Növelje az adójóváírás összegét nyugdíjbiztosítása után!

Bizonyára Ön is tudja, hogy nyugdíjbiztosítása után adójóváírásban részesülhet.

Amennyiben Önnek több nyugdíjbiztosítási szerződése is van, akár több különböző biztosítónál, az adott évben az összes nyugdíjbiztosításra befizetett díj 20%-át, de legfeljebb 130 000 Ft-ot lehetősége van adójóváírásként visszaigényelni, ha megfelel a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII törvényben meghatározott feltételeknek.

Az adójóváírást minden évben az adóbevallásában igényelheti. További részleteket a Nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adózási tájékoztatóban olvashat.

Ne hagyja veszni a lehetőséget!

Ha szeretné a legtöbbet elérni a 2019-es évre Ön által igénybe vehető adójóváírás lehetőségéből, az alábbiakat teheti:

 • Kössön most új 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítási, illetve 758 jelű egyszeri díjas vagy 158 jelű rendszeres díjas Motiva befektetési egységhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződést!
 • Ha rendelkezik 455 jelű Motiva rendszeres díjas nyugdíjbiztosítással: kössön egyszeri vagy rendszeres díjas Motiva befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítást, és növelje 2019 évi befizetéseit!
 • Ha rendelkezik 758 jelű egyszeri díjas vagy 158 jelű rendszeres díjas Motiva befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítások bármelyikével: fizessen be legalább 100 000 Ft eseti díjat!

Részletek: Motiva egyszeri díjas Befektetési egységekhez között nyugdíjbiztosítás, Motiva rendszeres díjas Befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás

Hogyan rendelkezhet a befizetett eseti díj eszközalapokba történő felosztásáról?

A felosztásról szóló rendelkezését az eseti díj befizetése előtt adhatja meg. Amennyiben rendelkezése az eseti díj beérkezésének időpontjáig nem érkezik meg, és már volt a szerződés tartama alatt érvényes eseti díj befizetése, akkor annak arányában fektetjük be a díjat az eszközalapok között. Korábbi eseti díj hiányában az összeg a 758 jelű egyszeri díjas esetén az egyszeri díj, 158 jelű rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás esetén a rendszeres díj megosztási arányában kerül befektetésre.

Az eszközalapokat és az azokba befektetni kívánt eszközök arányát a kockázatviselési hajlandóságának megfelelően válassza meg! Rendelkezése előtt, kérjük, körültekintően tájékozódjon a választott eszközalapokról az aktuális eszközalap-tájékoztatóban, amit a dokumentumtár menüpontban talál!

Ha rendelkezik NN Direkt hozzáféréssel

Ebben az esetben Ön kényelmesen, NN Direktbe történő bejelentkezését követően online is megteheti.

 • A rendelkezést a biztosító minden munkanapon 16:30-ig fogadja. A 16:30 után adott rendelkezéseket a biztosító a következő munkanapon érkezettnek tekinti.
 • Az eseti díj szerződése számláján történő jóváírása a beérkezést követő első értéknapra vonatkozó árfolyamon történik.
 • Díjelmaradás esetén a befizetett összeg a díjelmaradás megszűnéséig egy nem kamatozó függőszámlára kerül.
 • Ha a nyilatkozat az eseti díjat követően érkezik be, akkor a biztosító a beérkezett összeget a Különös Feltételekben foglaltak szerint fekteti be.

Ha Ön még nem rendelkezik NN Direkt hozzáféréssel

Szeretné biztosítási ügyeit még kényelmesebben, online intézni?

Igényeljen hozzáférést az NN Direkt online ügyfélszolgálati portálunkhoz még ma! Töltse le Nyilatkozat az elektronikus kommunikációról és az elektronikus aláírásról című nyomtatványunkat! Kérjük, hogy kitöltött nyilatkozatot adja át NN biztosítási tanácsadónknak, illetve adja le bármely NN értékesítési irodában vagy az NN Biztosító ügyfélszolgálatán!

Mire figyeljen, hogy még idén 2019 december 31-ig beérkezzen hozzánk a nyugdíjbiztosítás díja?

A befizetés az Általános Életbiztosítási Szabályzatban általánosan meghirdetett fizetési módokon érkezhet be. A díjfizetéssel kapcsolatos részleteket az Ügyfélszolgálat oldalunk Díjfizetés menüpontjában is összefoglaltuk.

Az egyes fizetési módok esetén a következőket szükséges figyelembe venni a határidő betartása érdekében:

 • banki átutalással forintban történő fizetés esetén december 31-én banki nyitvatartási időszakban még elküldhető a díj;
 • banki átutalással egyéb devizában történő fizetés esetén december 30-án banki nyitvatartási időszakban még elküldhető a díj;
 • banki készpénzes befizetés az OTP Bank Nyrt. vagy ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelep bankfiókjaiban lehetséges december 31-én a bankok nyitvatartási időszakában;
 • postai csekkes díjfizetés esetén 3 munkanap átfutással szükséges számolni.

Nyereményjátékunk véget ért! 

Nyilvános sorsolás időpontja: 2019.  február 21. 14:00 óra közjegyző jelenlétében.

A sorsoláson való részvétel feltételeket február 20-án ellenőrizzük. A feltételeket és nyereményeket alább ismerheti meg.

