NN közösség - Karrier

NN közösség - content - cím

NN társadalmi felelősségvállalás

NN közösség - NN Ultrabalaton video

NN közösség - content 2

Egy munkahely nem csak a munkáról szól. A feladatok és a határidők mellett legalább ugyanannyira fontos a csapat, a közösség és a munkatársak egysége is.

Büszkék vagyunk arra, hogy az NN több mint egy munkahely. És hogy miért? Néhány példa:

NN Futás

Az NN elkötelezett a futás és az egészséges életmód támogatása iránt, ezért 2015 óta az NN Ultrabalaton és az NN Family Run névadó támogatója. A támogatás mellett számos csapattal és egyéni versenyzőkkel is képviseltetjük magunkat a versenyeken, a sikert pedig kollégáink számára ingyenes részvétellel támogatjuk. Mert nálunk minden megtett kilométer számít!

 

NN Kids Napközi


Szombati munkanap valamelyik ünnepünk miatt? Semmi gond, amíg te dolgozol, óvónők segítségével vigyázunk és szórakoztatjuk gyerekeidet!

Egészségprogram

Az NN Biztosítónál támogatjuk kollégáinkat testi és a mentális egészégük megőrzésében, ezért számos programot, előadást, workshopot és ingyenesen igénybevehető szolgáltatást biztosítunk az év során.

Egészségprogramjaink az év során: Szűrővizsgálatok, Egészségmegőrző előadások, Életmód workshopok. A témák főként a stresszkezelés, reziliencia, home office, betegségmegelőzés, egészségtudatossággal kapcsolatban kerülnek kiválasztásra.

Az NN Future Matters Scholarship

Au NN Future Matters Scholarship programjában fiatalokat támogatunk abban, hogy elvégezhessék a számukra legmegfelelőbb képzést és a jövőjüket a kezükbe vegyék.

Beágyazott alkalmazások

Future Matters Scholarship kép

Future Matters Scholarship

Future Matters Scholarship videó

az inspiráló munkahely - vissza gomb

Like - karrier


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is