Garantált megtakarítás gyermekei jövőjére

 • Szeretné támogatni gyermeke önálló életkezdését?
 • Egy biztos megtakarítást keres a tanulmányi költségekre?
 • Szeretné akkor is támogatni őket, ha Önnel történne valami?
 • Kezdjünk el beszélgetni: online vagy személyesen!
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék
Érdekli a Patrónus megtakarítási lehetősége?
Online beszélgetnék Személyesen beszélgetnék

Patrónus

Biztosítási védelemmel kombinált, garantált összegű kifizetést nyújtó megtakarítási lehetőség. A beépített biztosítási védelemnek köszönhetően ideális megoldás a gyermekek, unokák jövőjének anyagi megalapozásához.

Biztosítási védelem

Az élet kiszámíthatatlan, bármikor tud meglepetést okozni – sajnos kellemetlent is. Akár balesetről, akár betegségről van szó, a megelőzés mellett fontos az anyagi felkészülés is. Azon túl, hogy életünkben a legalacsonyabbra szorítjuk a kockázatokat, lényeges a váratlan helyzetekre való anyagi felkészülés is. Fontos, hogy olyan partnert válasszon egészsége és élete biztosításához, amely betartja ígéreteit és kézzelfogható támogatást nyújt, amikor arra a leginkább szükség van.

Az NN valóban ügyfelei mellett áll a nehéz helyzetekben, így 2010 óta közel 53 milliárd forintot fizetettünk ki számukra baleset, betegség vagy súlyos tragédia bekövetkezését követően.

Változatos védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasson össze, és azt akár élethelyzetének változásával módosíthassa is.

Számunkra fontos, hogy ügyfeleinket a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk, ezért minél sokrétűbb biztosítási csomagot állít össze, annál nagyobb díjkedvezményt nyújtunk.

Választható kockázati védelmek

Mellrák elleni védelem

Miben nyújt segítséget?

Mellrák gyanúja esetén maximum 10 munkanapon belül diagnosztikai vizsgálatot szervezünk Önnek. Mellrákdiagnózis megállapításakor egyösszegű kifizetéshez juthat, hogy a gyógyulásnak ne legyen anyagi gátja.

> További információkat a Dokumentumtárban  olvashat, a Terméknév mezőben a 937 Mellrák kiegészítő biztosításra keresve.

Rák elleni védelem

Miben nyújt segítséget?

Fedezetet nyújt valamennyi rákos megbetegedésre, így a nőknél gyakori méhnyakrákra és a férfiaknál kritikus prosztatarákra is. Lehetővé teszi a diagnózis mihamarabbi felállítását és fedezi a vizsgálat költségét. Gyanú beigazolódása esetén készpénzkifizetéssel támogatjuk felépülését, hogy a nehéz időszakban arra tudjon figyelni, ami igazán fontos Önnek.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 936 Rosszindulatú daganatos betegségek kiegészítő biztosításra keresve.

32 súlyos betegség elleni védelem

Miben nyújt segítséget?

Biztosítás, amely 32 meghatározott betegség, műtét és egészségügyi állapot (pl. rák, szívinfarktus, agyvérzés) bekövetkezése esetén akár többszöri egyösszegű kifizetést nyújthat, hogy segítsen Önnek orvosi költségei fedezésében, ezen felül támogatja Önt a felépüléshez vezető úton.

> További információkat a Dokumentumtárban  olvashat, a Terméknév mezőben a 935 32 súlyos betegség kiegészítő biztosításra keresve. 

Műtétek és kisebb sebészeti beavatkozások térítése

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri egyösszegű kifizetés a biztosított műtétje vagy őt érintő kisebb sebészeti beavatkozás esetén. A szolgáltatás egymást követően többször is elérhető az "A" jelű Műtéti és kisebb sebészeti beavatkozások listában szereplő térített beavatkozások esetében, mely egy éven belül maximum a biztosítási összeg ötszöröséig terjedhet.

Amennyiben a műtétre balesetből fakadóan kerül sor, akkor a szolgáltatás a biztosítás megkötését követő naptól elérhető, míg betegségből eredő műtét esetén abban az esetben, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 927 Műtétek és sebészeti beavatkozások kiegészítő biztosításra keresve. 

Kórházi ápolás

Milyen segítséget nyújt?

