nn move content

NN Move biztosítás futóknak szóló extra szolgáltatásokkal

A runaddict alkalmazás 2017-es indulása óta felhasználóinknak minden évben lehetőségük volt csatlakozni (a kihívásokkal szerzett pontjaik beváltásának, vagy az appon keresztüli futóversenyekre való nevezésnek köszönhetően) az NN Move csoportos élet- és balesetbiztosításhoz. Ezúton is köszönjük, hogy a runaddict alkalmazást és az NN Move csoportos élet- és balesetbiztosítást választottad sportolásodhoz!

Az NN Move célja az volt, ha felhasználóink gondtalanul élvezhessék a mindennapi edzést és felkészülést. Ezért futóknak szóló extra asszisztencia-szolgáltatások, az edzői telefonos konzultáció, az ortopédiai vizsgálat megszervezése és a 7/24 elérhető orvosi call center segített abban, hogy arra koncentrálhassanak, ami igazán számít: a futásra.

A biztosítás időtartama

A biztosítás a csatlakozást követő naptól 2020. szeptember 17. 24:00 óráig volt érvényes, és ezen a napon automatikusan megszűnt.

Mit tartalmazott?

NN Move biztosításunk a lent bemutatott biztosítási és asszisztencia szolgáltatásokból állt.

nn move biztosítások

biztositasi_vedelem.png

Biztosítási szolgáltatások

  • 50 000 forintos haláleseti kockázati védelem
  • 150 000 forintos baleseti halál védelem
  • 175 000 forintos közlekedési baleseti halál védelem

edzoi_konzultacio.png

Edzői telefonos konzultáció

Milyen a hozzám illő edzésprogram? Melyek a helyes bemelegítési feladatok? Milyen edzési célokat tűzzek ki magamnak? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre adhatott választ az edzői telefonos konzultáció.

ortopediai_vizsgalat.png

Ortopédiai vizsgálat megszervezése

Ha a biztosított ortopédiai szakvizsgálat keretében mozgásszervi állapotfelmérésen szeretett volna részt venni, valamint ortopédiai panasz esetén szakorvoshoz szeretett volna fordulni, akkor a Teladoc Hungary Tanácsadó és Szolgáltató Kft. megszervezte az ortopédiai szakorvosi vizsgálatot.

7_24.png

7/24 orvosi call center

Éjjel-nappal elérhető telefonos orvosi tanácsadást nyújtottunk. Az év minden napján, a nap bármely órájában gyakorló orvos válaszol betegségekkel, sérülésekkel, egészségmegőrzésekkel kapcsolatos kérdésekre.

nn move kontent 2

Az asszisztencia szolgáltatásokat a Teladoc Hungary Tanácsadó és Szolgáltató Kft. nyújtotta.

Hogyan veheted igénybe a szolgáltatásokat?

Assisztencia szolgáltatások

Az asszisztencia szolgáltatások 2020. szeptember 18. 00:00 óra után nem vehetők igénybe.

Biztosítási szolgáltatások

  • Igénybejelentés halál, baleseti halál, vagy közlekedési baleseti halál esetén: A kedvezményezett, azaz a törvényes örökösöd ezzel a dokumentummal jelentheti be kifizetési igényét halál vagy baleseti halál esetén. A szerződő adatai az alábbi linken elérhető biztosítási feltételekben megismerhetőek, a Szerződő nyilatkozata bekezdést nem szükséges kitölteni. Fontos: az NN Move csoportos élet- és balesetbiztosítás a biztosítási feltételekben meghatározottak szerint, a fent jelzett évfordulón megszűnt. Igénybejelentésre a feltételeknek megfelelő 2 éves elévülési időn belül, 2022. szeptember 17-ig van lehetősége a korábbi NN Move biztosítottaknak.
  • Az igénybejelentéssel egyidejűleg benyújtandó dokumentumokat az NN Move baleseti kiegészítő biztosítással rendelkező csoportos életbiztosítási szerződés Biztosítási Feltételei 9.4. pontja tartalmazza.

Biztosításhoz kapcsolódó dokumentumok

NN Move - 1 gombos banner - dokumentumok letöltése