62 - Mit jelent az egészség? - content

Mit jelent az egészség?

Miért fontos a testi erőnlét mellett a szellemet is karban tartani? És egyáltalán mikor mondhatjuk, hogy biztonságos, teljes életet élünk? Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ ebben a videóban. Márky Ádám Mindfulness coach tippjei segítenek a szellemi frissesség megőrzésében, Lőrincz Olivér profi futóedző pedig elmondta, a rendszeres futás milyen jótékony változásokat indít el az emberi testben. A biztonságos, teljes élet megteremtéséhez pedig az NN Biztosító Életút megoldása járulhat hozzá a fentieken kívül. 

62 - Mit jelent az egészség? - videó

Futás - vissza a magazin oldalra

Futás magazin - lead

Légy felkészült!

Légy felkészült!

Ne hagyd, hogy egy váratlan sérülés hosszú időre kizökkentsen a megszokott életből! Személyre szabott megoldásaink nemcsak pénzügyi, de orvosi asszisztencia szolgáltatást is nyújtanak.

Érdekel

Like doboz


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Cikkek futás témában

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

Tartalom megjelenítő

Minden megtett kilométer számít

Tizenegy órakor indulunk. Középmezőnyben vagyunk a rajtnál. Be kellene hoznunk a csapatot 20 óra alatt. Ez a lélektani határ, idén sikerülnie kell.

Részletek

Fussunk neki!

A futás olyan sport, amibe bárki belevághat saját életkorának, edzettségi szintjének és céljainak megfelelően.

Részletek

Ezektől az appoktól több kedve lesz futni

Ezrek futnak azért, hogy fittek legyenek, kikapcsolódjanak, fogyjanak vagy versenyre készüljenek. Aki ezt tudatosan végzi, már nem elégszik meg a stopperórával, helyette alkalmazást vagy sportórát használ.

Részletek