben segíthetnek különböző tesztek, melyeket az NN-nél mi is használunk a kiválasztási folyamat során. Ilyen például a Hogan teszt, vagy a DISC, melyet erre a linkre kattintva ki is tölthetsz!

Like - karrier


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is