Motiva kiegészítőkkel a nyugdíjmegtakarítási célért

Biztosak vagyunk abban, hogy tudatos emberként időben felismeri a pénzügyileg fontos pillanatokat és meghozza azokat a döntéseket, melyek garantálják Ön számára a biztonságos jövőt. Hiszen Motiva nyugdíjmegtakarításával már most is azt építi.ti.

Az NN Biztosító pénzügyi megoldásaival pedig Ön mellett áll, és akkor kíván segítséget nyújtani, amikor arra Önnek igazán szüksége van.

Magyarországon jelenleg közel 400 ezren élnek minimum 40 százalékos egészségkárosodással. A rokkantsági vagy rehabilitációs ellátásban részesülők átlagosan havi 68 ezer forint ellátásban részesülnek.

A kizárólag rendszeres díjas nyugdíjbiztosításokhoz köthető három új kiegészítő biztosítás célja, hogy a biztosított legalább 40 százalékos egészségkárosodása esetén a nyugdíjbiztosítás ne szűnjön meg, azaz a nyugdíj előtakarékossági cél változatlanul megvalósuljon. Így szeretnénk gondoskodni Önről és ezzel együtt arról, hogy nyugdíjas korára se kelljen lemondania az Ön számára fontos dolgokról.

Díjátvállalás

Miben nyújt segítséget?
Jelen megoldással legalább 40 százalékos egészségkárosodás esetén is megvalósíthatja eredetileg eltervezett nyugdíjcéljait, és nyugdíjcélú megtakarítása gyarapodhat, hiszen a nyugdíjbiztosítási szerződés díját, a kiegészítő biztosításokkal együtt minimum 40 százalékos egészségkárosodás esetén Ön helyett az NN Biztosító fizeti (i) rokkantsági ellátásra való jogosultság esetén a nyugdíjbiztosítás díjfizetési tartamának végéig, vagy a nyugdíjbiztosítás megszűnéséig, (ii) rehabilitációs ellátás esetén legalább 36. hónapig.

Egyösszegű szolgáltatás

Miben nyújt segítséget?
Amennyiben Ön az egyszeri, egyösszegű milliós nagyságrendű segítségre is igényt tart, például gyógyászati segédeszközök megvásárlása, esetleg lakás akadálymentesítése céljából, úgy 40-50% közötti egészségromlás esetén a biztosítási összeg 20%-át, 51-100% közötti egészségromlás esetén pedig a teljes biztosítási összeget kifizetjük.

Egészségkárosodási járadék

Miben nyújt segítséget?
A rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás összege jelenleg átlagosan havi 68 ezer forint, vagyis igen alacsony. Ezen kiegészítő biztosításunk igénybevételével ezt az összeget tudja növelni. A járadék összege a nyugdíjbiztosításának éves díja alapján határozható meg, maximálisan az éves díj ötszöröse lehet. Ez azt jelenti, hogy évi 650 ezer Ft befizetése esetén Ön akár évente több mint 3 millió forint járadékot is kaphat havonta.