Tehetség - content 1

Tehetség- és teljesítménymenedzsment

Az NN-nél tudjuk, hogy a megfelelő munkaerő kiválasztása fontos, de legalább ennyire fontos, hogy maximálisan támogassuk a nálunk dolgozó munkatársakat. Tudjuk, hogy a tehetségeket nem elég magunkhoz csábítani, meg is kell tartani őket. Ennek megfelelően alakítottuk ki a tehetség- és teljesítménymenedzsment programjainkat.

NN Akadémia - Ahol a tudásvágy számít

Az NN Biztosítón belül működő NN Akadémia széles körű tréningeket kínál valamennyi munkavállalónk számára. Az Akadémia tréningkínálatát munkavállalóink igényei szerint alakítottuk ki, hogy azokat a képességeket tudjuk fejleszteni, amelyeket a leggyakrabban használnak.

Az NN Akadémia nem csupán egy oktatóközpont, mi a hosszú távú, egymásra épülő képzési programokban és nem rövid távú kezdeményezésekben hiszünk. Programjaink jellemzően hónapokon átívelően, a heti munkarendet csak minimálisan befolyásolva nyújtanak versenyképes tudást a nálunk dolgozóknak.

Néhány példa a képzéseinkre:

  • Készségfejlesztő tréningek
  • Vezetői tréningek
  • Szakmai rendezvények
  • Szakmai nyílt napok
  • Coaching

Képzési ciklusaink szeptembertől májusig, 9 hónapon keresztül segítik a hosszú távú fejlődést. Az NN Biztosítónál megbízunk munkavállalóinkban és hiszünk a tudatosságban, ezért folyamatosan figyeljük a nálunk dolgozók igényeit és visszajelzéseit és arra bíztatjuk munkatársainkat, hogy jelezzék a HR osztály számára, hogy milyen képzésekre van szükségük.

Az NN Akadémián a gyakorlati tudás megszerzésében hiszünk, ezért practify módszerrel dolgozva fejlesztjük például a vezetői képességeket, applikációk és gyakorlati feladatok segítségével.

Tehetség - content 2

Digitális vállalat - digitális képzések

Az NN-nél komoly hangsúlyt fektetünk a digitalizációra. Ezért célunk, hogy a jövőben számos képzésünk és fejlesztő tréningünk elérhető legyen online is. Hiszünk az e-learningben és abban, hogy munkavállalóink tudják, hogy mikor és hol szeretnének tanulni, mi pedig nem szeretnénk helyhez és időköz kötni az ő fejlődésüket.

A Katedra nyelviskolával közösen alakítottuk ki nyelvtanulási programjainkat, melyek segítségével munkavállalóink az irodai környezetből kilépve, az NN által támogatott formában tudnak nyelveket tanulni.

Odafigyelünk arra is, hogy kollégáink a szakterületeikhez kapcsolódó legnaprakészebb tudáshoz jussanak, ezért támogatjuk őket abban, hogy részt vehessenek konferenciákon és szakmai képzéseken. Nemzetközi hátterünknek köszönhetően kollégáink rendszeresen járnak európai workshopokra és továbbképzésekre, így a legfrissebb know-how áll rendelkezésükre munkájuk során.

Tehetségmenedzsment

Az NN Csoport egyik kiemelt értéke az odafigyelés, amely a munkavállalókkal való kapcsolatunkat is meghatározza. Odafigyelünk arra, hogy fejlesszük a nálunk dolgozó tehetségeket, hogy mire kell náluk fókuszálni és melyek azok a képességek, amelyek még fejlesztést igényelnek.

Azt gondoljuk, hogy minden nálunk dolgozó kolléga tehetség, tehetségmenedzsment programunk során pedig minden évben meghatározzuk azoknak a kollégáknak a körét, akikre adott évben fókuszálunk és akik a program keretében kiemelt fejlesztésben részesülnek. Elsősorban vezetői képességek fejlesztésére kerül sor rendhagyó és előremutató módszerekkel, pl. gamification, üzleti szimulációs fejlesztő programok segítségével. Emellett folyamatosan fejlesztjük az eszköztárunkat, mert szeretnénk feltérképezni, hogy mi az a maximum, amit adni tudunk a munkatársainknak, hogy növekedhessen  szakmai tudásuk és tovább fejlődhessen személyiségük.

Teljesítménymenedzsment

Teljesítménymenedzsment rendszerünk segítségével biztosítjuk, hogy munkavállalóink rendszeresen tudjanak egyeztetni vezetőikkel aktuális kihívásaikról, feladataikról és ügyeikről.

Árnyéknap az NN-ben

A Junior Achievement Magyarországgal együtt évek óta folytatjuk árnyéknap elnevezésű kezdeményezésünket, melynek során egyetemista diákok egy-egy kollégánkhoz csatlakozva egy napon keresztül bepillanthatnak abba, hogy milyen munkát végzünk az NN Biztosítóban. A fiatalok árnyékként követik a kollégákat, akik saját példájukon keresztül mutatják be szakmájuk szépségét és az NN működését.

az inspiráló munkahely - vissza gomb

Like - karrier


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is