Az NN-ről

Kezdjünk el
beszélgetni!

Készüljön fel velünk a váratlan helyzetekre!

Az élet kiszámíthatatlan – tartja a mondás –, és ez nap mint nap be is igazolódik. Ezért is érthető, hogy a saját magunk és szeretteink egészsége, valamint anyagi biztonsága kapcsán is rengeteg kérdés merül fel bennünk.

Kezdjünk el beszélgetni akár online is, kötelezettségektől mentesen!

Időpontot egyeztetek

Gondoskodjon önmagáról és szeretteiről!

Bár a váratlan helyzeteket elkerülni nem tudjuk, mégis érdemes a lehetőségekhez mérten a legalacsonyabbra szorítani azok kockázatát, és anyagilag is felkészülni minden eshetőségre.

Legyen szó egy váratlan balesetből történő felépülésről, hosszú távú tervek megvalósításáról, vagy a nyugodt nyugdíjas évek tervezéséről, az NN Biztosító életbiztosítási termékei és megoldásai segítséget nyújtanak Önnek és családjának.

Sőt, változatos biztosítási védelmi palettánknak köszönhetően Ön az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthatja össze.

Nyugdíjbiztosítás

A nyugdíjas évek minősége a pénzügyi tervezésen is múlik. A nyugdíjbiztosítás nem más, mint a megtakarítással kombinált életbiztosítás öregségi nyugdíjkorhatárig tartó formája.

Számos előnye közül az egyik, hogy az alapbiztosításra befizetett díj után 20%-os adójóváírást – legfeljebb évi 130 000 Ft – is igénybe vehet a SZJA törvény alapján, mellyel tovább gyarapíthatja megtakarítását. A részleteket a Nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adózási tájékoztatóban olvashatja.

Részletek
Számolja ki várható nyugdíját!

Élet-, baleset- és egészségbiztosítási védelem

Lehet az egy váratlan baleset vagy betegség, termékpalettánk segíthet az emiatt felmerülő anyagi gondok enyhítésében, valamint orvosi és baleseti asszisztencia-szolgáltatásainknak köszönhetően akár kézzelfogható segítséget is nyújthat, ezzel is szolgálva a mielőbbi felépülést.

Részletek

Megtakarítási célú életbiztosítás

Hosszú távú céljaihoz vagy akár gyermeke jövőjének megalapozásához keres kedvező megtakarítási formát? Egyszeri- és rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött életbiztosításaink, valamint rendszeres díjas megtakarítási biztosításaink közül választva, lehetőségeihez mérten rendszeresen kisebb vagy akár egyszeri nagyobb összeget is befektethet, félretehet tetszőleges célokra.

Részletek

Ismerje meg megoldásainkat személyesen vagy akár online is!

Adja meg elérhetőségeit, és biztosítási tanácsadónk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, mely során kiválaszthatja, hogy egy személyes találkozó vagy inkább online tanácsadás keretében kíván tájékoztatást kérni.

Időpontot egyeztetek

Játsszon és nyerjen!

Apple MacBook Air


8GB RAM, 256 GB

Apple iPad 7 10,2"


32 GB, Wi-Fi

Apple iPhone 11 PRO


64 GB

Ha szeretné megnyerni értékes Apple nyereményeink egyikét, kérjük ossza meg velünk, hogy Ön hogyan készül a jövőre! Ehhez mindössze annyit kell tennie, hogy megválaszolja az alábbi 3 kérdést, és megadja adatait.
A nyereményjátékra 2020. november 30-áig jelentkezhet, melyről részletesen a nyereményjáték részvételi feltételeiben, valamint az Adatvédelmi tájékoztatónkban olvashat.

Mi az, ami jelenleg a leginkább foglalkoztatja?

Rendelkezik vésztartalékkal? Szokott erre félretenni?

Kérjük, jelöljön meg egy-egy választ!

Hogyan növelheti nyerési esélyeit?

Miután megválaszolta kérdéseinket és sikeresen regisztrált, mi elkészítjük egyedi ajánló linkjét, mellyel ismerőseit is meghívhatja nyereményjátékunkba. Küldje el ezt az ajánló linket minél több ismerősének e-mailben vagy ossza meg közösségi oldalain (pl. Facebook)!

Minél többen jelentkeznek a játékra az Ön által küldött linkre kattintva, Ön annál többször szerepel majd a sorsolásban. Sőt, amennyiben az Ön ajánló linkjén regisztrált ismerősei is sikeresen tovább ajánlják játékunkat – már saját linkjükkel –, akkor azon regisztrációk is tovább növelik az Ön esélyeit!

Részvételi határidő: 2020. november 30.
Sorsolás: 2020. december 4., 10 óra

A szerencsés nyerteseket sorsolást követő 5 munkanapon belül értesítjük a nyeremény átvételének részleteiről, a játékra történő jelentkezés során megadott telefonszámon és e-mail címen.


Felhívjuk figyelmét, hogy a nyereményjátékon történő részvételhez bankszámlaszám vagy bankkártya adatok megadását sohasem kérjük! Amennyiben mégis ilyen tartalmú levelet vagy SMS üzenetet kapna az NN Biztosító nevében, kérjük, hogy arra semmiképp ne válaszoljon, továbbá legyen kedves azt továbbítani az ügyfélszolgálati e-mail címünkre, hogy mielőbb kivizsgálhassuk az esetet!