Nyereményeink

 • 1 db Apple iPhone 11 Pro, 64 GB Silver 399 990 Ft értékben
 • 1 db Apple iPad Pro 11'', 64 GB Silver 279 990 Ft értékben
 • 1 db Samsung QLED, Ultra HD 4K televízió 204 999 Ft értékben

Ön sorsoláson vehet részt és megnyerheti értékes nyereményeink egyikét, ha megfelel az alábbi részvételi feltételeknek

455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítási szerződéssel rendelkező ügyfelek esetében:

 • Aki szerződőként nyereményjáték időszaka alatt
  • a meglévő 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítási szerződésre rendszeres díjként legalább 100.000.- Ft-ot fizet be, vagy
  • az NN Biztosító Zrt. függő ügynöknek minősülő biztosításközvetítői hálózatán keresztül, az erre a célra szolgáló, az NN Biztosító Zrt. biztosítási ajánlati nyomtatványának felhasználásával, annak hiánytalan kitöltésével, a szerződő és biztosított aláírásával  158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződés vagy 758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződés megkötésére ajánlatot tesz az NN Biztosító Zrt. részére, melynek a kockázatviselés kezdete 2019. november 5. - 2019. december 31. közé esik. Az életbiztosítási ajánlat megtételének, azaz a szerződő és a biztosított által aláírt, hiánytalanul kitöltött biztosítási ajánlat megtételének az utolsó napja 2019. december 30. 24:00 óra. Aki szerződőként nyereményjáték időszaka alatt a 158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésére rendszeres díjként legalább havi 7500 Ft-ot, és eseti díjként legalább 100 000- Ft, vagy a 758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésére egyszeri díjként legalább 100 000.- Ft-ot fizet be.

158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződés vagy 758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződéssel rendelkező ügyfelek esetében:

 • Aki szerződőként nyereményjáték időszaka alatt a 158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésére rendszeres díjként, vagy eseti díjként legalább 100.000.- Ft-ot, és/vagy a 758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésére egyszeri díjként 300.000.-Ft-ot és/vagy eseti díjként legalább 100 000 Ft-ot fizet be.

Olyan ügyfelek, akik a nyereményjáték kezdő napján (2019. november 4.) nem rendelkeznek a Szervezőnél élő nyugdíjbiztosítási szerződéssel

 • Aki szerződőként nyereményjáték időszaka alatt az NN Biztosító Zrt. függő ügynöknek minősülő biztosításközvetítői hálózatán keresztül, az erre a célra szolgáló, az NN Biztosító Zrt. biztosítási ajánlati nyomtatványának felhasználásával, annak hiánytalan kitöltésével, a szerződő és biztosított aláírásával a 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítási szerződés,  és/vagy 158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződés, és/vagy 758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződés megkötésére ajánlatot tesz az NN Biztosító Zrt. részére, melynek a kockázatviselés kezdete 2019. november 5. - 2019. december 31. közé esik. Az életbiztosítási ajánlat megtételének, azaz a szerződő és a biztosított által aláírt, hiánytalanul kitöltött biztosítási ajánlat megtételének az utolsó napja 2019. december 30. 24:00 óra.
 • Aki szerződőként nyereményjáték időszaka alatt új 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítási szerződés rendszeres díjaként összesen legalább 100 000 Ft összegű biztosítási díjat fizet be, és/vagy a 158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésére rendszeres díjként legalább havi 7500 Ft-ot, és eseti díjként legalább 100 000- Ft-ot, és/vagy a  758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésre egyszeri díjként legalább 300.000.- Ft-ot, eseti díjként legalább 100.000.- Ft-ot fizet be.

Közös szabályok:

 • A díjbefizetés 2019. december 31. napján 24:00 óráig beérkezik a biztosító számlájára. A befizetés az Általános Életbiztosítási Szabályzatban általánosan meghirdetett fizetési módokon érkezhet be. Az egyes fizetési módok esetén a következőket szükséges figyelembe venni a határidő betartása érdekében:
  • banki átutalással forintban történő fizetés esetén december 31-én banki nyitvatartási időszakban még elküldhető a díj.
  • banki átutalással egyéb devizában történő fizetés esetén december 30-án banki nyitvatartási időszakban még elküldhető a díj
  • banki készpénzes befizetés lehetséges OTP Bank Nyrt., vagy ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelep bankfiókjaiban december 31-én a bankok nyitvatartási időszakában
  • postai csekkes díjfizetés esetén 3 munkanap átfutással szükséges számolni
 • Új szerződés kötése esetén a biztosítási ajánlatot az NN Biztosító Zrt. elfogadja, a biztosítási kötvényt kiállítja és 2020. február 20. napján a biztosítási szerződés élő és díjjal rendezett (azaz díjfizetési késedelem nem áll fenn).
 • 2020. február 20. napján a biztosítási szerződés élő és díjjal rendezett.
 • A Szerződő
  • hozzájárul/vagy korábban hozzájárult az NN Biztosító Zrt. általi elektronikus kommunikációhoz ("Nyilatkozat az elektronikus kommunikációról és az elektronikus aláírásról"), VAGY
  • megadja/vagy korábban megadta a külön, önkéntes hozzájárulását az NN Biztosító Zrt. általi közvetlen üzletszerzési célú megkeresésekhez,

és a megadott nyilatkozatát a 2020. február 20. napjáig nem vonja vissza.

 • Szerződő 2020. február 20. napjáig nem tiltakozik az adatkezelés ellen, és nem jelzi, hogy a jelen nyereményjátékban nem kíván részt venni.

A jelen játékban automatikusan részt vesz minden Résztvevő, aki megfelel "Nyerjen nyugdíjbiztosításával 2019" nyereményjáték részvételi feltételeiben meghatározottaknak. Amennyiben nem kíván részt venni a játékban, azt szíveskedjen jelezni a nn@nn.hu email címen, vagy postai úton a 1364 Budapest, Pf.: 247. levelezési címre írt levélben.

Döntését ne a jelen nyereményjátékra, az itt megjelölt nyereményre tekintettel hozza meg, hanem a saját igényeinek megfelelően, a termék- tájékoztatóban és a vonatkozó biztosítási feltételekben megadott információk, adatok, a Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumban, valamint különösen, de nem kizárólagos az Nyugdíjbiztosításokra vonatkozó Adózási tájékoztató figyelembe vételével.

Ismerje meg a nyereményjátékunk Adatkezelési tájékoztatóját ide kattintva

A dokumentumot ide kattintva töltheti le.

 

 

NN Biztosító Zrt.
Adatkezelési tájékoztató

"Nyerjen nyugdíjbiztosításával 2019" nyereményjáték

2019.11.04.

Az NN Biztosító Zrt. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B., cégjegyzékszám: 01-10-041574) mint adatkezelő (a továbbiakban "Adatkezelő"), tiszteletben tartja az "Nyerjen nyugdíjbiztosításával 2019" nyereményjátékban (a továbbiakban Játék) résztvevő személy (a továbbiakban Részvevő) személyes adataihoz fűződő jogait, és mindent megtesz a vonatkozó adatvédelmi jogszabályok előírásainak betartása érdekében.