Napi pénzbeli térítést fizet 24 órát meghaladó kórházi ellátás esetén, maximum 180 napig. Amennyiben betegség miatt van szükség kórházi ápolásra, abban az esetben térítünk, ha a betegség legalább 180 nappal a biztosítás kezdete után alakul ki. A szolgáltatás gyermek születése esetén is igénybe vehető, de csak abban az esetben, ha a biztosítás megkötése legalább 360 nappal a szülés előtt történik.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 918 Kórházi napi térítés kiegészítő biztosításra keresve. 

Rokkantság

Milyen segítséget nyújt?

Három kiegészítő biztosítás választható arra az esetre, ha a kockázatviselés tartama alatt a Biztosított össz-szervezeti egészségkárosodásának mértéke meghaladja a 40%-ot.

A Díjátvállalás egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítással a Biztosított 40%-ot elérő egészségkárosodása esetén a Biztosító átvállalja az alapbiztosítás és a kiegészítő biztosítások díjait, így a biztosítási védelem továbbra is megmarad.

> További információkat a Dokumentumtában olvashat, a Terméknév mezőben a ’963 Díjátvállalás egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás’ szavakra keresve.

A Járadék egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás választása esetén a Biztosító havi járadékot is fizethet, ami hosszabb távon nyújt rendszeres anyagi segítséget.

> További információkat a Dokumentumtában olvashat, a Terméknév mezőben a ’964 Járadék egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás’ szavakra keresve.

Amennyiben Ön egyszeri, egyösszegű, akár milliós nagyságrendű segítségre is igényt tart, úgy az Egyösszegű szolgáltatás egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás választásával 40-50% közötti egészségkárosodás esetén a biztosítási összeg 20%-át, 51-100% közötti egészségkárosodás esetén pedig a teljes biztosítási összeget fizetheti ki a Biztosító.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a ’966 jelű Egyösszegű szolgáltatás egészségkárosodás esetén kiegészítő biztosítás’ szavakra keresve.

Baleseti eredetű maradandó egészségkárosodás

Milyen segítséget nyújt?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt, a biztosított balesetből eredő maradandó egészségkárosodása esetén.
Hozzájárul a gyógykezelés, felépülés költségeihez.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 946 Baleseti egészségkárosodás kiegészítő biztosításra keresve. 

Baleseti halál

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított balesetből eredő halála esetén. Közlekedési baleset esetén 25%-kal magasabb összegű szolgáltatást nyújt. Célszerű olyan összegre kötni, ami legalább a biztosított három-ötévi jövedelmének felel meg. Az életbiztosítás számos előnnyel rendelkezik a bankszámlán tartott pénzhez vagy értékpapírban tartott befektetéshez képest haláleset bekövetkezésekor:

 • A kifizetés nem képezi a hagyaték részét.
 • A megjelölt kedvezményezett gyorsan hozzájut a pénzhez.
 • Nem kell hónapokig várni a kifizetésre, a halotti bizonyítvány benyújtását követően akár két héten belül kifizetésre kerül a biztosítási összeg.
 • A biztosító által kifizetett összeg illeték- és adómentes.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 945 Baleseti halál kiegészítő biztosításra keresve. 

Haláleset

Miben nyújt segítséget?

Egyszeri, egyösszegű kifizetést nyújt a biztosított halála esetén, ami pénzügyi segítséget biztosít a hátramaradottaknak. Célszerű olyan összegre kötni, ami legalább a biztosított három-ötévi jövedelmének felel meg. Az életbiztosítás a megjelölt kedvezményezett részére számos előnnyel rendelkezik a bankszámlán tartott pénzhez vagy értékpapírban tartott befektetéshez képest haláleset bekövetkezésekor:

 • A kifizetés nem képezi a hagyaték részét.
 • A megjelölt kedvezményezett gyorsan hozzájut a pénzhez.
 • Nem kell hónapokig várni a kifizetésre, a halotti bizonyítvány benyújtását követően akár két héten belül kifizetésre kerül a biztosítási összeg.
 • A biztosító által kifizetett összeg illeték- és adómentes.

> További információkat a Dokumentumtárban olvashat, a Terméknév mezőben a 951 Halálesetre szóló kiegészítő biztosításra keresve