Nyári kocka kampány - slider hero

Ne bízza a véletlenre!

Anyagi biztonság havi 812 forinttól.

Kérem a biztonságot!

Nyári kocka kampány - Legyen felkészült!

Legyen felkészült!

Az NN Biztosító életbiztosításai akár jelentős anyagi segítséget nyújthatnak szeretteinek azokban a kritikus élethelyzetekben, amelyekre lehetetlen előre felkészülni.

 • Akár több millió forintot kaphatnak szerettei, így
 • nem kerül veszélybe a család anyagi biztonsága,
 • szerettei életszínvonala megtartható váratlan helyzetekben is.

NN Űrlap megjelenítő

Kezdjünk el beszélgetni!

Adja meg elérhetőségeit, és biztosítási tanácsadónk telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot időpontegyeztetés céljából, mely során kiválaszthatja, hogy online tanácsadás vagy inkább egy személyes találkozó keretében kíván tájékoztatást kérni.

Google sign-in

Mobiltelefonszám*
+36

Nyári kocka kampány - Kevesebbe kerül

Kevesebbe kerül, mint gondolná

Annak érdekében, hogy baleseti halál esetén családja 5 400 000 Ft-ot kaphasson, mindössze az alábbi havi díjjal kell számolnia, amennyiben Életút Program életbiztosítását baleseti halálra szóló kiegészítővel 2022. június 20. és augusztus 31. között megköti:


 

Téma megjelenítő

Hogyan kalkuláltunk?

A fenti ajánlat alapja az NN Életút Program életbiztosítás, amely egy klasszikus kockázati életbiztosítás, amely mellé baleseti halál kiegészítő biztosítást választ a szerződő. Ezen termékkombináció megkötésére a jelzett díjon 2022. június 20. és augusztus 31. napja között tehet ajánlatot. A termékkombináció alapján amennyiben bekövetkezik a biztosított halála a tartam alatt, a kedvezményezett(ek) összesen  400 000 Ft-ot kaphat(nak). Amennyiben a haláleset önhibán kívüli balesetből következik be, a szolgáltatási összeg további 5 000 000 Ft-tal nőhet. A bemutatott 812 Ft havidíj azon szerződő esetére vonatkozik, aki 2022-ben tölti be 30. életévét és 10 éves garanciatartamot választ a szerződéskötéskor. A havidíj a szerződési feltételekben foglaltak szerint változik a tartam során. A szerződéskötésre, a szolgáltatásra, valamint a mentesülésekre és kizárásokra, a díj- és biztosítási összeg módosulásra vonatkozó szabályokat az NN Biztosító Zrt. általános életbiztosítási szabályzata, valamint a 441 jelű kockázati életbiztosítás különös feltételei, és a 441 jelű kockázati életbiztosítás csökkentett induló biztosítási összegéről szóló záradék, továbbá a 945 jelű Baleseti halál kiegészítő biztosításának különös feltételei tartalmazzák.

A jelen oldalon található információ a tájékoztatás célját szolgálja, mely nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, a biztosítási termékek részletes ismertetésének, és nem helyettesíti a szerződési feltételekben leírtakat. Kérjük, az Életút program életbiztosítási szerződés megkötése előtt a termékekhez kapcsolódó dokumentumokat alaposan olvassa át, és csak ezek ismeretében, és megértése esetén kösse meg az életbiztosítási szerződést. 

Ezekről az NN Biztosító ügyfélszolgálatán kívül a Dokumentumtárban is tájékozódhat.

Nyári kocka kampány - Ajándék

+ Ajándékkal

Egészségére is gondoltunk: 2022. december 31-ig valamennyi egyéni szerződő ügyfelünk és szeretteik is díjmentesen vehetik igénybe a következő Egészség asszisztencia szolgáltatásokat: 7/24 Orvosi Call Center, orvosi konzultációs lehetőség telefonon vagy online, online orvoskereső és időpontfoglaló, betegút menedzsment, szív- és érrendszeri kockázatfelmérés, életmód kérdőív - egészségfelmérés és életmód tanácsok.  

 

Nyári kocka kampány - Életbiztosítás

Az életbiztosításokról röviden

Téma megjelenítő

Kinek való az életbiztosítás?

Vannak-e olyan személyek körülöttünk, akiknek az életszínvonala csökkenhet, ha velünk valamilyen súlyos tragédia történne? Ha a válasz igen, akkor bizony itt az idő szembenézni azzal, hogy felelősek vagyunk annak vagy azoknak az életéért, akik függenek tőlünk. A teljesség igénye nélkül felsorolunk olyan élethelyzetet, amely arra ösztönözhet bennünket, hogy elgondolkodjunk az életbiztosítás megkötésén:

 • ha gyermeket vár,
 • ha gyermekei vannak,
 • ha nagy összegű hitele van a családnak,
 • ha a családfő keresete nélkül a család anyagi biztonsága megrendülne,
 • ha rendszeresen és sokat vezet,
 • ha fizikai munkát végez,
 • ha egészségtudatosan él.

Mire is jó az életbiztosítás?

A biztosítás szó sokak számára talán még most is negatívan cseng, pedig valós anyagi segítséget tudnak nyújtani, ha előrelátóak vagyunk.

Amikor minden területen kiegyensúlyozott az életünk, akkor nem gondolkodunk azon, hogy mikor és hogyan jöhet esetleg egy rossz fordulat. Mégis természetes igény, hogy a kiszámíthatatlan körülmények között is a lehető legnagyobb biztonságban tudhassuk a kemény munkával megszerzett javainkat, a családunk anyagi stabilitását, a szeretteink jövőjét. Ebben segíthet egy életbiztosítás. Ez a gyakorlatban úgy működik, ha a biztosított a biztosítási tartam alatt meghal, akkor a biztosító kifizeti az aktuális haláleseti biztosítási összeget a kedvezményezett részére a szerződési feltételekben meghatározottak szerint. A kifizetést követően ezt az összeget a kedvezményezett bármire szabadon felhasználhatja.

Rugalmasan bővíthető?

Előfordulhatnak olyan esetek is, amikor nem egy halálesettel kell szembenéznie a családnak, hanem egy átmeneti vagy akár hosszú távú egészségügyi problémával. Ilyenkor hosszabb-rövidebb ideig rendkívüli kiadásokkal szembesülhetünk, amelyeket nekünk kell fizetnünk, mint például az orvosi ellátás és a gyógyulás költségei. Ráadásul az átmenetileg csökkenő vagy kieső kereset pótlásáról is gondoskodnunk kell. A kiegészítő kockázati védelmek révén ezekre az esetekre is felkészülhetünk anyagilag.  

Kockázati életbiztosítása mellé Ön döntheti el, hogy az NN aktuális kínálatából milyen betegségekre, eseményekre szeretne kiegészítő biztosítási fedezetet választani. Plusz díjért a baleset vagy akár betegség következtésben előálló nehéz helyzetekre is fel tud általuk készülni.

Hogyan lehet életbiztosításom?

Az NN biztosítási tanácsadója egy személyes vagy online tanácsadás keretében segít feltérképezni, hogy milyen típusú és nagyságú életbiztosítási védelemre van szüksége. Ezt követően személyen vagy egy online találkozó keretében is megkötheti biztosítási szerződését.

Nyári kocka kampány - NN

Az NN-re számíthat!

 • 175 éves múltú holland NN Csoport tagja
 • Több, mint 30 éve Magyarországon
 • Biztosítási tanácsadóink segítenek megtalálni a megfelelő biztosítási megoldást.


 

Nyári kocka kampány - Ne bízza a véletlenre

Ne bízza a véletlenre!

Biztosítsa be magát, és így családját, gyermekeit, hogy a váratlan helyzeteket is meg tudják oldani. 

Kérem a biztonságot!