karrier_img_profil_maksazsolt.png

Maksa Zsolt

Portfolió menedzser

Az NN Biztosítónál végzett pénzügyi elemzés és befektetési tanácsadás többet jelent számomra száraz tények és számsorok vizsgálatánál. Hét éve erősítem a vállalatot, 2008-ben kezdtem az ING Alapkezelőnél, innen tavaly nyáron igazoltam át a biztosítóhoz, ahol az értékesítési hálózat támogatása a fő feladatom. Aki ismer, az tudja, hogy megszállottan szeretem ezt a sokrétű szakmát. Mindig naprakész információkkal várom a biztosítási tanácsadóink kérdéseit, kéréseit, legyen szó hozamokról, befektetési kockázatok elemzéséről, befektetési stratégia kidolgozásáról.

Kollégáimmal személyesen, telefonon és online is a tanácsadói hálózat rendelkezésére állunk. Fontos, hogy a friss piaci információk átadása során hiteles és gyakorlatias legyek, hogy a tanácsadóink is egyszerűen, érthetően, élményszerűen tudják tájékoztatni az ügyfeleket az újdonságokról.

Figyelemmel kísérni a gazdasági-piaci változásokat elsődleges fontosságú munkám során.  Ez segít abban, hogy átlássam a nagy összefüggéseket és képes legyek analizálni a magyar gazdaságot érintő aktuális folyamatokat, vagy akár előre jelezni a felmerülő ügyféligényeket - ezzel támogatva a társosztályokat.

A hazai biztosítási piacon teljesen egyedülállóan, rendszeresen járunk az ország minden pontján ügyfélrendezvényekre, ahol rendre megbizonyosodom arról, hogy a könnyű elérhetőség a vállalatunk egyik aduásza. Ezek az összejövetelek évek óta azért rendívül sikeresek, mert itt első kézből kapnak hasznos információkat az ügyfelek. Az én feladatom piaci kitekintést nyújtani, felvázolni a globálisan gazdasági trendeket, majd a tanácsadó kollégák veszik át a szót és mutatják be új termékeinket. Mindig van lehetőség kötetlen beszélgetésre is az ügyfelekkel, megismerjük az egyéni igényeiket és ezekre keressük a legjobb megoldást. Az elmúlt időszakban a nyugdíjtermék volt a sláger nálunk.


Mi nem elefántcsonttoronyból szolgáljuk ki a partnereinket, én is az élő kapcsolatokban, az együttműködésben hiszek. Soha nem bíztatom elérhetetlen célokkal, hozamokkal az ügyfeleket, ezt nem tartanám etikus piaci magatartásnak. Inkább a lassú, megfontolt építkezés híve vagyok.  Portfólió menedzserként ez a legnagyobb felelősségem: vonzó alternatívát kínálni, ugyanakkor a realitás talaján maradni és olyan ígéreteket tenni, amelyeket valóban teljesíteni tudunk.

Szüntelenül keresem az új megoldásokat, gyakran otthon is azon kapom magam, hogy az alapkínálatunk bővítésén, vagy a hozamszámolónk tökéletesítésén töröm a fejem. Amikor sikerült egy-egy ponton javítanunk a szolgáltatásainkon, folyamatainkon az az én személyes sikerem is.

Kíváncsi arra, hogy mit mondtak a többiek?

karrier_img_list_ballaeva.png

Balla Éva

Biztosítási tanácsadó

Ügyfeleim attól elégedettek, hogy személyes figyelmet kapnak tőlem.

Elolvasom
karrier_img_list_kanizsainemaraziibolya.png

Kanizsainé Marázi Ibolya

Kiemelt értékesítés szervező

Képesek vagyunk csapatban hosszú távon gondolkodni. Biztos vagyok benne, hogy sokáig a csúcson leszünk.

Elolvasom

Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN