Motiva kiegészítőkkel a nyugdíjmegtakarítási célért

Ön tudja, hogy milyen céljai vannak, mi pedig segítünk, hogy megvalósulhassanak.

A megoldás kulcsa nálunk van, de az Ön kezébe adjuk, hiszen Önnek készítettük! Az államtól kapott nyugdíj valószínűleg kevés lesz, illetve történhetnek az életben olyan események, amik miatt előfordulhat, hogy a nyugdíjig hátralévő időt nem tudja végigdolgozni.

Nyugdíjbiztosítási megoldásaink közül kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően tudja kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot.

  • A Motiva garantált nyugdíjbiztosítást akkor válassza, ha kiszámítható megtakarítási lehetőséget keres nyugdíjas éveidre, mivel garanciát nyújtunk a szerződésben előre meghatározott összeg kifizetésére a lejáratkor.
  • Motiva befektetési egységekhez kötött, rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás azok számára megoldás, akik olyan nyugdíjcélú megtakarítási és befektetési lehetőséget keresnek, ahol maguk dönthetnek a befektetésükről és elfogadják, hogy ez a termék befektetési kockázattal jár. Az eszközalap kínálatunkban megtalálhatók a kevésbé kockázatos és a magasabb kockázatú, de magasabb hozampotenciállal rendelkező eszközalapok is, melyek rugalmasan változtathatók a szerződés időtartama folyamán.

Egészségkárosodás esetén a legnagyobb gondot az addig magától értetődően megkeresett jövedelem kiesése jelentheti.

De most van három új, innovatív megoldásunk az Ön számára!

Mostantól a rendszeres díjas nyugdíjbiztosításainkhoz elérhető, kiegészítő biztosításainkkal legalább 40 százalékos egészségkárosodás esetén is megvalósíthatja eredetileg eltervezett nyugdíjcéljait, és nyugdíjcélú megtakarítása gyarapodhat.

Az alábbi három, rendszeres díjas nyugdíjbiztosításainkhoz köthető kiegészítő biztosítást azért hoztuk létre, hogy ebben az időszakban igazán a felépülésre koncentrálhasson:

Díjátvállalás

Miben nyújt segítséget?
Jelen megoldással legalább 40 százalékos egészségkárosodás esetén is megvalósíthatja eredetileg eltervezett nyugdíjcéljait, és nyugdíjcélú megtakarítása gyarapodhat, hiszen a nyugdíjbiztosítási szerződés díját, a kiegészítő biztosításokkal együtt minimum 40 százalékos egészségkárosodás esetén Ön helyett az NN Biztosító fizeti (i) rokkantsági ellátásra való jogosultság esetén a nyugdíjbiztosítás díjfizetési tartamának végéig, vagy a nyugdíjbiztosítás megszűnéséig, (ii) rehabilitációs ellátás esetén legalább 36. hónapig.

Egyösszegű szolgáltatás

Miben nyújt segítséget?
Amennyiben Ön az egyszeri, egyösszegű milliós nagyságrendű segítségre is igényt tart, például gyógyászati segédeszközök megvásárlása, esetleg lakás akadálymentesítése céljából, úgy 40-50% közötti egészségromlás esetén a biztosítási összeg 20%-át, 51-100% közötti egészségromlás esetén pedig a teljes biztosítási összeget kifizetjük.

Egészségkárosodási járadék

Miben nyújt segítséget?
A rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás összege jelenleg átlagosan havi 68 ezer forint, vagyis igen alacsony. Ezen kiegészítő biztosításunk igénybevételével ezt az összeget tudja növelni. A járadék összege a nyugdíjbiztosításának éves díja alapján határozható meg, maximálisan az éves díj ötszöröse lehet. Ez azt jelenti, hogy évi 650 ezer Ft befizetése esetén Ön akár évente több mint 3 millió forint járadékot is kaphat havonta.