Jelen adatkezelési tájékoztató (továbbiakban: Tájékoztató) célja, hogy tájékoztassa a Résztvevőket arról, hogy hogyan használja fel az Adatkezelő az általa szervezett Játék keretében birtokába kerülő személyes adataikat és hogy milyen jogaik vannak az érintettnek az adatkezeléssel kapcsolatban.

Az Adatkezelő adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

 • az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban Info tv.);
 • Az Európai Parlament és Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 Rendelete a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (a továbbiakban Általános adatvédelmi rendelet)
 • a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (a továbbiakban Ptk.)
 1. Az Adatkezelő és az adatvédelmi tisztviselő

Adatkezelő: NN Biztosító Zrt. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B., cégjegyzékszám: 01-10-041574)

Telefonszám: 1433

E-mail cím: nn@nn.hu

Levelezési cím: a 1364 Budapest, Pf.: 247.

Ügyfélszolgálat: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B.

Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége:

E-mail cím: adatvedelem@nn.hu

Levelezési cím: a 1364 Budapest, Pf.: 247.

 1. Adatkezelés célja, jogalapja, kezelt adatok köre és az adatkezelés időtartama
  1. 1. A Játék lebonyolítása céljából:

Az adatkezelés célja: a Résztvevő személyes adatainak a Játékkal összefüggésben, kapcsolattartás és adminisztráció és a sorsolás lebonyolítása céljából történő kezelése.

Jogalapja: az Adatkezelő azon jogos érdeke, hogy az Játék részvételi feltételeiben meghatározott ügyfelei automatikusan részt vehessenek a Játékban, ezzel is növelve az ügyfélélményt annak érdekében, hogy minél többen vehessenek részt a Játékban. Az itt felsorolt adatokat kizárólag a Játék sorsolása és nyeremény átadása céljából tároljuk Az Adatkezelő által elvégzett érdekmérlegelési teszt alapján nem élvez elsőbbséget az érintett adatkezeléséhez fűződő érdekei és alapvető jogai, azokat az adatkezelés nem érinti aránytalanul és szükségtelenül hátrányosan.

Kezelt adatok köre: a Résztvevő neve, születési dátuma, befizetett egyszeri, rendszeres, illetve eseti díj összege, biztosítási szerződés típusa, szerződésszáma, ügyfélszáma

a nyertes személyek esetében a sorsolás időpontjában rendelkezésre álló:

"Nyilatkozat az elektronikus kommunikációról és az elektronikus aláírásról" szóló dokumentumban (a továbbiakban elektronikus kommunikációs nyilatkozat) megadott e-mail cím, telefonszám;

elektronikus kommunikációs nyilatkozat hiányában a közvetlen üzletszerzési célú hozzájárulás során megadott e-mail cím, telefonszám.

Időtartama: a Játék időtartama alatt, a tiltakozásig, törlésig, de legfeljebb a sorsolást követő 60 napig.

A Résztvevő jogosult tiltakozni az adatkezelés ellen a jelen tájékoztató 6.9. pontjában meghatározott elérhetőségeken és módon, ebben az esteben az adatai törlésre kerülnek, és így azonban nem vehet részt a Játékban. Amennyiben a nyereményjáték szabályzatban megadott elérhetőségeken jelzi, hogy nem kíván részt venni a Játékban, azt az adatkezelő jelen tájékoztató szerinti tiltakozásnak is minősíti és az adatait törli.

 1. 2. Nyertes adatai

Az adatkezelés célja:              a nyertes személyes adatainak a nyeremény pénzügyi és számviteli elszámolásával, nyilvántartásával, adóigazolás kiállításával, adó megfizetésével összefüggő adatkezelés.

Jogalapja:                           jogi kötelezettség teljesítése, amely a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvényen, és az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényen alapul

Kezelt adatok köre:          a nyertes neve, édesanyja neve, születési helye, ideje, lakcíme és adóazonosító jele

Időtartama:                        a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény 10.§ (8) bekezdésében, és az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 164.§ (1) bekezdésben meghatározott ideig.

Adatszolgáltatás elmaradásának következménye: amennyiben nem adja meg a fenti adatait, a nyereményt nem veheti át.

 1. Automatikus döntéshozatal, Profilalkotás
  1. 1. Az Adatkezelő a jelen Tájékoztató 2.1. és 2.2. pontjában meghatározott célból kezelt személyes adatok vonatkozásában nem végez profilalkotást és nem alkalmaz automatikus döntéshozatalt.
 2. Címzettek, címzettek kategóriái
  1. 1. Az Adatkezelő a jelen tájékoztató hatálybalépésekor az alábbi adatfeldolgozókat veszi igénybe.
 • EDIMA.email Kft. (Cg: 01-09-727387, székhely: 1061 Budapest, Káldy Gyula utca 4. 3. em. 7) elektronikus levelek küldések vonatkozásában adatfeldolgozónak minősül. Az elektronikus levelek küldése vonatkozásában az alábbi adatokhoz az Adatkezelővel fennálló jogviszonyuk fennállása alatt, de legfeljebb az érintett tiltakozásáig férhetnek hozzá: név, e-mail cím.

Az Adatkezelő továbbá technikai hátteret szolgáltató adatfeldolgozót is igénybe vesz az adatkezelés során. Az adatfeldolgozók listája itt érhető el: https://www.nn.hu/documents/10182/50936/nn_adatfeldolgozo_lista.pdf

Az Adatkezelő fenntartja a jogot arra, hogy további adatfeldolgozókat vegyen igénybe az adatkezelés tekintetében, melyről a https://www.nn.hu/adatvedelmi-szabalyzat honlapon elérhető mindenkor hatályos adatvédelmi szabályzatában tájékoztatja az érintetteket, illetve az adott adatfeldolgozási művelet során (pl. elektronikus hirdetés küldése esetén, az e-mail alján).

