NN közösség - content - cím

Az NN közösség

NN közösség - NN Ultrabalaton video

NN közösség - content 2

Egy munkahely nem csak a munkáról szól. A feladatok és a határidők mellett legalább ugyanannyira fontos a csapat, a közösség és a munkatársak egysége is.

Büszkék vagyunk arra, hogy az NN több mint egy munkahely. És hogy miért? Néhány példa:

NN Futás

Az NN elkötelezett a futás és az egészséges életmód támogatása iránt, ezért 2015 óta az NN Ultrabalaton és az NN Family Run névadó támogatója. A támogatás mellett számos csapattal és egyéni versenyzőkkel is képviseltetjük magunkat a versenyeken, a sikert pedig kollégáink számára ingyenes részvétellel támogatjuk. Mert nálunk minden megtett kilométer számít!

 
NN Kids Napközi


Szombati munkanap valamelyik ünnepünk miatt? Semmi gond, amíg te dolgozol, óvónők segítségével vigyázunk és szórakoztatjuk gyerekeidet!

Egészséghónap

Tudjuk, hogy a munkavállalóink egészsége közös ügyünk. Ezért szeptember nálunk az egészség hónapja. Kollégáink a hónap folyamán egészségtudatossággal kapcsolatos programokon vehetnék részt, ráadásul az egészségszűrés során megtudhatják, hogy melyek azok a területek, ahol jobban oda kell figyelniük magukra. E mellett véradással is próbáljuk felhívni a figyelmet a egészségmegőrzés fontosságára.

Integrom program

Büszkék vagyunk rá, hogy a pályakezdő roma fiatalok munkaerőpiaci elhelyezkedését segítő Integrom program támogatói vagyunk. Munkavállalóink önkéntes mentorokként szakmai és érzelmi támaszt nyújtanak mentoráltjaiknak a munkakeresés időszaka alatt.

Jurecska Andrea, a Talent Acqusition terület vezetője így foglalta össze a programban szerzett tapasztalatait:

"Számomra fontos, hogy ha módom és lehetőségem van rá, akkor segítsek másoknak. Ez energiát ad és feltölt. Mentorként az Integromnál segíthetek pályakezdő fiataloknak feltérképezni az erősségeiket, tisztázni a karriercéljaikat, hogy könnyebben rátaláljanak a saját útjukra, arra a munkahelyre, ahol jól érzik majd magukat."

Kíváncsi vagy, hogy miként segítik kollégáink a programba bekerült fiatalok elhelyezkedését? Nézd meg az alábbi videót az Integrom programról!

NN közösség - Integrom video

az inspiráló munkahely - vissza gomb

Like - karrier


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is