55 - Egy kör, de milyen kör!

Egy kör, de milyen kör!

Az NN Ultrabalaton Magyarország legnépszerűbb tókerülő futóversenye. A hangulat mellett azonban még jó néhány dolog miatt legendás. Hogy melyek ezek? Mutatjuk!

Az Ultrabalaton ultrái

A legmelegebb verseny 2012-ben volt, 40 fokot mértünk

Legendás befutó szalagok
A befutó szalagok legendája szerint, aki a célterületen egyéni szalagot érint (és nem a szervezői csapat tagja), az a következő évben egyéni futó lesz. 2015-ben a befutóban kirakott egyéni szalagokat egy hölgy mégis megérintette, és a legenda igazolásra lelt: a következő évben egyéni futó lett és körbe is ért.

A szervezők titkai
Az idei éve legnagyobb titkai a 2018-as versenyt illeti. A verseny dátuma, a nevezés dátuma és a csapatok száma sem nyilvános még?

Szűk kör
A verseny 11 éve alatt 170 olyan futó van a világot, aki egyéniben, szintidőn belül teljesítette a távot.

Futás magazin - lead

Légy felkészült!

Légy felkészült!

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Cikkek futás témában

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Tartalom megjelenítő

7 tipp az egészséges életmódhoz

Az egészséges életmód betartása nem olyan nehéz, mint gondoljuk. Bár nem kis kihívás, néhány egyszerű, új szokással elindulhatunk az útján.

Részletek

Fussunk neki!

A futás olyan sport, amibe bárki belevághat saját életkorának, edzettségi szintjének és céljainak megfelelően.

Részletek

Így készüljünk a maratonra

A futóversenyek reneszánszukat élik és a hosszú táv kedvelőinek az év során számos alkalommal nyílik lehetősége arra, hogy lefussák azt a bizonyos 42 kilométert. Összegyűjtöttünk néhány tippet, ami segíthet, ha maratonra vagy hosszabb futóversenyre nevezünk!

Részletek