 1. 2. A Résztvevő személyes adatainak harmadik fél részére történő továbbítására kizárólag a Résztvevő hozzájárulása, illetve törvényi felhatalmazás alapján, az ott meghatározott terjedelemben kerülhet sor. A nyertes adatait a sorsoláskor eljáró közjegyző, illetve a Nemzeti Adó- és Vámhivatal megismerheti.
 1. Harmadik országba, nemzetközi szervezethez történő adattovábbítás információk, garanciák
  1. 1. Az Adatkezelő a személyes adatokat harmadik országba, nemzetközi szervezethez nem továbbítja.
 2. Az érintett jogai (hozzáférés, helyesbítés, törlés, korlátozás, tiltakozás, adathordozhatóság)

Az érintettnek jogában áll:

 1. 1. Személyes adataihoz hozzáférni

Az érintett jogosult arra, hogy az adatkezelőtől visszajelzést kapjon arra vonatkozóan, hogy személyes adatainak kezelése folyamatban van-e, és ha ilyen adatkezelés folyamatban van, jogosult arra, hogy a személyes adatokhoz és a következő információkhoz hozzáférést kapjon az Általános adatvédelmi rendelet 15. cikkben meghatározott adatokról.

Az adatkezelő az adatkezelés tárgyát képező személyes adatok másolatát az érintett rendelkezésére bocsátja. Az érintett által kért további másolatokért az adatkezelő az adminisztratív költségeken alapuló, ésszerű mértékű díjat számíthat fel. Ha az érintett elektronikus úton nyújtotta be a kérelmet, az információkat széles körben használt elektronikus formátumban kell rendelkezésre bocsátani, kivéve, ha az érintett másként kéri.

A másolat igénylésére vonatkozó jog nem érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

 1. 2. Személyes adatainak helyesbítését kérni

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül helyesbítse a rá vonatkozó pontatlan személyes adatokat, vagy azokat kérésére kiegészítése.

 1. 3. Személyes adatai törlését kérni

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat, az adatkezelő pedig köteles arra, hogy az érintettre vonatkozó személyes adatokat indokolatlan késedelem nélkül törölje, ha az alábbi indokok valamelyike fennáll:

a) a személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték;

b) az érintett visszavonja a hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja;

c) az érintett a tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre, vagy az érintett a közvetlen üzletszerzési célú adatkezelés ellen alapján tiltakozik;

d) a személyes adatokat jogellenesen kezelték;

e) a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell;

f) a személyes adatok gyűjtésére az Általános adatvédelmi rendelet 8. cikk (1) bekezdésében említett, információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor.

A törlés nem alkalmazható, amennyiben az adatkezelés szükséges:

a) a véleménynyilvánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából;

b) a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából;

c) népegészségügy területét érintő közérdek alapján;

d) közérdekű archiválás céljából, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, amennyiben törlési jog valószínűsíthetően lehetetlenné tenné vagy komolyan veszélyeztetné ezt az adatkezelést; vagy

e) jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez.

 1. 4. Adatkezelés korlátozását kérni

Az érintett jogosult arra, hogy kérésére az adatkezelő korlátozza az adatkezelést, ha az alábbiak valamelyike teljesül:

a) az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, hogy az adatkezelő ellenőrizze a személyes adatok pontosságát;

b) az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását;

c) az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy

d) az érintett a tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben.

Ha az adatkezelés a fentiek alapján korlátozás alá esik, az ilyen személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni.

Az adatkezelő az érintettet, akinek a kérésére korlátozták az adatkezelést, az adatkezelés korlátozásának feloldásáról előzetesen tájékoztatja.

 1. 5. Adathordozhatóság jogával élni

Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa egy adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá jogosult arra, hogy ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa anélkül, hogy ezt akadályozná az az adatkezelő, amelynek a személyes adatokat a rendelkezésére bocsátotta, ha:

a) az adatkezelés a hozzájáruláson, vagy a szerződésen alapul; és

b) az adatkezelés automatizált módon történik.

Az adatok hordozhatóságához való jog fentiek szerinti gyakorlása során az érintett jogosult arra, hogy - ha ez technikailag megvalósítható - kérje a személyes adatok adatkezelők közötti közvetlen továbbítását.

A jog gyakorlása nem sértheti törlésre vonatkozó szabályokat. Az említett jog nem alkalmazandó abban az esetben, ha az adatkezelés közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítványai gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges. Nem érintheti hátrányosan mások jogait és szabadságait.

 1. 6. Hozzájárulását visszavonni

Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja. A hozzájárulás visszavonása nem érinti a hozzájáruláson alapuló, a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

 1. 7. Tiltakozni az adatkezelés ellen

Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak a közérdekű, vagy közhatalmi adatkezelés vagy a jogos érdeken alapuló kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is.

Ebben az esetben az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha az adatkezelő bizonyítja, hogy az adatkezelést olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak.

Ha a személyes adatok kezelése közvetlen üzletszerzés érdekében történik, az érintett jogosult arra, hogy bármikor tiltakozzon a rá vonatkozó személyes adatok e célból történő kezelése ellen, ideértve a profilalkotást is, amennyiben az a közvetlen üzletszerzéshez kapcsolódik.

Ha az érintett tiltakozik a személyes adatok közvetlen üzletszerzés érdekében történő kezelése ellen, akkor a személyes adatok a továbbiakban e célból nem kezelhetők.

 1. 8. A személyes adatokkal összefüggő jogok érvényesítése az érintett halálát követően

Az érintett halálát követő öt éven belül a 6.1.-6.4. és 6.7. pontban meghatározott, az elhaltat életében megillető jogokat az érintett által arra ügyintézési rendelkezéssel, illetve közokiratban vagy teljes bizonyító erejű magánokiratban foglalt, az adatkezelőnél tett nyilatkozattal - ha az érintett egy adatkezelőnél több nyilatkozatot tett, a későbbi időpontban tett nyilatkozattal - meghatalmazott személy jogosult érvényesíteni. Ezen nyilatkozat hiányában a Ptk. szerinti közeli hozzátartozója is jogosult a helyesbítéshez való jogot és tiltakozáshoz való jogot, valamint - ha az adatkezelés már az érintett életében is jogellenes volt vagy az adatkezelés célja az érintett halálával megszűnt - törléshez való jogot és adatkezelés korlátozásához való jogot, az elhaltat életében megillető jogokat érvényesíteni az érintett halálát követő öt éven belül.

