63 - Miénk volt a rakpart az NN Night Run Budapesten - content

Miénk volt a rakpart az NN Night Run Budapesten

2017 augusztus 5-én a kánikula ellenére több mint négyezer ötszázan teljesítették az NN Night Run Budapest valamelyik távját. A helyszínen videót készítettünk, ebből kiderül, hogyan készültek a futók az esti futamra és mi volt az, ami behúzta őket a célba.

Az NN Biztosító idén először állt névadóként az éjszakai futás mellé. "Azért kapcsolódtunk be, mert úgy láttuk, rengeteg futót vonzanak azok a rendezvények, ahol különleges környezetben, nem mindennapi helyszíneken lehet futni. Sokan azt gondolják, hogy ezek a versenyek inkább a hobbifutókat várják, pedig közel sem, hiszen a nyári hőségben éjszaka egy félmaratont vagy egy maratont akár dobogós idővel lefutni óriási teljesítmény, ami kitartó felkészülést igényel. A rajtzónában hatalmas tömeg volt, ami továbbra is megerősíti, hogy a futás olyan sport, amelyet érdemes támogatni. Örömmel láttuk, hogy a hétvége alatt sokan töltötték le a runaddict applikációt is, és abban is bízunk, hogy sokakat inspiráltak azok a különleges kihívások, amelyeket a szombati versenyen lehetett teljesíteni" - mondta el Csanda Gergely, az NN Biztosító kommunikációs vezetője.

Az NN-es csapatból többen is részt vettek az NN Night Run-on, volt, akinek ez volt élete első futóversenye, így mindenképpen emlékezetes marad számára az egyébként sem mindennapi program. Az NN Biztosítón belül számos kolléga rajong a futásért, többen rendszeresen vesznek részt versenyeken, sőt a futás mellett a triatlon és az IronMan kihívások sem ritkák.

A rendezvényen népszerű volt az NN-es pihenő zóna és runaddict applikációnkat is sok új felhasználó töltötte le. A verseny hétvégéjén lépte át a letöltők száma a tízezres határt. A rakparton és a versenyközpontban fényshow-val bíztattuk a futókat, hogy még hangulatosabbá tegyük a nyár legforróbb éjszakai futóversenyét. E mellett ezen a versenyen először NN-es színekbe öltözött iramfutók segítettek tartani a tempót a 12 és 21 kilométeres távok résztvevőinek. 

63 - Miénk volt a rakpart - videó

Futás - vissza a magazin oldalra

Futás magazin - lead

Légy felkészült!

Légy felkészült!

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Cikkek futás témában

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Tartalom megjelenítő

Egy kör, de milyen kör!

Az NN Ultrabalaton Magyarország legnépszerűbb tókerülő futóversenye. A hangulat mellett azonban még jó néhány dolog miatt legendás. Hogy melyek ezek? Mutatjuk!

Részletek

Bemutatkozik az NN Running Team

Az NN Csoport és a Global Sports Communication a tavaszi futószezon kezdetén jelentette be egyedülálló együttműködését, az NN Running Team létrehozását.

Részletek

Ezektől az appoktól több kedve lesz futni

Ezrek futnak azért, hogy fittek legyenek, kikapcsolódjanak, fogyjanak vagy versenyre készüljenek. Aki ezt tudatosan végzi, már nem elégszik meg a stopperórával, helyette alkalmazást vagy sportórát használ.

Részletek