Tehetség - content 1

Tehetségmenedzsment


Az NN Biztosítón belül széles körű tréningeket kínálunk valamennyi munkavállalónk számára, melyek kialakítása során figyelembe vesszük stratégiánkat, valamint munkavállalóink ambícióit, igényei

Az irodánkon belül magas technikai felszereltséggel épült meg az NN Akadémia, mely otthont ad személyes képzéseinknek. Tréning kínálatunkat online tréningekkel is bővítettük az elmúlt időszakban, igazodva a hibrid munkavégzés kereteihez.

Hiszünk az e-learningben és abban, hogy munkavállalóink tudják, hogy mikor és hol szeretnének tanulni, biztosítjuk számukra a leghatékonyabb lehetőségeket. Az e-learning tananyagaink a legmodernebb technikával a 21. század kritériumainak megfelelően készültek és nagy népszerűségnek örvendenek. E-learning lehetőségek mellett számos audio, e-book tartalmakat, valamint TEDX előadásokat ajánlunk. Hagyományos és online típusú tréningjeink elérhetők kollégáink számára egyaránt.

Néhány téma a képzési palettánkból

  • Készségfejlesztő tréningek
  • Biztosításszakmai képzések (alap és haladó szinten)
  • Agilis működésről szóló képzések 
  • Munkavállalói élményt támogató képzéseink: career coaching, prezentációs technika, kommunikációs készségek, reziliencia
  • Vezetőképzések
  • A hibrid munkavégzést támogató képzések

Tehetség program

Az NN Csoport egyik kiemelt értéke az odafigyelés, amely a munkavállalókkal való kapcsolatunkat is meghatározza. Odafigyelünk arra, hogy fejlesszük a nálunk dolgozó tehetségeket, hogy mire kell náluk fókuszálni és melyek azok a képességek, amelyek még fejlesztést igényelnek.
A program során kiemelten figyeltünk arra, hogy az egyéni fejlődést helyezzük a középpontba, így minden programban résztvevőnek egyéni fejlesztési tervet biztosítunk. Az egyéni fejlődés mellett, vannak közös események, ahol inspirációt kaphatnak a munkájukhoz.
A vezetőkkel és tehetségeinkkel közösen meghatározott fejlesztési út során foglalkozunk a képességek felmérésével és célzott fejlesztésével is. A célok kitűzése után pedig elindulnak a workshopok, tréningek és meetupok, illetve az egyéni fejlesztési utak végrehajtása is.

Karrier management

Kiemelten fontos számunkra, hogy támogassuk munkavállalóink karrier terveit, ezért vezetőinket és munkatársainkat is bátorítjuk arra, hogy ezekről rendszeresen, nyíltan beszéljenek, hogy terveik megvalósításához eszközöket tudjunk biztosítani.

az inspiráló munkahely - vissza gomb

Like - karrier


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is