52 - Bemutatkozik az NN Running Team

Bemutatkozik az NN Running Team

Az NN Csoport és a Global Sports Communication a tavaszi futószezon kezdetén jelentette be egyedülálló együttműködését, az NN Running Team létrehozását. Ez az első profi futócsapat a világon, így új dimenziókat nyithat meg a futósportban.

A csapatról

Az NN Running Team a világ legjobb hosszútáv futóit és a világ legjobb atlétáit fogja össze. A csapat vezetője az Olimpiai bajnok Eliud Kipchoge, aki világcsúcs tartó és világbajnok is, de a további 60 kiváló sportolóból álló csapat tagja még a szintén Olimpiai bajnok Kenenisa Bekele, a 2016-os Chicago Marathon győztes Florence Kiplagat és a holland atléta, Abdi Nageeye is. A sportolókat az NN Csoport és a Nike támogatja. A csapat a 2017. április 9-én rendezett Rotterdam Marathonon mutatkozott be.

Profi lábakra helyezzük a futást

Az NN Running Team 150 versenyen vesz majd részt világszerte azzal a céllal, hogy a futósportot professzionális és innovatív alapokra helyezze. "Azzal, hogy olyan vállalatokkal dolgozunk együtt, mint az NN Csoport és a Nike, a lehető legjobb támogatást biztosíthatjuk a sportolóinknak. A fiatal afrikai és európai tehetségek egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot szerezhetnek többek között arról, hogyan jutottak saját sportágukban a csúcsra" - mondta el Jos Hermens, korábbi atléta, aki a Global Sports Communication vezetőjeként több mint 30 évig foglalkozott számos nemzetközi élsportoló támogatásával.

Az NN és a futás

2015 óta az NN Csoport több olyan futóeseményhez csatlakozott, amelyeket azért szerveztek, hogy az emberek elérhessék kitűzött sport céljaikat. Mára az NN számos esemény támogatója Európában és Japánban, így az NN Marathon Rotterdam és a japán Naha Marathon mellett Magyarországon az NN Ultrabalaton és az NN Night Run Budapest futóversenyek is az NN támogatásával valósulnak meg.

Az NN Running Team támogatásával az NN Csoport hozzájárul a futósport további fejlesztéséhez. "Hiszünk abban, hogy az NN Running Team sportolóinak teljesítménye másokat is motivál" - mondta el Remco Barbier, az NN Csoport márkaigazgatója. "Bízunk abban is, hogy a csapat edzéstervei, étkezési tanácsai és sportfelszerelés választáshoz adott tippjei a szabadidős futókat is inspirálják majd és ezeknek a segítségével javíthatják saját teljesítményüket" -  tette hozzá.

Az NN Running Team-ről további információ található a www.nnrunningteam.com oldalon.

Futás magazin - lead

Légy felkészült!

Légy felkészült!

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Cikkek futás témában

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Tartalom megjelenítő

Infografikán futási szokásaink

A futók 62 százaléka visz magával valamilyen technikai eszközt sportoláshoz, legtöbbször mobiltelefont, 38 százalékuk pedig valamilyen futáshoz kapcsolódó applikációt is használ.

Részletek

A hobbifutók 10+1 dilemmája

Kezdő futóknak minden jó tanács aranyat érhet, de a tapasztalt hobbifutókban is gyakran felmerülnek komoly kérdések, ezért jól jöhet a tapasztalatcsere.

Részletek

5 ok, amiért jó együtt edzeni a kollégákkal

A futás csapattal együtt valódi élménnyé válhat: közelebb hoz a munkatársaidhoz, motiválhatjátok egymást és biztosan elmentek edzeni!

Részletek