Kezdjünk el beszélgetni a jövőről!

Mint a legtöbb embert, bizonyára Önt is foglalkoztatja a jövő gondolata. Hiszünk benne, hogy mindenki megérdemli a nyugodt és biztos nyugdíjas éveket, a megszokott életszínvonal fenntartásával.

A Motiva nyugdíjbiztosítások segítenek elérni nyugdíjcéljait!

Akár évi 130 000 Ft adójóváírás lehetőségével

Az alapbiztosításra befizetett díj 20%-ával megegyező adójóváírást - legfeljebb évi 130 000 Ft-ot vehet igénybe - a SZJA törvényben meghatározottak szerint. A részletek a Nyugdíjbiztosításokhoz kapcsolódó adózási tájékoztatóban érhetők el.

Garantált megtakarítási és befektetési egységekhez kötött formában is

Motiva garantált, rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás

Kiszámítható megtakarítási lehetőséget ad, mivel Ön már a szerződéskötésekor tudja, hogy legalább mekkora összegre számíthat a szerződéskötéskor érvényes öregségi nyugdíjkorhatár betöltésekor. További információkat a letölthető tájékoztatóban és a szerződési feltételekben talál.

Motiva rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás

Nyugdíjcélú befektetési lehetőség, amelynél Ön a portfólióját biztonságosabb és kiszámíthatóbb teljesítményű vagy magasabb hozampotenciállal rendelkező, de kockázatosabb eszközalapjaink széles kínálatából alakíthatja ki kockázatvállalási hajlandóságának és hozamelvárásának megfelelően. További információkat a letölthető tájékoztatóban és a szerződési feltételekben talál.

Motiva egyszeri díjas, befektetési egységekhez kötött nyugdíjbiztosítás

Egyszeri díjjal elindítható nyugdíjcélú megtakarítási és befektetési lehetőség, amelyet később eseti befizetésekkel bármikor tovább növelhet. További információkat a letölthető tájékoztatóban és a szerződési feltételekben talál.

Beépített és választható biztosítási védelem

Legyen szó balesetről vagy akár betegségről, a megelőzés mellett fontos az anyagi felkészülés is!

Beépített biztosítási védelem

A nyugdíjbiztosítás egy olyan életbiztosítás, amelynél a biztosító akkor teljesít, ha a biztosított

  • betölti a szerződés létrejöttekor érvényes öregségi nyugdíjkorhatárt, vagy
  • a szerződés lejárata előtt megszerzi a nyugdíjszolgáltatásra való jogosultságot, vagy
  • legalább 40%-os egészségkárosodást szenved a szerződés lejárata előtt, vagy
  • elhalálozik.

A fentieken túl a Motiva befektetési egységekhez kötött, rendszeres díjas nyugdíjbiztosítás 1 000 000 Ft, a Motiva befektetési egységekhez kötött, egyszeri díjas nyugdíjbiztosítás pedig 100 000 Ft baleseti halálra szóló biztosítási szolgáltatást is tartalmaz. További információkat az előző pontban található letölthető tájékoztatókban és a szerződési feltételekben talál.

Választható kiegészítő biztosítások

Kizárólag rendszeres díjas Motiva biztosításokhoz köthető kiegészítők

Ezen kiegészítő biztosítások módosítják a nyugdíjbiztosításának egyes szolgáltatásait és elemeit annak érdekében, hogy a biztosított legalább 40%-ot elérő egészség károsodása esetén a nyugdíjbiztosítás ne szűnjön meg, azaz a nyugdíj-előtakarékossági cél változatlanul érvényesüljön. További információkat a letölthető tájékoztatóban és az onnan elérhető szerződési feltételekben talál.

További kiegészítő biztosítások

Változatos védelmi palettánk lehetővé teszi, hogy Ön az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási csomagot állíthasson össze, és azt akár élethelyzetének változásával módosíthassa is. További információkat a letölthető tájékoztatóban és az onnan elérhető szerződési feltételekben talál.

Már akár havi 7 500 Ft-tól - a választott terméktől és időtartamtól függően

Már kisebb összeggel is elkezdhet felkészülni nyugdíjas éveire! A 455 jelű Motiva garantált rendszeres díjas nyugdíjbiztosítási szerződést már akár 7 500 Ft-os kezdeti havi díjjal megkötheti, amennyiben a biztosítási tartam legalább 20 év, és legalább az alapbiztosítási díj 5%-ának megfelelő díjú kiegészítő biztosítási védelmet is választ. Az adójóváírás a kiegészítő biztosítások díjára nem vehető igénybe.

Felkeltettük érdeklődését? Ha szeretne többet is megtudni, kattintson!

Már most tehet egészségéért és jövőjéért!

Mi az NN Biztosítónál hiszünk abban, hogy a nyugdíjas éveket megélni és nem megérni kell! Játsszon velünk, és legyen Öné a Garmin Fenix 6S Pro óra vagy az 5 db páros hétvége egyike a Noszvaj Treehouses Superior lombházakban, hogy a rohanó mindennapokból kiszakadva, nyugodt környezetben beszélgethessen a jövőről egy Önhöz közel álló személlyel!

visual-4

Játsszon velünk!

Legyen Öné

  • egy Garmin Fenix 6S Pro óra (női vagy férfi kivitelben) vagy
  • az 5 darab páros hétvége egyike a Noszvaj Treehouses Superior lombházakban

Töltse ki kérdőívünket és nyerjen!

Részvételi határidő: 2019. december 16.
További részletek: Nyereményjáték részvételi feltételei, Adatkezelési tájékoztató

Mit tesz ma az egészségéért?

Szokott rendszeresen félretenni?

Ön szerint lesz elegendő nyugdíja, hogy fenntarthassa jelenlegi életszínvonalát?

A részvételhez adja meg adatait!

+36

Hogyan növelheti nyerési esélyeit?

Miután megválaszolta kérdéseinket és sikeresen regisztrált, mi elkészítjük egyedi ajánló linkjét, mellyel ismerőseit is meghívhatja nyereményjátékunkba.
Küldje el ezt az ajánló linket minél több ismerősének e-mailben vagy ossza meg közösségi oldalain (pl. Facebook)! Minél többen jelentkeznek a játékra az Ön által küldött linkre kattintva, Ön annál többször szerepel majd a sorsolásban. Sőt, amennyiben az Ön ajánló linkjén regisztrált ismerősei is sikeresen tovább ajánlják játékunkat - már saját linkjükkel -, akkor azon regisztrációk is tovább növelik az Ön esélyeit!

Sorsolás időpontja: 2019. december 19., 10 óra
A szerencsés nyerteseket sorsolást követő 5 munkanapon belül értesítjük a nyeremény átvételének részleteiről, a játékra történő jelentkezés során megadott telefonszámon.
visual-8

Miért az NN Biztosító?

Piacvezető életbiztosító

Nationale-Nederlanden néven indultunk Magyarországon, 1991-ben. Azóta, több mint 20 éve, piacvezetők vagyunk Magyarországon az életbiztosítások terén. (A MABISZ Magyar Biztosítók Évkönyve 1998-2019 alapján.)

Nemzetközi háttér

Biztosítónk a 170 éves múltú holland NN Csoport tagja, mely 18 országban körülbelül 17 millió ügyfélnek nyújt magas színvonalú szolgáltatásokat.

Országosan elérhető

Biztosítási tanácsadóink az előre egyeztetett időpontban és helyszínen, személyes igényfelmérést követően, segítenek megtalálni a megfelelő biztosítási megoldást.