Az NN-ről

Kezdjünk el
beszélgetni!

Biztosítsa be magát velünk nyugdíjas éveire!

30-as? 40-es? 50-es? Bármely korosztályba is tartozzon, bizonyára Ön is szeretne nyugdíjas éveiben nyugodtan és lehetőleg a megszokott életszínvonalon élni.

Mindez egyre inkább rajtunk is múlik, hiszen aki időben elkezd gondoskodni a saját jövőjéről, az jóval nagyobb eséllyel számíthat kiegyensúlyozott nyugdíjas évekre.


Motiva nyugdíjbiztosítások

A nyugdíjbiztosítás nem más, mint egy megtakarítással kombinált életbiztosítás, amely az öregségi nyugdíjkorhatárig tart. Nagy előnye, hogy az állam adóvisszatérítéssel jutalmazza az öngondoskodást, ezzel is megtakarításra ösztönözve az embereket.

20% adójóváírás igényelhető

Az alapbiztosításra befizetett díj után évi 20%, de legfeljebb évi 130 000 Ft adójóváírást is igénybe vehet a SZJA-törvény alapján, mellyel tovább gyarapíthatja megtakarítását. A részleteket a Nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adózási tájékoztatóban olvashatja.

Válassza ki az Ön számára megfelelő konstrukciót!

Kíváncsi, hogy mekkora nyugdíjra számíthat?

Mindössze 3 adat megadásával megtudhatja!


Ismerje meg megoldásainkat!

Adja meg elérhetőségeit, és biztosítási tanácsadónk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, mely során kiválaszthatja, hogy online tanácsadás vagy inkább egy személyes találkozó kertében kíván tájékoztatást kérni.

Kezdjünk el beszélgetni személyesen vagy akár online!


Válaszoljon és nyerjen!

1 db 300 000 Ft értékű
MediaMarkt online ajándékkártya

3 db 100 000 Ft értékű
MediaMarkt online ajándékkártya

5 db 50 000 Ft értékű
MediaMarkt online ajándékkártya


Ön elképzelte már magát nyugdíjasként? Mivel töltené szabadidejét? Esetleg utazna vagy inkább otthona nyugalmában, családjával töltené az idejét? Már meglévő kedvtelésének hódolna vagy esetleg új hobbit keresne?

Válaszoljon kérdéseinkre, adja meg adatait, és megnyerheti a 9 db értékes MediaMarkt online ajándékkártya egyikét! A nyereményjátékra 2021. november 30-ig jelentkezhet, melyről részletesen a Nyereményjáték részvételi feltételeiben és az Adatkezelési tájékoztatónkban olvashat.

Mivel töltené szívesen nyugdíjas éveit?

Mit gondol, hogyan fog élni nyugdíjasként?

Van lehetősége félretenni a nyugdíjas éveire?Hogyan növelheti nyerési esélyeit?

Miután megválaszolta kérdéseinket és sikeresen regisztrált, mi elkészítjük egyedi ajánló linkjét, mellyel ismerőseit is meghívhatja nyereményjátékunkba.

Küldje el ezt az ajánló linket minél több ismerősének e-mailben vagy ossza meg közösségi oldalain (pl. Facebook)!

Minél többen jelentkeznek a játékra az Ön által küldött linkre kattintva, Ön annál többször szerepel majd a sorsolásban. Sőt, amennyiben az Ön ajánló linkjén regisztrált ismerősei is sikeresen tovább ajánlják játékunkat – már saját linkjükkel –, akkor azon regisztrációk is tovább növelik az Ön esélyeit!

Részvételi határidő: 2021. november 30., 10 óra
Sorsolás időpontja: 2021. december 7., 10 óra

A szerencsés nyerteseket sorsolást követő 5 munkanapon belül értesítjük a nyeremény átvételének részleteiről, a játékra történő jelentkezés során megadott telefonszámon és e-mail címen.


Felhívjuk figyelmét, hogy a nyereményjátékon történő részvételhez bankszámlaszám vagy bankkártya adatok megadását sohasem kérjük! Amennyiben mégis ilyen tartalmú levelet vagy SMS üzenetet kapna az NN Biztosító nevében, kérjük, hogy arra semmiképp ne válaszoljon, továbbá legyen kedves azt továbbítani ügyfélszolgálati e-mail címünkre, hogy mielőbb kivizsgálhassuk az esetet!