Nyerj egy Garmin Forerunner 245 music okosórát!


Regisztrálj 2020. szeptember 23. és október 23. között, hogy részt vehess a sorsoláson, mert ha neked kedvez a szerencse, egy Garmin Forerunner 245 music okosóra lehet hű társad a futásaidon. 

A nyereményjáték 2020. szeptember 23. 00:00 órától 2020. október 23. 23 óra 59 percig tart. A sorsolásra 2020. október 26-án 11 órakor kerül sor. A szerencsés nyertest sorsolást követő 5 munkanapon belül értesítjük a nyeremény átvételének részleteiről, a játékra történő jelentkezés során megadott telefonszámon és e-mail címen.

Kérjük figyelmesen olvasd el a nyereményjáték részvételi feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót, és csak ezek ismeretében és döntésed szerint regisztrálj a játékba. Az NN Biztosító Zrt. mint adatkezelő, tiszteletben tartja a személyes adataidhoz fűződő jogaid és mindent megtesz a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok előírásainak betartása érdekében. Adatkezelési tájékoztatónkból megismerheted a megadott adatok felhasználási körét és a téged megillető jogokat.

A részvételhez kérjük, add meg adataid!

+36

Felhívjuk figyelmed, hogy a nyereményjátékon történő részvételhez bankszámlaszám vagy bankkártya adatok megadását sohasem kérjük! Amennyiben mégis ilyen tartalmú levelet vagy SMS üzenetet kapnál az NN Biztosító nevében, kérjük, hogy arra semmiképp ne válaszolj, továbbá légy kedves azt továbbítani nn@nn.hu ügyfélszolgálati e-mail címünkre, hogy mielőbb kivizsgálhassuk az esetet!


Ossza meg az ismerőseivel is
Kövessen minket a facebook-on is
NN

Érdekel a futás?

Olvasd el az NN Magazinunk írásait a témában.

A hobbifutók 10+1 dilemmája

Kezdő futóknak minden jó tanács aranyat érhet, de a tapasztalt hobbifutókban is gyakran felmerülnek komoly kérdések, ezért jól jöhet a tapasztalatcsere.

Részletek

5 tipp, miért jó együtt edzeni a kollégákkal

Nagy népszerűségnek örvendenek azok a futóversenyek, ahol céges váltócsapatok is rajthoz állhatnak. Az élmény garantált, igazi csapatépítő program. De miért jó, ha már az edzés is együtt történik?

Részletek

10+1 tipp a teljesebb élethez

Szinte mindenki megfogadta már, hogy holnaptól, jövő héttől egészségesebben él. Egészségesebb ételeket készít, odafigyel a mozgásra és törekszik arra, hogy rendszerezetten, kiegyensúlyozottan teljenek a napjai.

Részletek