Az NN Biztosító pénzügyi megoldásaival akkor kíván segítséget nyújtani, amikor arra Önnek igazán szüksége van

Te tudod, hogy milyen céljaid vannak, mi pedig segítünk, hogy megvalósulhassanak.

A megoldás kulcsa nálunk van, de kezedbe adjuk, hiszen neked készítettük! Az államtól kapott nyugdíj valószínűleg kevés lesz, illetve történhetnek az életben olyan események, amik miatt előfordulhat, hogy a nyugdíjig hátralévő időt nem tudod végigdolgozni.

Nyugdíjbiztosítási megoldásaink közül kockázatvállalási hajlandóságodnak megfelelően tudod kiválasztani a számodra legmegfelelőbb ajánlatot.

  • A Motiva garantált nyugdíjbiztosítást akkor válaszd, ha kiszámítható megtakarítási lehetőséget keresel nyugdíjas éveidre, mivel garanciát nyújtunk a szerződésben előre meghatározott összeg kifizetésére a lejáratkor.
  • Motiva befektetési egységekhez kötött, rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás azok számára megoldás, akik olyan nyugdíjcélú megtakarítási és befektetési lehetőséget keresnek, ahol maguk dönthetnek a befektetésükről és elfogadják, hogy ez a termék hozamkockázattal jár. Az eszközalap kínálatunkban megtalálhatók a kevésbé kockázatos és a magasabb kockázatú, de magasabb hozampotenciállal rendelkező eszközalapok is, melyek rugalmasan változtathatók a szerződés időtartama folyamán.

Egészségkárosodás esetén a legnagyobb gondot az addig magától értetődően megkeresett jövedelem kiesése jelentheti.

De most van egy innovatív megoldásunk számodra.

Mostantól a rendszeres díjas nyugdíjbiztosításainkhoz elérhető, kiegészítő biztosításainkkal legalább 40 százalékos egészségkárosodás esetén is biztonságban tudhatod nyugdíjcélú megtakarításodat.

Az alábbi három, rendszeres díjas nyugdíjbiztosításainkhoz köthető kiegészítő biztosítást azért hoztuk létre, hogy ebben az időszakban igazán a felépülésre koncentrálhass:

Díjátvállalás

Miben nyújt segítséget?
Jelen megoldással megtakarításod biztonságban marad, hiszen a nyugdíjbiztosítási szerződés díját, a kiegészítő biztosításokkal együtt minimum 40 százalékos egészségkárosodás esetén helyetted az NN Biztosító fizeti (i) rokkantsági ellátásra való jogosultság esetén a nyugdíjbiztosítás díjfizetési tartamának végéig, vagy a nyugdíjbiztosítás megszűnéséig, (ii) rehabilitációs ellátás esetén legalább 36. hónapig.

Egyösszegű szolgáltatás

Miben nyújt segítséget?
Amennyiben az egyszeri, egyösszegű milliós nagyságrendű segítségre is igényt tartasz, például gyógyászati segédeszközök megvásárlása, esetleg lakás akadálymentesítése céljából, úgy 40-50% közötti egészségromlás esetén a biztosítási összeg 20%-át, 51-100% közötti egészségromlás esetén pedig a teljes biztosítási összeget kifizetjük.

Egészségkárosodási járadék

Miben nyújt segítséget?
A rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás összege jelenleg átlagosan havi 68 ezer forint, vagyis igen alacsony. Ezen kiegészítő biztosításunk igénybevételével ezt az összeget tudod növelni. A járadék összege a nyugdíjbiztosításod éves díja alapján határozható meg, maximálisan az éves díj ötszöröse lehet. Ez azt jelenti, hogy évi 650 ezer Ft befizetése esetén akár évente több mint 3 millió forint járadékot is kaphatsz havonta.

Érdekel a lehetőség!