Az érintett jogainak e bekezdés szerinti érvényesítésére az a közeli hozzátartozó jogosult, aki ezen jogosultságát elsőként gyakorolja.

Közeli hozzátartozónak a Ptk. 8:1.§ (1) 1. pontja szerint a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és a nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő és a testvér.

Az elhunyt közeli hozzátartozója ezen jogállását köteles igazolni. (például érintett halotti anyakönyvi kivonata, saját születési anyakönyvi kivonata, házassági anyakönyvi kivonat másolatával).

 1. 9. Közös szabályok

Az érintett a jogainak gyakorlása során az Adatkezelőhöz vagy az adatvédelmi tisztviselőhöz fordulhat az alábbi elérhetőségeken:

 • e-mailben: adatvedelem@nn.hu
 • postai úton: a 1364 Budapest, Pf.: 247. levelezési címre

Felhívjuk szíves a figyelmét arra, hogy az Adatkezelő az érintett személyes adatairól csak személyazonosságának igazolása után ad tájékoztatást, mely során meg kell adni a nevét, születési dátumát, e-mail címét és telefonszámát.

Az adatkezelő a hozzájárulás visszavonása, tiltakozás, korlátozás és törlés kérése esetén a személyes adatokat nem kezeli a továbbiakban a fent meghatározott cél(ok)ból, kivéve a nyertes adatait jogi kötelezettség teljesítése érdekében.

Az Adatkezelő az érintett jelen fejezet szerinti kérelmeire köteles indokolatlan késedelem nélkül, de legfeljebb 1 hónapon belül tájékoztatni az érintette a megtett intézkedésekről. Szükség esetén ezen a határidő 2 hónappal meghosszabbítható, amelyről az Adatkezelő 1 hónapon belül tájékoztatja az érintettet.

Az érintett jogaira és az Adatkezelő eljárására az Általános adatvédelmi rendelet 12. 13.-22., 77., 79., 82. cikk rendelkezési vonatkoznak.

 1. Jogorvoslati lehetőségek (hatósághoz, bírósághoz fordulás joga)
  1. 1. Amennyiben az érintett megítélése szerint az adatkezelés megsérti az Általános adatvédelmi rendeletet a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz panasszal fordulhat.

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elérhetősége:

 • cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., 1530 Budapest, Pf.: 5.
 • honlap: www.naih.hu

7. 2 Az érintett jogosult az Adatkezelővel, illetve az adatfeldolgozóval szemben bírósági eljárást indítani, ha megítélése szerint az adatkezelés megsérti az Általános adatvédelmi rendeletet

Az Adatkezelő székhelye szerint illetékes bíróság:

 • név: Fővárosi Törvényszék
 • cím: 1055 Budapest, Markó u. 27.

A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per - az érintett választása szerint - az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

 1. 3. Adatkezeléssel kapcsolatos kérdéseivel, panaszával az Adatkezelő. vonatkozásában közvetlenül az adatvédelmi tisztviselőjéhez is fordulhat a fentebbi elérhetőségeken.
 1. Adatbiztonság

Az Adatkezelő gondoskodik a Résztvevő személyes adatainak biztonságáról és megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket valamint kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek a Résztvevő személyes adatai megfelelő védelmének biztosításához szükségesek. Az Adatkezelő a személyes adatokat bizalmasan kezeli.

Az Adatkezelő biztonsági intézkedésekkel védi a Résztvevő személyes adatait. A szükséges helyeken titkosítást alkalmaz, és tűzfalak alkalmazásával gátolja meg, hogy harmadik fél elérje a Résztvevő személyes adatai

Ismerje meg "Nyerjen nyugdíjbiztosításával 2019" nyereményjátékunk részvételi feltételeit ide kattintva

A dokumentumot ide kattintva töltheti le.

"Nyerjen nyugdíjbiztosításával 2019" nyereményjáték szabályzat

Hatályos: 2019.11.04.

 

Az NN Biztosító Zrt. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B., cégjegyzékszám: 01-10-041574)

"Nyerjen nyugdíjbiztosításával 2019" nyereményjátékot ("Játék") rendez, az itt megadott feltételekkel.

 1. A Játék megnevezése: "Nyerjen nyugdíjbiztosításával 2019" nyereményjáték
 2. A Játék szervezője ("Szervező") és lebonyolítója ("Lebonyolító")
  1. 1. A Játék szervezője és lebonyolítója: az NN Biztosító Zrt. (székhely: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B., cégjegyzékszám: 01-10-041574, adószám: 10492033-2-44, a továbbiakban Szervező és Lebonyolító).
 3. A Játék időtartama: 2019. november 4. 00:00 órától - 2019. december 31. 24:00 óráig
 4. A sorsolás időpontja és helyszíne
  1. 1. Nyilvános sorsolás időpontja: 2019.  február 21. 14:00 óra közjegyző jelenlétében
  2. 2. Nyilvános sorsolás helyszíne: NN Biztosító Zrt. székhelye: 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B.
 5. Részvételi feltételek
  1. 1. Az nyereményjátékban az a magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel, valamint a magyar hatóságok által kiállított érvényes személyazonosító igazolvánnyal rendelkező természetes, 18. életévét betöltött cselekvőképes személy jogosult a részvételre, aki az alább 5.1.1., vagy 5.1.2. vagy 5.1.3. pontban meghatározott valamennyi feltételnek együttesen, kivétel nélkül megfelel (a továbbiakban Résztvevő):
   1. 1.1 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítási szerződéssel rendelkező ügyfelek esetében:
 • Aki szerződőként nyereményjáték időszaka alatt
  • a meglévő 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítási szerződésre rendszeres díjként legalább 100.000.- Ft-ot fizet be, vagy
  • az NN Biztosító Zrt. függő ügynöknek minősülő biztosításközvetítői hálózatán keresztül, az erre a célra szolgáló, az NN Biztosító Zrt. biztosítási ajánlati nyomtatványának felhasználásával, annak hiánytalan kitöltésével, a szerződő és biztosított aláírásával  158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződés vagy 758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződés megkötésére ajánlatot tesz az NN Biztosító Zrt. részére, melynek a kockázatviselés kezdete 2019. november 5. - 2019. december 31. közé esik. Az életbiztosítási ajánlat megtételének, azaz a szerződő és a biztosított által aláírt, hiánytalanul kitöltött biztosítási ajánlat megtételének az utolsó napja 2019. december 30. 24:00 óra. Aki szerződőként nyereményjáték időszaka alatt a 158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésére rendszeres díjként legalább havi 7 500 Ft-ot, és eseti díjként legalább 100 000 Ft, vagy a 758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésére egyszeri díjként legalább 100 000 Ft-ot fizet be.
 •  A díjbefizetés 2019. december 31. napján 24:00 óráig beérkezik a biztosító számlájára. A befizetés az Általános Életbiztosítási Szabályzatban általánosan meghirdetett fizetési módokon érkezhet be. Az egyes fizetési módok esetén a következőket szükséges figyelembe venni a határidő betartása érdekében:
  • banki átutalással Forintban történő fizetés esetén december 31-én banki nyitvatartási időszakban még elküldhető a díj.
  • banki átutalással egyéb devizában történő fizetés esetén december 30-án banki nyitvatartási időszakban még elküldhető a díj
  • banki készpénzes befizetés lehetséges OTP Bank Nyrt., vagy ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelepe bankfiókjaiban december 31-én a bankok nyitvatartási időszakában
  • postai csekkes díjfizetés esetén 3 munkanap átfutással szükséges számolni
 • A biztosítási ajánlatot az NN Biztosító Zrt. elfogadja, a biztosítási kötvényt kiállítja és a jelen Tájékoztató 5.3. pontja szerinti napon a biztosítási szerződés élő és díjjal rendezett (azaz díjfizetési késedelem nem áll fenn).
 • A Szerződő
 • hozzájárul/vagy korábban hozzájárult az NN Biztosító Zrt. általi elektronikus kommunikációhoz ("Nyilatkozat az elektronikus kommunikációról és az elektronikus aláírásról"), VAGY
 • megadja/vagy korábban megadta a külön, önkéntes hozzájárulását az NN Biztosító Zrt. általi közvetlen üzletszerzési célú megkeresésekhez,

és a megadott nyilatkozatát a jelen Tájékoztató 5.3. pontjában meghatározott időpontig nem vonja vissza.

 • Szerződő a jelen Tájékoztató 5.3. pontjában meghatározott időpontig a jelen Tájékoztató és az Adatkezelési tájékoztató www.nn.hu/nyerjen-nyugdijbiztositasaval-2019 oldalon történő megismerése után nem tiltakozik az adatkezelés ellen, és nem jelzi, hogy a jelen nyereményjátékban nem kíván részt venni.

5.1.2. 158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződés vagy 758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződéssel rendelkező ügyfelek esetében:

 • Aki szerződőként nyereményjáték időszaka alatt a 158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésére rendszeres díjként, vagy eseti díjként legalább 100 000 Ft-ot, és/vagy a 758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésére egyszeri díjként 300 000 Ft-ot és/vagy eseti díjként legalább 100 000 Ft-ot fizet be.
 • A díjbefizetés 2019. december 31. napján 24:00 óráig beérkezik a biztosító számlájára. A befizetés az Általános Életbiztosítási Szabályzatban általánosan meghirdetett fizetési módokon érkezhet be. Az egyes fizetési módok esetén a következőket szükséges figyelembe venni a határidő betartása érdekében:
  • banki átutalással Forintban történő fizetés esetén december 31-én banki nyitvatartási időszakban még elküldhető a díj.
  • banki átutalással egyéb devizában történő fizetés esetén december 30-án banki nyitvatartási időszakban még elküldhető a díj
  • banki készpénzes befizetés lehetséges OTP Bank Nyrt., vagy ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelep bankfiókjaiban december 31-én a bankok nyitvatartási időszakában
  • postai csekkes díjfizetés esetén 3 munkanap átfutással szükséges számolni
 • A jelen Tájékoztató 5.3. pontja szerinti napon a biztosítási szerződés élő és díjjal rendezett.
 • A Szerződő
 • hozzájárul/vagy korábban hozzájárult az NN Biztosító Zrt. általi elektronikus kommunikációhoz ("Nyilatkozat az elektronikus kommunikációról és az elektronikus aláírásról"), VAGY
 • megadja/vagy korábban megadta a külön, önkéntes hozzájárulását az NN Biztosító Zrt. általi közvetlen üzletszerzési célú megkeresésekhez,

és a megadott nyilatkozatát a jelen Tájékoztató 5.3. pontjában meghatározott időpontig nem vonja vissza.

 • Szerződő a jelen Tájékoztató 5.3. pontjában meghatározott időpontig a jelen Tájékoztató és az Adatkezelési tájékoztató www.nn.hu/nyerjen-nyugdijbiztositasaval-2019 oldalon történő megismerése után nem tiltakozik az adatkezelés ellen, és nem jelzi, hogy a jelen nyereményjátékban nem kíván részt venni.

5.1.3. Olyan ügyfelek, akik a nyereményjáték kezdő napján (2019. november 4.) nem rendelkeznek a Szervezőnél élő nyugdíjbiztosítási szerződéssel

 • Aki szerződőként nyereményjáték időszaka alatt az NN Biztosító Zrt. függő ügynöknek minősülő biztosításközvetítői hálózatán keresztül, az erre a célra szolgáló, az NN Biztosító Zrt. biztosítási ajánlati nyomtatványának felhasználásával, annak hiánytalan kitöltésével, a szerződő és biztosított aláírásával a 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítási szerződés,  és/vagy 158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződés, és/vagy 758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződés megkötésére ajánlatot tesz az NN Biztosító Zrt. részére, melynek a kockázatviselés kezdete 2019. november 5. - 2019. december 31. közé esik. Az életbiztosítási ajánlat megtételének, azaz a szerződő és a biztosított által aláírt, hiánytalanul kitöltött biztosítási ajánlat megtételének az utolsó napja 2019. december 30. 24:00 óra.
 • Aki szerződőként nyereményjáték időszaka alatt új 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítási szerződés rendszeres díjaként összesen legalább 100 000 Ft összegű biztosítási díjat fizet be, és/vagy a 158 jelű Motiva rendszeres díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésére rendszeres díjként legalább havi 7 500 Ft-ot, és eseti díjként legalább 100 000 Ft-ot, és/vagy a  758 jelű Motiva egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási szerződésre egyszeri díjként legalább 300 000 Ft-ot, eseti díjként legalább 100 000  Ft-ot fizet be.
 • A díjbefizetés 2019. december 31. napján 24:00 óráig beérkezik a biztosító számlájára. A befizetés az Általános Életbiztosítási Szabályzatban általánosan meghirdetett fizetési módokon érkezhet be. Az egyes fizetési módok esetén a következőket szükséges figyelembe venni a határidő betartása érdekében:
  • banki átutalással Forintban történő fizetés esetén december 31-én banki nyitvatartási időszakban még elküldhető a díj.
  • banki átutalással egyéb devizában történő fizetés esetén december 30-án banki nyitvatartási időszakban még elküldhető a díj
  • banki készpénzes befizetés lehetséges OTP Bank Nyrt., vagy ING Bank N.V. Magyarországi Fióktelep bankfiókjaiban december 31-én a bankok nyitvatartási időszakában
  • postai csekkes díjfizetés esetén 3 munkanap átfutással szükséges számolni
 • Új szerződés kötése esetén a biztosítási ajánlatot az NN Biztosító Zrt. elfogadja, a biztosítási kötvényt kiállítja és a jelen Tájékoztató 5.3. pontja szerinti napon a biztosítási szerződés élő és díjjal rendezett (azaz díjfizetési késedelem nem áll fenn).
 • A jelen Tájékoztató 5.3. pontja szerinti napon a biztosítási szerződés élő és díjjal rendezett.
 • A Szerződő
 • hozzájárul/vagy korábban hozzájárult az NN Biztosító Zrt. általi elektronikus kommunikációhoz ("Nyilatkozat az elektronikus kommunikációról és az elektronikus aláírásról"), VAGY
 • megadja/vagy korábban megadta a külön, önkéntes hozzájárulását az NN Biztosító Zrt. általi közvetlen üzletszerzési célú megkeresésekhez,

és a megadott nyilatkozatát a jelen Tájékoztató 5.3. pontjában meghatározott időpontig nem vonja vissza.

 • Szerződő a jelen Tájékoztató 5.3. pontjában meghatározott időpontig a jelen Tájékoztató és az Adatkezelési tájékoztató www.nn.hu/nyerjen-nyugdijbiztositasaval-2019 oldalon történő megismerése után nem tiltakozik az adatkezelés ellen, és nem jelzi, hogy a jelen nyereményjátékban nem kíván részt venni.

5.2 A Játékban egy szerződő több olyan biztosítási szerződéssel is részt vehet, amelyek megfelelnek a jelen Tájékoztató 5.1.1., 5.1.2. és 5.1.3. pont szerinti részvételi feltételeknek.

5.3. A jelen Tájékoztató 5.1.1., 5.1.2. és 5.1.3. pontjában meghatározott részvételi feltételek fennállását a Szervező az adott biztosítási szerződésre vonatkozóan 2020. február 20. napján vizsgálja.

5.4. Az NN Csoport magyarországi tagvállalatainál dolgozó munkavállalók és az NN Biztosító Zrt értékesítési hálózatába tartozó függő ügynökként eljáró biztosításközvetítők és alkalmazottjaik a Játékban nem vehetnek részt.

 

 1. Nyeremények
  1. 1. A Szervező a jelen Részvételi szabályzatban foglalt feltételnek hiánytalanul eleget tevő Résztvevők között az alábbi nyereményeket sorsolja ki a jelen Nyereményjáték szabályzat 4.1. pont szerinti időpontban és 4.2 pontja szerinti helyen:
 1. díj:     1 darab 399 990 Ft értékű iPhone 11 Pro 64 GB Silver (Fődíj)
 2. díj:     1 darab 279 990 Ft értékű iPad Pro 11'' 64 GB Silver
 3. díj:     1 darab 204 999 Ft értékű 123 cm-es Samsung QLED 4k tv

 

 1. A sorsolás menete
  1. 1. A sorsolás közjegyző jelenlétében történik számítógépes programmal véletlen szám generálással, a szerződésszámból generált azonosító, mint sorsjegy kisorsolásával zajlik, mely a Résztvevők Sorsjegy listájából véletlenszerűen kiválasztja a 3 fő nyertest a nyeremények sorrendjében. Az egy Résztvevőhöz tartozó Sorsjegyek száma, így a nyerési esély is, nyereményjáték időszaka alatt az összesen befizetett egyszeri/rendszeres/eseti díj összegétől függően növekszik: minden adott biztosítási szerződésre befizetett 100 000 Ft díjösszeg után a Résztvevő egy Sorsjegyet kap, tehát például egy biztosítási szerződésre 240 000 Ft díjbefizetés érkezik, akkor két sorsjegyet kap. A Sorsjegy azonosítója a Szerződésszám alapján készül, a példa alapján 12345678 Szerződésszám esetén 240 000 Ft befizetése esetén 12345678/1, 12345678/2 lesznek az azonosítók.
  2. 2. Pótnyertes kisorsolására nem kerül sor.  

 

 1. A nyertesek értesítése
  1. 1. Szervező a nyerteseket sorsolást követő 5 munkanapon belül értesíti a nyeremény átvételének részleteiről
 • a "Nyilatkozat az elektronikus kommunikációról és az elektronikus aláírásról" szóló dokumentumban (a továbbiakban elektronikus kommunikációs nyilatkozat) megadott e-mail címe és telefonszámon;
 • elektronikus kommunikációs nyilatkozat hiányában a közvetlen üzletszerzési célú hozzájárulás során megadott e-mail címen és telefonszámon.

