Játsszon velünk!

Nyereményeink:

  • 1 db Apple iPhone 11 Pro telefon
  • 1 db Samsung QLED, 4K Smart televízió

Nyerjen és nyisson a világra!

Az emberi kapcsolatok, a kapcsolattartás szeretteinkkel és a közös szórakozás jelentősége idén tavasszal különösen felértékelődött, nem is beszélve anyagi biztonságukról. Az NN Biztosítónál azon dolgozunk, hogy segítsünk megteremteni az emberek anyagi biztonságát: életbiztosításaink és a melléjük választható kiegészítő baleset- és egészégbiztosítások segíthetnek egy váratlan esemény bekövetkezése esetén.

Töltse ki kérdőívünket és nyerjen!

Részvételi határidő: 2020. június 30.
További részletek: Nyereményjáték részvételi feltételei, Adatkezelési tájékoztató

Ön szerint mi a legfontosabb?

Mi az, amire Ön szerint mindenképp érdemes biztosítást kötni?

Pénzügyi kérdésekben kihez szokott fordulni?

A részvételhez adja meg adatait!

+36

Hogyan növelheti nyerési esélyeit?

Miután megválaszolta kérdéseinket és sikeresen regisztrált, mi elkészítjük egyedi ajánló linkjét, mellyel ismerőseit is meghívhatja nyereményjátékunkba.
Küldje el ezt az ajánló linket minél több ismerősének e-mailben vagy ossza meg közösségi oldalain (pl. Facebook)! Minél többen jelentkeznek a játékra az Ön által küldött linkre kattintva, Ön annál többször szerepel majd a sorsolásban. Sőt, amennyiben az Ön ajánló linkjén regisztrált ismerősei is sikeresen tovább ajánlják játékunkat - már saját linkjükkel -, akkor azon regisztrációk is tovább növelik az Ön esélyeit!

Sorsolás időpontja: 2020. július 3., 10 óra
A szerencsés nyerteseket sorsolást követő 5 munkanapon belül értesítjük a nyeremény átvételének részleteiről, a játékra történő jelentkezés során megadott telefonszámon.
visual-8