Ajándék NN Move biztosítás futóknak szóló extra szolgáltatásokkal

Köszönjük, hogy a runaddict alkalmazást és az NN Move csoportos élet- és balesetbiztosítást választottad sportolásodhoz!

Szeretnénk, ha gondtalan lenne a mindennapi edzésed és felkészülésed. Ezért futóknak szóló extra asszisztencia-szolgáltatások, az edzői telefonos konzultáció, az ortopédiai vizsgálat megszervezése és a 7/24 elérhető orvosi call center segítenek abban, hogy arra tudj koncentrálni, ami igazán számít: a futásra.

A biztosítás időtartama

A biztosítás a csatlakozást követő naptól 2020. szeptember 19-ig érvényes, és ezen a napon automatikusan megszűnik.

Mit tartalmaz?

Az ajándék biztosításunk a lent bemutatott biztosítási és asszisztencia szolgáltatásokból áll.

biztositasi_vedelem.png

Biztosítási szolgáltatások

  • 50 000 forintos haláleseti kockázati védelem
  • 150 000 forintos baleseti halál védelem
  • 175 000 forintos közlekedési baleseti halál védelem

edzoi_konzultacio.png

Edzői telefonos konzultáció

Milyen a hozzám illő edzésprogram? Melyek a helyes bemelegítési feladatok? Milyen edzési célokat tűzzek ki magamnak? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adhat választ az edzői telefonos konzultáció.

ortopediai_vizsgalat.png

Ortopédiai vizsgálat megszervezése

Ha a biztosított ortopédiai szakvizsgálat keretében mozgásszervi állapotfelmérésen szeretne részt venni, valamint ortopédiai panasz esetén szeretne szakorvoshoz fordulni, akkor az Teladoc Hungary Tanácsadó és Szolgáltató Kft. megszervezi ortopédiai szakorvosi vizsgálatot.

7_24.png

7/24 orvosi call center

Éjjel-nappal elérhető telefonos orvosi tanácsadás. Az év minden napján, a nap bármely órájában gyakorló orvos válaszol betegségekkel, sérülésekkel, egészségmegőrzésekkel kapcsolatos kérdésekre.

Az asszisztencia szolgáltatásokat a Teladoc Hungary Tanácsadó és Szolgáltató Kft. nyújtja.

Hogyan veheted igénybe a szolgáltatásokat?

Assisztencia szolgáltatások

A runaddict alkalmazás NN Move biztosítás menüpontjában megtalálod a telefonszámot és az adott napon érvényes jogosultsági kódot, melynek segítségével igénybe veheted az asszisztencia-szolgáltatásokat, melyeket a Teladoc Hungary Tanácsadó és Szolgáltató Kft. nyújt.

Biztosítási szolgáltatások

  • Igénybejelentés halál, baleseti halál, vagy közlekedési baleseti halál esetén: A kedvezményezett, azaz a törvényes örökösöd ezzel a dokumentummal jelentheti be kifizetési igényét halál vagy baleseti halál esetén. A szerződő adatai az alábbi linken elérhető biztosítási feltételekben megismerhetőek, a Szerződő nyilatkozata bekezdést nem szükséges kitölteni.
  • Az igénybejelentéssel egyidejűleg benyújtandó dokumentumokat az NN Move baleseti kiegészítő biztosítással rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Biztosítási Feltételei 9.4. pontja tartalmazza.

Biztosításhoz kapcsolódó dokumentumok

Ha még nem töltötted le az alkalmazást, akkor az alábbi linkek segítségével megteheted: