it trainee program - content

Mi is az NN IT gyakornoki program?

Ha szeretnéd megismerni egy nagyvállalat informatikai rendszereit, az elméletben megszerzett tudásodat kipróbálni, továbbfejleszteni, és egy professzionális csapat tagjaként gyakorlati tapasztalatot szerezni versenyképes díjazással, akkor az NN IT gyakornoki programját neked találtuk ki. Informatikus hallgatóknak biztosítunk lehetőséget, hogy megismerhessék a munka világát, és a gyakorlatban kamatoztassák megszerzett tudásukat. Sőt, ha egy jó szakdolgozat-témára van szükséged, nálunk azt is megtalálhatod!

Miért éri meg csatlakozni?

Programunk rugalmas időbeosztású, mert kialakításánál ügyeltünk rá, hogy hallgatóként minél jobban össze tudd egyeztetni feladataidat a tanulmányaiddal, és a lehető legtöbbet hozd ki belőle. A gyakornoki program rugalmas időbeosztású azért, hogy könnyen összeegyeztethesd az órarendeddel és egyéb iskolai elfoglaltságaiddal. Nálunk hosszú távra tervezhetsz: programunk minimum hat hónapos, és ha szorgalmas és tehetséges vagy, hosszú távon munkalehetőségre is számíthatsz, akár teljes munkaidőben is.

Gyakornokainkat megbízási szerződést kötünk: ez is maximális rugalmasságot és átláthatóságot biztosít.

Milyen feladatokra számíthatsz?

Fontosnak tartjuk, hogy a nálunk dolgozók fejlődjenek, szakmai sikerekben részesüljenek, elismerjék munkájukat. Nincs ez másként gyakornokainkkal sem. Az NN-nél nem kell attól tartanod, hogy jelentéktelen feladatok hárulnának rád: megismerkedhetsz a választott IT szakterülettel, új rendszerekkel és folyamatokkal. Csapatodat támogatva saját feladatkört kapsz majd, melyben egyéni sikereket érhetsz el!

Miért az NN?

Az NN Biztosító fókuszában a digitalizáció áll: célunk, hogy a magyar biztosítási piac első számú digitális vállalata legyünk. Ez azzal is jár, hogy rengeteg új fejlesztést és innovációt tervezünk megvalósítani a közeljövőben - egy IT szakember számára ez rengeteg izgalmas feladatot és újdonságot jelent.

Ráadásul munkáddal olyan célt támogathatsz, ami más emberek életét könnyebbé teszi. Támogató, lendületes csapatunk minden nap azért dolgozik, hogy az NN biztosítási termékei igazi segítséget nyújtsanak ügyfeleinknek a bajban. Ha szeretnél csapatunkba tartozni, jelentkezz a meghirdetett pozíciók egyikére!

Aktuális gyakornoki lehetőségek

Webtartalom-megjelenítő [Webtown]