Motiva kiegészítőkkel a nyugdíjmegtakarítási célért

Biztosak vagyunk abban, hogy tudatos emberként időben felismered a pénzügyileg fontos pillanatokat és meghozod azokat a döntéseket, melyek garantálják számodra a biztonságos jövőt. Hiszen Motiva nyugdíjmegtakarításoddal már most is azt építed.

Az NN Biztosító pénzügyi megoldásaival pedig melletted áll, és akkor kíván segítséget nyújtani, amikor arra igazán szükséged van. 

Magyarországon jelenleg közel 400 ezren élnek minimum 40 százalékos egészségkárosodással.  A rokkantsági vagy rehabilitációs ellátásban részesülők átlagosan havi 68 ezer forint ellátásban részesülnek. 

A kizárólag rendszeres díjas nyugdíjbiztosításainkhoz köthető három új kiegészítő biztosítások célja, hogy a biztosított legalább 40 százalékos egészségkárosodása esetén a nyugdíjbiztosítás ne szűnjön meg, azaz a nyugdíj előtakarékossági cél változatlanul megvalósuljon. Így szeretnénk gondoskodni rólad és ezzel együtt arról, hogy nyugdíjas korodra se kelljen lemondanod a számodra fontos dolgokról.

Díjátvállalás

Miben nyújt segítséget?
Jelen megoldással legalább 40 százalékos egészségkárosodás esetén is megvalósíthatod eredetileg eltervezett nyugdíjcéljaidat, és nyugdíjcélú megtakarításod gyarapodhat, hiszen a nyugdíjbiztosítási szerződés díját, a kiegészítő biztosításokkal együtt minimum 40 százalékos egészségkárosodás esetén helyetted az NN Biztosító fizeti (i) rokkantsági ellátásra való jogosultság esetén a nyugdíjbiztosítás díjfizetési tartamának végéig, vagy a nyugdíjbiztosítás megszűnéséig, (ii) rehabilitációs ellátás esetén legalább 36. hónapig.

Egyösszegű szolgáltatás

Miben nyújt segítséget?
Amennyiben az egyszeri, egyösszegű milliós nagyságrendű segítségre is igényt tartasz, például gyógyászati segédeszközök megvásárlása, esetleg lakás akadálymentesítése céljából, úgy 40-50% közötti egészségromlás esetén a biztosítási összeg 20%-át, 51-100% közötti egészségromlás esetén pedig a teljes biztosítási összeget kifizetjük.

Egészségkárosodási járadék

Miben nyújt segítséget?
A rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás összege jelenleg átlagosan havi 68 ezer forint, vagyis igen alacsony. Ezen kiegészítő biztosításunk igénybevételével ezt az összeget tudod növelni. A járadék összege a nyugdíjbiztosításod éves díja alapján határozható meg, maximálisan az éves díj ötszöröse lehet. Ez azt jelenti, hogy évi 650 ezer Ft befizetése esetén Ön akár évente több mint 3 millió forint járadékot is kaphatsz havonta.