Az NN közösség

Egy munkahely nem csak a munkáról szól. A feladatok és a határidők mellett legalább ugyanannyira fontos a csapat, a közösség és a munkatársak egysége is.

Büszkék vagyunk arra, hogy az NN több mint egy munkahely. És hogy miért? Néhány példa:

NN Futás

Az NN elkötelezett a futás és az egészséges életmód támogatása iránt, ezért 2015 óta az NN Ultrabalaton és az NN Family Run névadó támogatója. A támogatás mellett számos csapattal és egyéni versenyzőkkel is képviseltetjük magunkat a versenyeken, a sikert pedig kollégáink számára ingyenes részvétellel támogatjuk. Mert nálunk minden megtett kilométer számít!

NN Élménykülönítmény

Az odafigyelés az NN egyik kiemelt értéke. Hiszen nap mint nap odafigyelünk. Nem csak az ügyfeleinkre, partnereinkre, vagy éppen egymásra, de a környezetünkre és a körülöttünk történő eseményekre is. Egy fontos célért álltak rajthoz 2016-ban az NN-esekből összeállt Élménykülönítmény Csapat tagjai: adománygyűjtéssel támogatták a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítványt.

NN Kids Napközi

Szombati munkanap valamelyik nemzeti ünnepünk miatt? Semmi gond, amíg te dolgozol, óvónők segítségével vigyázunk és szórakoztatjuk gyerekeidet!

Egészséghónap

Tudjuk, hogy a munkavállalóink egészsége közös ügyünk. Ezért szeptember nálunk az egészség hónapja. Kollégáink a hónap folyamán egészségtudatossággal kapcsolatos programokon vehetnék részt, ráadásul az egészségszűrés során megtudhatják, hogy melyek azok a területek, ahol jobban oda kell figyelniük magukra. E mellett véradással is próbáljuk felhívni a figyelmet a egészségmegőrzés fontosságára.

NN Együttes

Büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt években két saját együttessel is színpadra léptek NN-es kollégáink. Legutóbbi karácsonyi bulink csúcspontja saját munkatársainkból álló együttesünk fellépése volt. Mert a közös élmény ereje számít!

NN Café

Hiszünk abban, hogy lehetőséget kell nyújtanunk minden kollégánknak arra, hogy vállalatunkat érintő ügyekhez hozzászólhasson. Ezért indítottuk útjára az NN KV kezdeményezést, ahol egy-egy kávészünetben, közvetlen hangulatban tehetik fel kérdéseiket az NN Biztosító vezetőinek.

Business Game

Szeretnénk megismertetni a fiatalabb generációt is a biztosítási szakmával, annak szépségeivel és kihívásaival. Ezért indítottuk útjára az EcoSimmel karöltve az InsuRace versenyt, melyhez saját munkatársaink, kollégáink is csatlakozhatnak. Fontosnak tartjuk, hogy akik már részt vettek a versenyen, maguk is az NN közösség részévé válhassanak az alumni programon keresztül.

Társadalmi Innovációs Verseny

Az NN Biztosító minden évben csatlakozik az NN csoport globális programjához, a Társadalmi Innovációs Versenyhez. A fiatalokat célzó programhoz az anyagi támogatás mellett önkénteseink szakmai tudását adjuk. A Társadalmi Innovációs Verseny egy nemzetközi rangadó, mely során középiskolás diákok különböző társadalmi problémákon segítő innovatív üzleti ötleteiket fejleszthetik tapasztalt szakértők támogatása mellett. A program illeszkedik az NN Csoport globális felelősségvállalási stratégiájába, melynek célja, hogy segítse a fiatalok pénzügyi tudatosságának fejlesztését. A Future Matters névre keresztelt programhoz Magyarország is csatlakozik és ennek ernyője alatt veszünk részt a Társadalmi Innovációs Versenyben, együttműködve a Junior Achievement hazai csapatával.

TEDxNN

Az NN szívesen áll olyan ügyek mellé, melyek a társadalmi fejlődés céljait szolgálják. Ennek jegyében az NN a TEDxYouth szponzorációja mellett a munkatársak számára megszervezte a rendezvény kistestvérét, a TEDxNN-t. A konferencián munkatársaink olyan fiatal előadókkal találkozhattak, akik saját területükről, érdeklődési körükből egyedülálló gondolatokat tudtak megosztani a világgal. Az előadók a változások és az újdonságok témájáról beszéltek, kiemelve, hogy a sikerhez a kitartáson és az elkötelezettségen túl az egyedülálló ötletek és a friss, tettre kész hozzáállás is elengedhetetlen.