Kezdjünk el beszélgetni - főkép

Kezdjünk el beszélgetni - cim

Biztosítsa be magát velünk nyugdíjas éveire!

Kezdjünk el beszélgetni - content 1

30-as? 40-es? 50-es? Bármely korosztályba is tartozzon, bizonyára Ön is szeretne nyugdíjas éveiben nyugodtan és lehetőleg a megszokott életszínvonalon élni.

Mindez egyre inkább rajtunk is múlik, hiszen aki időben elkezd gondoskodni a saját jövőjéről, az jóval nagyobb eséllyel számíthat kiegyensúlyozott nyugdíjas évekre.

Kezdjünk el beszélgetni - kalkulator

Kíváncsi, hogy mekkora nyugdíjra számíthat?

Kíváncsi, hogy mekkora nyugdíjra számíthat?

Mindössze 3 adat megadásával megtudhatja!

Kiszámolom

Kezdjünk el beszélgetni - content 2 - v2

Nyugdíjbiztosítások az NN-től

A nyugdíjbiztosítás nem más, mint egy megtakarítással kombinált életbiztosítás, amely az öregségi nyugdíjkorhatárig tart.

Miért érdemes nyugdíjbiztosításainkat választania?

Téma megjelenítő

Akár évi 130 000 Ft adójóváírás lehetősége

Az alapbiztosításra befizetett díj 20%-ával megegyező adójóváírást, de legfeljebb évi 130 000 Ft-ot vehet igénybe - az SZJA-törvényben meghatározottak szerint.

Garantált megtakarítási vagy befektetési egységekhez kötött formában is

Motiva garantált, rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás

Kiszámítható megtakarítási lehetőséget ad, mivel Ön már a szerződéskötésekor tudja, hogy legalább mekkora összegre számíthat a szerződéskötéskor érvényes öregségi nyugdíjkorhatár betöltésekor. További információkat a letölthető tájékoztatóban és a szerződési feltételekben talál a Dokumentumtár oldalunkon a 455 Motiva Garantált nyugdíjbiztosításra keresve. 

Motiva rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás

Nyugdíjcélú befektetési lehetőség, amelynél Ön a portfólióját biztonságosabb és kiszámíthatóbb teljesítményű vagy magasabb hozampotenciállal rendelkező, de kockázatosabb eszközalapjaink széles kínálatából alakíthatja ki kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően. További információkat a letölthető tájékoztatóban és a szerződési feltételekben talál a Dokumentumtár oldalunkon a 158 Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosításra keresve. 

Beépített és választható biztosítási védelem

Legyen szó balesetről vagy akár betegségről, a megelőzés mellett fontos az anyagi felkészülés is!


Beépített biztosítási védelem

A nyugdíjbiztosítás egy olyan életbiztosítás, amelynél a biztosító akkor teljesít, ha a biztosított betölti a szerződés létrejöttekor érvényes öregségi nyugdíjkorhatárt, vagy a szerződés lejárata előtt megszerzi a nyugdíjszolgáltatásra való jogosultságot, vagy legalább 40%-os egészségkárosodást szenved a szerződés lejárata előtt, vagy elhalálozik.

A fentieken túl a Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás 1 000 000 Ft, a Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás pedig 100 000 Ft baleseti halálra szóló biztosítási szolgáltatást is tartalmaz. További információkat a Dokumentumtár oldalunkon talál az előző pontban megjelölt letölthető tájékoztatókban és a szerződési feltételekben.

Választható kiegészítő biztosítások

Kizárólag rendszeres díjas Motiva nyugdíjbiztosításokhoz köthető kiegészítők

Ezen kiegészítő biztosítások befolyásolják a nyugdíjbiztosításának egyes szolgáltatásait akként, hogy az alapbiztosítás szolgáltatása helyett a kiegészítő biztosítás szolgáltatását teljesíti a Biztosító annak érdekében, hogy a biztosított legalább 40%-ot elérő egészségkárosodása esetén a nyugdíjbiztosítás ne szűnjön meg, azaz a nyugdíj-előtakarékossági cél változatlanul érvényesüljön. További információkat a letölthető tájékoztatóban és az abból elérhető szerződési feltételekben talál.

További kiegészítő biztosítások

Változatos védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasson össze, és azt akár élethelyzetének változásával módosíthassa is. További információkat a letölthető tájékoztatóban és az abból elérhető szerződési feltételekben talál. Az adójóváírás a kiegészítő biztosítások díjára nem vehető igénybe.

Már akár havi 7 592 Ft-tól - a választott terméktől és időtartamtól függően

Már kisebb összeggel is elkezdhet felkészülni nyugdíjas éveire! A 455 jelű Motiva garantált rendszeres díjas nyugdíjbiztosítási szerződést már 7 592 Ft-os kezdeti havi díjjal megkötheti, amennyiben a biztosítási tartam legalább 20 év, és legalább az alapbiztosítási díj 5%-ának megfelelő díjú kiegészítő biztosítási védelmet is választ. Az adójóváírás a kiegészítő biztosítások díjára nem vehető igénybe.

Kezdjünk el beszélgetni - content 3 - egészség asszisztencia


Mindez most ajándék Egészség asszisztenciával!

Orvosi tanácsra van szüksége? Nem tudja, hogy panaszai alapján milyen orvoshoz forduljon, illetve hol foglalhatna időpontot? Van megoldás! Most valamennyi szerződő ügyfelünk számára térítésmentesen biztosítunk segítséget! További részleteket az Egészség asszisztencia szabályzatban olvashat.

Kezdjünk el beszélgetni - content 2

Szeretne felkészülni nyugdíjas éveire? 

Adja meg elérhetőségeit, és biztosítási tanácsadónk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, mely során kiválaszthatja, hogy online tanácsadás vagy inkább egy személyes találkozó kertében kíván tájékoztatást kérni. 

NN Űrlap megjelenítő

Kapcsolatfelvétel

Kérem, hogy vegyék fel velem a kapcsolatot!

Mobiltelefonszám*
+36

Kezdjünk el beszélgetni - content 6

Ez is érdekelni fogja!

Tartalom megjelenítő

Mikor kezdjek el foglalkozni a nyugdíjammal?

Mikor a legjobb elkezdeni foglalkozni a nyugdíjjal? Mikor van már túl késő hozzá? Lássuk, melyik életkorban milyen lehetőségeink vannak időskori anyagi biztonságunk megteremtésére!

Részletek

Így gondoskodhat saját nyugdíjáról

Aki gondoskodni akar a nyugodt időskorról, annak célszerű megoldás a nyugdíjbiztosítás. De hogyan válasszon? Tudja miben különbözik a hagyományos és a unit linked biztosítás? Segítünk az eligazodásban és a döntésben.

Részletek

Négy tévhit a nyugdíjas évekkel kapcsolatban

Ha azt mondják, itt az ideje nyugdíj-megtakarításba kezdeni, szinte biztosra vehető, hogy sokakban felmerülnek olyan ellenérvek, amelyek arról győzködnek: ezzel még nem kell foglalkozni.

Részletek

Kezdjünk el beszélgetni - content 7

Számíthat ránk

A több mint 150 éves múlttal rendelkező, stabil alapokon nyugvó, holland székhelyű NN Csoport tagjaként szakértői segítséget nyújtunk ügyfeleinknek, valamint segítünk felkészülni a jövőre akár rendkívüli körülmények között is.