A nyertes köteles együttműködni annak érdekében, hogy a nyeremény átadására sor kerülhessen. Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget, és emiatt vagy az általa megadott adatok pontatlansága vagy megváltozása miatt a nyeremény időben való átadása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhére nem értékelhető.

 1. 2. A nyertesek a nyereményük átvételére az e-mailben és/vagy telefonon történő tájékoztatástól számított 30 napon belül jogosultak. A 30 napos határidőn túl a nyertes a nyereményre jogszerűen nem tarthat igényt
 2. 3. Amennyiben a nyereményt az átadásra nyitva álló időn belül nem veszi át a nyertes, úgy a nyeremény forgalmi értékét a Szervező köteles játékadó címen bevallani és a nyeremény átvételére nyitva álló határidő lejártát követő hónap 20. napjáig a központi költségvetésbe befizetni.

 

 1. Egyéb rendelkezések
  1. 1. A nyeremény visszautasítható.
  2. 2. A nyeremény másra átruházható, de készpénzre, illetve más nyereményre nem váltható.
  3. 3. A nyeremény után a Szervező teljes egészében átvállalja a nyertestől a vonatkozó jogszabályokban előírt adó-, illetve járulékfizetési kötelezettséget, melyről szóló szükséges igazolást a nyertes részére a nyereménnyel együtt átad.
  4. 4. A jelen Játékban automatikusan részt vesz minden Résztvevő, aki megfelel a jelen Szabályzat 5.1.1.,5.1.2 és 5.1.3. pontjában meghatározott feltételeknek.
  5. 5. Amennyiben a Résztvevő nem kíván részt venni a jelen Játékban, azt szíveskedjen jelezni a nn@nn.hu email címen, vagy postai úton a 1364 Budapest, Pf.: 247. levelezési címre írt levélben.

A nyereményjátékkal, illetve a jelen részvételi feltételekben foglaltakkal kapcsolatosan az nn@nn.hu e-mail címen vagy a 1433 (NN TeleCenter) telefonszámon érdeklődhet.

A jelen "Nyerjen nyugdíjbiztosításával 2019" nyereményjáték részvételi feltételek és  a vonatkozó Adatkezelési tájékoztató közzététele a www.nn.hu/nyerjen-nyugdijbiztositasaval-2019 honlapon és az Ügyfélszolgálaton, 1068 Budapest, Dózsa György út 84/B történik, valamint elérhető az NN Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítőinél is.

 

 1. Figyelemfelhívás
  1. 1. A meglévő 158 jelű Motiva rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás és/vagy 758 jelű Motiva egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás vonatkozásában befizetendő eseti díj befizetése előtt kérjük, hogy szíveskedjen figyelembe venni a következőket:
 • Döntését ne a jelen nyereményjátékra, az itt megjelölt nyereményre tekintettel hozza meg, hanem a saját igényeinek megfelelően, a termék- tájékoztatóban és a vonatkozó biztosítási feltételekben megadott információk, adatok, a Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumban, valamint különösen, de nem kizárólagos az Nyugdíjbiztosításokra vonatkozó Adózási tájékoztató figyelembe vételével.
 • Kérjük, hogy a fentiek alapján, a szükséges információk birtokában és mérlegelésével hozza meg tájékozott döntését.

Az NN Biztosító Zrt. termékeiről, szolgáltatásairól bővebb információkat a www.nn.hu honlapon találhat.

 1. 2. A 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosításra, vagy a 158 jelű Motiva rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás és/vagy 758 jelű Motiva egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosításra vonatkozó biztosítási ajánlat aláírása előtt kérjük, szíveskedjék figyelembe venni a következőket:
 • Biztosítási szerződés megkötésére vonatkozó szándékát alaposan fontolja át. Döntését ne a jelen nyereményjátékra, az itt megjelölt nyereményre tekintettel hozza meg, hanem a saját igényeinek megfelelően, a termék- tájékoztatóban és a vonatkozó biztosítási feltételekben, azok mellékleteiben, meglévő 455 jelű Motiva nyugdíjbiztosítási szerződés mellé kötött új 758 jelű Motiva befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás esetén alkalmazandó az Alacsonyabb egyszeri díjú 758 jelű egyszeri díjas befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítási ajánlathoz kapcsolódó Záradékban megadott információk, adatok, a Kiemelt információkat tartalmazó dokumentumban, valamint különösen, de nem kizárólagos az Nyugdíjbiztosításokra vonatkozó Adózási tájékoztató figyelembe vételével.
 • A megkötendő biztosítási szerződésre, a szerződő felek jogaira és kötelezettségeire a biztosítási szerződési feltételek az irányadóak. Kérjük, szíveskedjék ezeket gondosan áttanulmányozni és ajánlatát csak ezt követően aláírni. Vegye figyelembe azt is, hogy az életbiztosítási szerződés megkötésével hosszú távú elkötelezettséget vállal!
 • Kérjük, hogy a fentiek alapján, a szükséges információk birtokában és mérlegelésével hozza meg tájékozott döntését.

Az NN Biztosító Zrt. termékeiről, szolgáltatásairól bővebb információkat a www.nn.hu honlapon találhat.

Növelje esélyeit!

Szerződésenként minden 100 000 Ft összegű díjbefizetéssel növeli nyerési esélyét. Ha például egyszeri vagy eseti díjat fizet 240 000 Ft értékben, kétszeres eséllyel vehet részt a sorsoláson. Rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás kötésénél egy nyerési esélyt jelent, ha a minimum 7 500 Ft rendszeres díj mellé 100 000 Ft eseti díjat fizet be, vagy a játék időtartama alatt a határidőig befizetett rendszeres díja eléri a 100 000 Ft-ot.

Sorsolás időpontja: 2020. február 21. 14.00 óra, közjegyző jelenlétében

Sorsolás helyszíne: NN Biztosító Zrt, 1086 Budapest, Dózsa György út 84/B

A szerencsés nyerteseket sorsolást követő 5 munkanapon belül e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének részleteiről.